Banner for tandlægen.dk - Brønderslev

tandlægen.dk - Brønderslev Recensioni

TrustScore 5 su 5

Dannebrogsgade 17, 9700 Brønderslev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Er kommet i huset gennem flere år. Og har fået lavet en hel del. Altid godt håndværk. Har aldrig haft problemer efterfølgende. Godt og GRUNDIGT arbejde...

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har havde haft tandpine i længere tid, pga. en knækket tand, men har tandlægeskræk ud over det sædvanlige! Jeg oplevede en helt vild hensynsfuld tandlæge og tandplejer, som fik mig til at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min egen tandlæge havde ferielukket, da jeg stod i en akut situation grundet en knækket tand. Klinikken tog mig ind hurtigst muligt og jeg følte mig velkommen fra først møde. Tandlægen håndterede min... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vagtlægen kunne ikke hjælpe med smerter i kæben og henviste mig til at tage kontakt til min tandlæge. Han holder ferie, men jeg havde brug for akut behandling pga. store smerter i kæben. Heldi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Meget flinke folk
Og god behandling

26 giugno 2023

Kære Kenneth,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en god behandling af vores flinke personale.

God behandling.

God behandling. Fin service, Ingen lang ventetid.

18 giugno 2023

Kære Niels,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik en god behandling og service, da du besøgte vores klinik.

Meget god

Meget god og de forstod at jeg ikke havde så mange penge, så de tilrettelagde mit behov

29 maggio 2023

Kære Nicole,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pri spå, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Valutata 1 stelle su 5

Ventetid

Jeg oplever desværre et væsentlig pres for tiden i tandlægestolen. Jeg har oplevet 2 aflysninger på kort tid. Min første tid blev rykket 2 mdr. frem, fordi min tandlæge ikke havde tid til mig alligevel. (Selvom jeg fik tiden et halvt år før). Ved anden aflysning blev jeg kontaktet 10 min inden min tid, om at min tandlægen havde taget en akut patient ind, hvorfor de måtte aflyse min tid, og flytte den yderligere 1 måned. Så jeg måtte vende om på motorvejen 10 min fra mål, da jeg har 30 min. kørsel til min tandlæge.
Da det så endelig blev dagen hvor jeg kunne komme til tandlægen, oplevede jeg en del støj i mit lokale. Flere medarbejdere måtte ind af flere omgang mens jeg sad i tandlægestolen og ventede på at min tandlæge skulle komme. Jeg endte med at være hos tandlægen i 2 timer for at få fikset 1 hul. Dels fordi min tandlæge måtte rende frem og tilbage, mens min bedøvelse skulle virke. Og sikkert af andre grunde.
Det skal siges at min oplevelse ikke handler om selve min tandlæge. Jeg oplever hun er vanvittig dygtig, men selve arbejdepresset omkring hende/dem kunne jeg tydeligt mærke.

29 maggio 2023

Kære Herdis,

Vi er kede af, at du oplevede en del støj i dit lokale, og beklager naturligvis ventetiden. Vi bestræber os altid på, at vores patienter kan komme til hurtigst muligt, og tilbyder derfor altid vores patienter at komme ind til vores tandplejere, hvis behandlingen ikke kræver en tandlæge. Hvis disse tider ikke ønskes, og man i stedet ønsker at få en tid hos en tandlæge, kan der forekomme længere ventetid eller eventuelle aflysninger, hvis der opstår noget akut, hvor tandlægen skal træde til.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 40 01 62, hvis du har spørgsmål.

Tandlægen.dk Brønderslev

Den bedste

God, venlig og prof behandling

24 maggio 2023

Kære Jette,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

De er søde og forståden for at man har…

De er søde og forståden for at man har tandlægeskræk og giver sig god tid når man er bange for tandlæge

22 maggio 2023

Kære Danny,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Underretning ang. behandlingen !

God tandplejer, der vidste hun kunne hendes fag !

15 maggio 2023

Kære Ole,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores dygtige tandplejer fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Kære Rikke,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en rolig og professionel oplevelse, da du besøgte vores klinik.

Kære Lisbeth,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har fået rykket en tand ud

Jeg har fået rykket en tand ud, er noget øm. Men personalet var rigtige søde og meget forstående 😊

1 maggio 2023

Kære Jane,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Always a positive experience with…

Always a positive experience with professional and friendly staff. :)

25 aprile 2023

Hi Jovana,

Thank you for your review. We are glad to hear you always have a positive experience in our clinic.

Have a nice day.

Best regards

Altid god service

Altid god service, ingen ventetid

27 marzo 2023

Kære Lene,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid modtager en god service i vores klinik, som fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

En fin oplevelse ...

En fin oplevelse og et meget kompetent personale, som giver kyndig tandbehandling og præcise råd om god tandhygiejne ...

21 marzo 2023

Kære Bjarne,

Tak for din fine anmeldelse. Det gør os glade at læse, at du havde en fin oplevelse i vores klinik, samt fik en kyndig tanbehandling med præcise råd om god tandhygiejne.

Dejligt og trykt sted.

28 febbraio 2023

Kære Minna,

Tak for din fine anmeldelse. Det gør os glade at høre, at du synes vores klinik er et dejligt og trygt sted at komme.

Valutata 5 stelle su 5

Super god behandling hos Rikke K.:)

Super god behandling hos Rikke K.:)
Hun er så dygtig .

1 febbraio 2023

Kære Alexander,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot og for de flotte 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du havde en god behandling hos Rikke.

Du ønskes en god weekend.

Kære Heidi,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig mødt af et sødt og meget forstående personale.

Professionalisme

Beroligende oplevelse med forklaringer under hele behandling.

22 gennaio 2023

Kære Hans,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en beroligende oplevelse med forklaringer undervejs.

Altid god service

Altid god service, tid og ro til den enkelte patient. Jeg føler mig taget godt imod og tandlægerne er gode til at forklare, hvad der skal ske, hvilket giver mig tryghed.

15 gennaio 2023

Kære Julie,

Tak for din fine anmeldelse. Det gør os stolte at høre, at du altid får en god service, hvor der er tid og ro til den enkelte patient. Derudover er vi glade for at du oplever, at vores tandlæger er gode til at forklare hvad er skal ske, så du kan føle dig tryg, når du besøger vores klinik.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più