Altid en rigtig god oplevelse. Lyse, indbydende lokaler med god kaffe. Personalet er søde og imødekommende. God opfølgning på aftaler, er punktlige og er også gode til at give feedback på, hvad man s... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
Det var virkelig en god oplevelse at være patient hos jer så god at jeg nu bliver fast patient der. Personalet yderst imødekommende og smilende og for mig som har frygt for tandlæge besøg følte mig se... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det kan godt være det lyder underligt. Men det er altid en fornøjelse og hyggeligt at komme til min kompetente tandlæge Nina. Hvor man absolut føler at man er i trygge og sikker hænder.👍🤓
L'azienda ha risposto
Når man har vænnet sig til, at man først bliver tilset og behandlet af en tandplejer, før man får adgang til tandlægen, så kan man rolig sige at man har været igennem et meget grundigt, omhyggeligt og... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Clinica dentale
- Dentista cosmetico
- Igienista dentale
- Periodontista per impianti dentali
- Dentista
- Centro per la cura dentale
Scritti dall'azienda
Informazioni di contatto
Torvestrædet 27, 3450, Lillerød, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Altid god behandling og søde tandlæger
Altid god behandling og søde tandlæger

God behandling
Grundig gennemgang af forløbet og venlig og behagelig atmosfære

Anbefales!
Mikkel og hans team har været min faste tandlæge i flere årtier og jeg er meget tilfreds med både den kompetente behandling og imødekommende tilgang. Anbefales!

Meget tilfreds
Går meget op i at holde aftalte tider hvilket jeg sætter stor pris på.
Forklarer fint under selve forløbet.
Pænt og rent. Venlige.
Kommer aldrig til at elske at gå til tandlæge derfor ikke fem stjerner 😉

Behageligt og kompetent
Super , ja for mig kompetent og behagelig konsultation selv med lidt t-skræk var det ok .så kommer gerne igen .
Mvh Anders

Super god oplevelse hos Julie
Super god oplevelse hos Julie, der var omhyggelig, grundig og omsorgsfuld.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Min Mand og Jeg har haft Mikkel som…
Min Mand og Jeg har haft Mikkel som tandlæge siden Mikkel var hos tandlæge
Otto Madsen i Ballerup.Mikkel flyttede,så til Allerød hos sin Far og Vi flyttede med og det er 26år siden...
Vi er så glade og tilfredse med Vores tandæge og får en fin behandling af alle på klinikken tak....Søren & Anette Thunø.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Mikkel Buchgreitz reddede min kindtand.

Fantastisk service og kundekendskab

Behagelig tandundersøgelse af Julie
Behagelig tandundersøgelse af Julie. Informativ og professionel.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Jeg fik lavet en rodbehandling
Jeg fik lavet en rodbehandling. Alt var var meget professionelt og effektivt. Meget dygtih tandlæge og meget dygtig klinik-assistent, der samarbejdede rigtig godt.

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, meget professionel mennesker, det gik rigtig godt

Ny patient
Jeg er ny patient. God kompetent behandling. Men det bærer præg af for lidt tid og for hurtig ud af døren

Det bedste sted
Hvem vil ikke helst være fri for at gå til tandlæge? Men når det nu skal være — og det skal det jo — så er der ikke noget bedre sted end tandlægen.dk i Allerød. Jeg går “ekstra” gange for at holde tandstenen nede, og jeg får hver gang grundig behandling med information om, hvad der sker lige nu. Jeg går også hver gang derfra med omhyggelig instruktion i, hvad jeg kan gøre bedre derhjemme. Bedste anbefaling til både tandlæge og tandplejer.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Den 9-12 mistede jeg halvdelen af en…
Den 9-12 mistede jeg halvdelen af en tand mest HG. Ringede den 10-12 min tandlæge var på ferie. Jeg fik i stedet for Else.
Hun er meget omhyggelig tog røntgenbillede og herefter fortalte at hun kunne lave tanden, så jeg kunne vente til min tandlæge kom igen. Det gjorde hun også omhyggeligt og efter min mening virkelig tilfredsstillende. Jeg vil en anden gang når min tandlæge ikke er der overhovedet ikke være betænkelig, jeg vil til enhver tid vælge Else

Professionel og venlig rådgivning
Professionel og venlig rådgivning. Løsningerne støttes af den bedste tekniske platform på markedet. Meget hurtig levering/ingen ventetid. Meget fair pris.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
God og ærlig kommunikation om kommende forløb
Jeg skal i gang med et forløb. Trods travlhed, blev der brugt den fornødne tid til at finde ud af hvad der skulle til for at løse mine udfordringer. Så jeg gik glad og lettet fra tandlægehuset

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Super professionel og tryg oplevelse
Super professionel og tryg oplevelse. Personalet er imødekommende, forklarer tingene klart og giver en behandling, der føles både grundig og omsorgsfuld. Jeg følte mig i virkelig gode hænder hele vejen. Kan varmt anbefales!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.