En klinik hvor venlighed er det første man møde ved receptionen. Tandlæger /tandplejer, og assistenter er meget dygtige og professionelle. De er lyttende og støttende,hvilket er betrykkende. En lill... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Jeg fik lavet en rodbehandling hos Anders, og det gik umiddelbart fint. Han virkede meget professionel, rolig og med et smil på læben. Så man følte sig i gode hænder. Jeg er ellers ikke så gl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg endte desværre med en knækket kindtand. Jeg ringede om morgen til Aalborg Tandlægerne og fik en tid allerede 3 timer efter. Efter et kvarter ringer de, og kunne presse mig ind tidligere - he... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Personalet er altid smilende og imødekommende, lige fra man kommer og til man går. Man bliver set og hørt og man får en grundig og forståelig forklaring, hvis man skal have lavet noget.
Tankedraget 7, 9000, Aalborg, Danimarca
Come questa azienda usa Trustpilot
En lille detalje 😊 , når man sidder i venteværelset falder mit blik ofte på et billede af Mickey Mouse, som vrider sig i smerte. Måske ikke så beroligende inden tandlæge besøg. 🥰

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Jeg er ellers ikke så glad for at gå til tandlæge, grundet nogle lidt ubehagelige oplevelser, men det var en stille og rolig oplevelse hos Anders.
Normalt har jeg prøvet, at hele ansigtet føles ret bedøvet bagefter, men her virkede det mere præcist og tilpasset – som om han har godt styr på det, han laver.
Jeg håber da ikke, jeg får brug for en rodbehandling igen, men hvis det bliver tilfældet, så er jeg helt tryg ved, at det er Anders, der står for det.
Mine anbefalinger her fra 🙂 De andre medarbejdere i huset, herunder sekretærerne og tandplejerne er i øvrigt også super søde og imødekommende.

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Super venlig og professionel behandling.
Virkelig god oplevelse👍👏

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Kommer til til den aftalte tid. Venlig personale. Får gode råd om at passe på de tænder der er tilbage. Børst lidt bedre, brug tandtråd m.m.

Positiv oplevelse.
Jeg følte mig godt modtaget og i trygge hænder. Simpelthen venlige og dygtige, helt smertefrit🤗

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Bedst oplevelse i lang tid, hvis ikke nogensinde. Nogle gange er alt bare great.

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Rigtig fin oplevelse, havde knækket et stykke af en tand og fik rigtig hurtig en tid og rigtig god oplevelse ved Rasmus.

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Altid god service og professionelt personale

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Hurtig og effektiv hjælp ifm knækket tand.
God og seriøs forklaring

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Behagelig oplevelse af en professionel medarbejder.

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Jeg endte desværre med en knækket kindtand.
Jeg ringede om morgen til Aalborg Tandlægerne og fik en tid allerede 3 timer efter. Efter et kvarter ringer de, og kunne presse mig ind tidligere - heldigvis for det, med de smerter jeg havde.
Jeg endte med at skulle have en rodbehandling, og igennem hele processen har Mette og resten af de ansatte været så dygtige, fagligt kompetente og vildt gode til at forklare og berolige.
Jeg har - eller havde tandlægeskræk inden, men er nu slet ikke nervøs for at skulle til tandlægen.
Kæmpe anbefaling til Aalborg er Tandlægerne

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Var spændt på at møde ny tandlæge, efter at min mangeårige var gået på pension. Kunne ikke selv vælge ny behandler, men blev mødt af en venlig og kompetent person. Lover godt for fremtidige eftersyn/behandlinger.

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Kom med knækket tand 11.00 og tog hjem 11.30, hvor der var bygget ren ny i plastik 11.30
Mange tak til Rasmus og klinikassistent for hurtigt og veludført arbejde

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Det er en tandlæge der giver sig god til til kunden .
Så kan kun anbefale dem , dejligt alt kan laves samme sted så man ik skal andre steder hen 👍🌞

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Det er fagligt dygtigt personale Er så glad for at komme der Med hvor de var før er jeg kommet til dem i 57 år.

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Jeg har gået hos et par humørbomber i flere år og måden man bliver taget imod på er så hjertevarm, at man helt glemmer at man skal have ordnet tænder. Derudover har jeg altid fået en kompetent og hensynsfuld behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Dejligt sted mødt af søde personale god vejledning og får alt at vide hvad de fortager sig man føler sig tryg og godt tilpas

Risposta di tandlægen.dk - Aalborg
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.