Mine tænder har været behandlet af denne tandlægeklinik i over 25 år. Denne gang var det kun nødvendigt med en tandrensning, det var fint. Altid har jeg været tryg, fagligheden er virkelig høj.... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Venligt og smilende personale i receptionen. Blev mødt af en smilende tandlæge Jens som gjorde at man følte sig velkommen. Fik en fyldestgørende forklaring på hvad der skulle ske før under og efter b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Til kompliceret rodbehandling hos Omid T og hans assistent (?). Sekretær på forhånd orienteret om varighed og pris for behandling. Omid god til informationer før, under og efter. Over en time med mun... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Var der for første gang, og var selvfølgelig spændt på en ny tandlæge. Jeg må sige tandlægen Katrine gav mig en god og grundig behandling. Når man booker online, er der ikke sat tid af til tandrensnin... Leggi di più
Bagsværd Hovedgade 99, 2880, Bagsværd, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg er ny patient, med tandlægeskræk. Skal have foretaget en rodspidsamputation, er bekymret.
Jeg har fået den bedste behandling af tandlæge Jens, fuldstændig smertefri under og efter operation. God information, nærværende og empatisk tandlæge.
Efterfølgende fjernelse af sting hos Tandplejer Janan som var imødekommende, nænsom og gav sig god tid.
Så det har bare været en god oplevelse, jeg kan varmt anbefale denne tandlægeklinik.

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Meget dygtige medarbejdere, gud service og høj kvalitet af arbejde

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Var blevet overflyttet til tandlægen da min tandlæge gik på pension.
Fik en rigtig god modtagelse og blev behandlet meget fint og forstående af tandplejeren, da jeg har lidt tandlæge skræk. Føler det var en god og grundig undersøgelse og tandrensning.
Kommer gerne igen og kan kun anbefale denne tandlæge.

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Det faglige niveau er bare åbenbart højt på tandlægen.dk. Service i top. Og meget flinke behagelige tandlæger. Alle pengene værd.

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
At de er meget omsorgsfulde at de tager hensyn hvis man har udfordringer altid søde og imødekommende .

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Fantastisk service. Jeg har også den bedste tandplejer Camilla og tandlæge Ragnhild 😁 Og selvom tandlægebesøg ikke er min favorit, er de altid bare smilende og virkelig dygtige.

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Jeg har altid kun oplevet gode og behagelige behandlinger. Der blev altid forklaret hvad der skal gøres og laves end de gå i gang med mine tænder.

Fagligt dygtige og hjælpsomme
Faglig og tydelig grund til iværksætte behandling

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Fra det øjeblik jeg trådte ind på klinikken, til jeg gik ud af døren, følte jeg mig i trygge hænder. Blev orienteret under hele behandlingen, hvilket for mig var en rar oplevelse.

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Venligt og effektivt personale. Man kan mærke det er en klinik hvor der er styr på detaljerne, en bred viden og høj faglighed.

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Super behagelig behandler, vil helt sikkert anbefale tandlægen og Gulten til alle.
Fantastisk forstående og vildt dygtig til sit arbejde.
Tusind tak.

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Kan varmt anbefale min tandlæge Christian og tandpleje Gluten.
De er begge dygtig grundig og kompetente og man føler sig imødekommet.

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Jeg har bagsværd’s bedste tandplejer.. Hun er altid glad, god til at forklare, smilende og lattermild.. She’s Care about you ❤️🥰 that’s it..

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Søde ansatte . Glad og smilende . Gode til at lytte . Fornuftige priser . Har tandlæge skræk men føler mig tryk hos dem

Hej
Jeg havde fornøjelsen af at være i praktik i to dage på tandklinikken, og det var en rigtig god og lærerig oplevelse. Allerede fra første dag blev jeg taget godt imod af hele personalet, som var både imødekommende, venlige og meget professionelle.
Jeg fik mulighed for at følge med i forskellige behandlinger, og jeg lærte meget om både klinikhygiejne, patientkontakt og de daglige rutiner på en tandklinik. Personalet tog sig tid til at forklare tingene og svare på mine spørgsmål, hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg og inkluderet hele vejen igennem.
Det var en spændende oplevelse, og jeg er meget taknemmelig for den viden og erfaring, jeg har fået med mig fra de to dage. Jeg kan varmt anbefale klinikken både som praktiksted og som behandlingssted.
Hilsen Sana

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Super betjening, god information inden besøget, og super tandlæge ( Jens )

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Jeg har kommet i klinikken i flere år og har altid modtaget dygtigt og kompetent behandling. Jeg er super glad for min tandplejer og føler altid mig godt taget imod. Jeg føler mig altid i sikre hænder og hvis hun er i tvivl om noget kommer min tandlæge altid hurtigt ind og kommer med en vurdering. Jeg vil helt sikkert anbefale klinikken til andre.

Risposta di tandlægen.dk - Bagsværd
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.