Banner for tandlægen.dk - Bagsværd

tandlægen.dk - Bagsværd Recensioni

TrustScore 5 su 5

Bagsværd Hovedgade 99, 2880 Bagsværd, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Mine tænder har været behandlet af denne tandlægeklinik i over 25 år. Denne gang var det kun nødvendigt med en tandrensning, det var fint. Altid har jeg været tryg, fagligheden er virkelig høj.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Venligt og smilende personale i receptionen. Blev mødt af en smilende tandlæge Jens som gjorde at man følte sig velkommen. Fik en fyldestgørende forklaring på hvad der skulle ske før under og efter b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Til kompliceret rodbehandling hos Omid T og hans assistent (?). Sekretær på forhånd orienteret om varighed og pris for behandling. Omid god til informationer før, under og efter. Over en time med mun... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Var der for første gang, og var selvfølgelig spændt på en ny tandlæge. Jeg må sige tandlægen Katrine gav mig en god og grundig behandling. Når man booker online, er der ikke sat tid af til tandrensnin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3115 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fik skiftet en fyldning hos Jens og det…

Fik skiftet en fyldning hos Jens og det var en oplevelse med fokus på hvordan det føltes i min mund, så fyldning blev slebet rigtigt til. Stor ros herfra

15 dicembre 2025

Kære Britt,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du mærkede fokus fra vores tandlæge under din behandling.

Vi sætter stor pris på din ros.

Meget fin behandling

Som sædvanlig var det en god og professionel behandling og det gjorde næsten ikke ondt ;-)

14 dicembre 2025

Kære Claus,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du som sædvanligt havde en god og professionel behandling.

Varmt anbefalet

Tandlæger og medarbejderne der er virkeligt venlige og professionnelle. Jeg kan kun anbefale det!

10 dicembre 2025

Kære Sara,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandlæger og medarbejdere virkelig venlige og professionelle.

Din anbefaling betyder meget.

Fin behandling

Fin behandling
Tidl har det ikke været muligt at få regning til e-mail eller eBoks men dette er tilsyneladende nu muligt - fint

4 dicembre 2025

Kære Dan,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en fin behandling - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget glad for at jeg kunne…

Jeg er meget glad for at jeg kunne komme så hurtigt til
Efter at have knækket en tand lørdag
Personalet er meget venlige og professionelle med et stort smil
Klinikken er flot og lyst min oplevelse er at man samarbejder med hinanden

8 dicembre 2025

Kære Pia,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du kunne komme hurtigt ind til din behandling, samt at du fandt vores personale meget venlige og professionelle med et stort smil.

Det er dejligt at høre, at du finder vores klinik flot og lys, samt mærker at vi samarbejder.

15 år uden tandlæge

Jeg havde ikke været hos tandlæge i ca. 15 år, men nu har jeg en fast tandlæge, og faste tider halv årligt - jeg glæder mig allerede til at komme igen 😁

4 dicembre 2025

Kære Michell,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du nu har en fast tandlæge og faste tider.

Vi sætter pris på, at du allerede glæder dig til at komme igen.

Valutata 5 stelle su 5

Fik en god behandling med god…

Fik en god behandling med god information.
Kommer igen.

5 dicembre 2025

Kære Anne,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fik en god behandling med god information.

Det betyder meget, at du har lyst til at komme igen.

Sød og meget betænksom og god behandling

Sød og meget betænksom og god behandling

5 dicembre 2025

Kære Gitte,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en sød, meget betænksom og god behandling - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet i klinikken siden 1971…

Jeg er kommet i klinikken siden 1971 med vekslende kvindelige tandlæger, og har altid været tilfreds.

2 dicembre 2025

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet her siden 1971, og altid har været tilfreds - det betyder meget.

Valutata 4 stelle su 5

Dygtig behandling og fagligt personale

Dygtig behandling og fagligt personale. Altid godt tilfreds og sød tandteknikker der forstår og lytter til en.

2 dicembre 2025

Kære Martin,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en dygtig behandling af et fagligt personale.

Vi sætter pris på, at du altid er godt tilfreds, og finder vores tandteknikker sød, forstående og lyttende.

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. Informativ, dygtig og imødekomne.

1 dicembre 2025

Kære Stig,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os, at du altid har en god oplevelse, og finder os informative, dygtige og imødekommende - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

De er altid søde og venlige

28 novembre 2025

Kære Bent,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid finder os søde og venlige - det betyder meget.

Følte mig velkommen

Jeg blev grundig informeret

25 novembre 2025

Kære Karen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du følte dig velkommen og blev grundig informeret - det betyder meget.

5 stjerner til Omid

Jeg har fået lavet rodbehandling hos tandlægen.dk i Bagsværd flere gange. Jeg har altid oplevet behandlingen som yderst grundig, omhyggelig og kompetent. Tidligere er jeg blevet godt behandlet af Christian, der nu er blevet afløst af Omid. Det var også en super god oplevelse. Omid gjorde meget ud af at kommunikere om forløbet før og undervejs og at sikre sig jeg havde det godt hele tiden. Jeg ville give 5 stjerner, hvis det ikke var for prisen. 7700,- for en rodbehandling på 1 time er bare åndsvagt mange penge.

21 novembre 2025

Kære Bo,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid har oplevet en yderst grundig, omhyggelig og kompetent behandling hos os.

Vi er glade for, at vores tandlæge gjorde det til en super god oplevelse, samt havde en god kommunikation om forløbet både før og undervejs.

Har reddet mine tænder

Proffesionelt og rare mennesker både tandlæger og tandplejere.Er taknemmelig for en behandling der har reddet mine tænder, så jeg undgår protese

18 novembre 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt vores tandlæger og tandplejere professionelle og rare.

Vi sætter stor pris på, at du var taknemmelig for din behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Behagelig tandlæge igennem mange år.

Jeg var til årligt eftersyn, som jeg efterhånden har været igennem mange år hos bagsværd tandlægen, jeg vil tilføje at det altid er rart og virker professionelt. Tandplejerne er behagelige og søde. Ved tandrensningen blev jeg spurgt om jeg havde nogle problemet, og jeg gjorde opmærksom på at jeg var begyndt at få lidt ondt i en af tænderne når jeg tyggede mad. Det blevet taget meget seriøst, selvom det var svært at se hvor skaden var på tanden. Men kort efter tandrensningen fik vi hurtigt booket en efterfølgende tid hos Ragnhild, som hurtigt kunne bekræfte at der var en fraktur på to af tænderne, det blev løst hurtigt og smertefrit.

18 novembre 2025

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid får et rart og virkelig professionel eftersyn hos os.

Vi er glade for, at dine problemer bliver taget seriøst, og bliver løst hurtigt og smertefrit.

Valutata 5 stelle su 5

En tandlæge jeg kan regne med

Jeg har nu haft bøjle (en usynlig plastik bøjle) på tænderne og de er blevet så pæne lige, og selv om der var brug for ekstra bøjler og tid da mine tænder var mere genstridige end de havde regnet med blev jeg ikke opkrævet ekstra. Det er god service

Kære Mette,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du er nået frem til et pænt og lige resultat, samt at du oplevede en god service - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Synes aldrig det er en fornøjelse at gå…

Synes aldrig det er en fornøjelse at gå til tandlægen, men når nu det skal være, er jeg virkelig glad for tandlægen.dk. Meget tålmodig og rolig tandlæge og tandplejer.

Kære Steria,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du er virkelig glad for at komme hos os.

Det betyder meget, at du finder vores tandlæge og tandplejer meget tålmodige og rolige.

Altid godt.

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du altid finder det godt hos os - det betyder meget.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più