Det var virkelig en god oplevelse at være patient hos jer så god at jeg nu bliver fast patient der. Personalet yderst imødekommende og smilende og for mig som har frygt for tandlæge besøg følte mig se... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Det kan godt være det lyder underligt. Men det er altid en fornøjelse og hyggeligt at komme til min kompetente tandlæge Nina. Hvor man absolut føler at man er i trygge og sikker hænder.👍🤓
L'azienda ha risposto
God behandling. Fik hurtig tid til reparation efter gammel plumbe. På en halv time var der sat ny tandfyld på. Gik godt og ser fint ud. Knap 3 tusind for reparationen.
L'azienda ha risposto
Når man har vænnet sig til, at man først bliver tilset og behandlet af en tandplejer, før man får adgang til tandlægen, så kan man rolig sige at man har været igennem et meget grundigt, omhyggeligt og... Leggi di più
Torvestrædet 27, 3450, Lillerød, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Min bedste anbefaling af klinik, personale og tandbehandlinger - veldrevet klinik med dygtige tandlæger

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Helt fantastisk oplevelse. Store ord for et tandlægebesøg…..men det er altså virkelig en god klinik de har kørende der.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Følte mig i trygge hænder hos Else, ekstrem kompetent og god behandling

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Altid den bedste og mest nærværende behandling - og altid følt en stor forståelse af min utilpashed omkring at få noget ind i min mund, og forståelse for min følsomme hals.
1000 tak 🙏🏼

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Professionel, tryg og behagelig oplevelse.
Kan varmt anbefale, at få lavet de faste undersøgelser hos en tandplejer.

God oplevelse 👍🤗 Jeg kommer igen til næste år 👍🤗

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Altid venlig og kompetent behandling til tiden.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Som altid en god oplevelse. Han er informativ

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Dejlig engageret medarbejder,nød mit tandlægebesøg og den hyggelige atmosfære.
Dejligt at få en grundig behandling, meget betryggende.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Altid behagelig tandlæge. Kommer ind til tiden

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Altid vel modtaget, et venligt og hjælpsomt personale i receptionen. En yderst personlig, hensynfuld og forstående oplevelse hos tandlægen.
Der er tjek på den enkeltes behov.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Altid både kompetent og virkelig venlig “betjening”

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Tid hos tandlægen.dk kom hurtig ind til eftersyn. Søde og god behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Altid fantastisk modtagelse i receptionen. Super professionel behandling af både tandplejere og tandlæger. Meget tilfreds

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Man følte sig i trykke hænder under hele behandlingen.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Skift til ny tandbehandler/tandlæge efter mange år. En stor tillidssag, når det gælder mine tænder.
Jeg mødte en sød, forstående og respektfuld tandbehandler, som jeg med tiden vil føle mig helt og aldeles tryg ved 😊
⭐⭐⭐⭐⭐

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Flot indrettet klinik - alle medarbejdere professionelle og venlige; så føler mig helt tryg, både hvad angår selve behandlingen, men også rådgivning. Vil klart anbefale tandlægen.dk - Allerød.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Nem indtjekning, rolige omgivelser, behageligt personale, der skaber trygge rammer. Nem betaling via sms link til mobil pay.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Skulle til scanning. Gik hurtigt og uden problemer. Venlig betjening hele vejen igennem.

Risposta di tandlægen.dk - Allerød
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.