Banner for tandlægen.dk - Østerbro

tandlægen.dk - Østerbro Recensioni

TrustScore 5 su 5

Lyngbyvej 14, st., 2100 København Ø, DK

Marianne Aaby er en helt fantastisk tandplejer. Hun er utrolig dygtig, grundig og meget omsorgsfuld, og man føler sig tryg fra første øjeblik. Det var en fornøjelse at komme i den pæne og indbydende k... Leggi di più

Jeg har været klient på klinikken siden Viggo Winge Pedersen begyndte der en gang i halvfjerdserne (mener jeg) Har altid været meget tilfreds med behandlingen. De sidste to gange har jeg været hos tan... Leggi di più

6/5 stjerne, hvis jeg kunne give det! Personalet er super gode, dygtige og hjælpsomme. Der er gratis kaffe i ventelokalet og tandlægen hjalp fortæller på forhånd, hvilke ting vi skal kigge på ved næst... Leggi di più

Jeg har tandlægeskræk, så jeg plejer at være meget nervøs, når jeg skal til tandlægen. Hos Nabil havde jeg en virkelig god oplevelse. Alt var både præcist, roligt og professionelt. Jeg følte mig tryg... Leggi di più

1. Clinica dentale

• Lyngbyvej 14, st., 2100, København Ø, Danimarca

• 39299300

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3377 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Venlighed

Venlighed, hjælpsomhed, faglighed og nærvær.

24 maggio 2024

Kære Michael,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde et femstjernet besøg i klinikken samt blev mødt af venlighed, nærhed og hjælpsomhed.

Professionel tandlæge

Professionel tandlæge, stoler 100% på vurdering og behandling. Og er meget venlig

23 maggio 2024

Kære Renette,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har stor tillid til vores klinik, samt stoler på vores vurdering og behandling.

tandlægen.dk Østerbro

Min tandlæge er super dygtig

Min tandlæge er super dygtig, hurtig og god.

Kære Denise,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du er tilfreds med din tandlæge.

Bedste behandling :)

Bedste behandling :)

Kære Fosu,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du modtog den bedste behandling hos os.

tandlægen.dk Østerbro

Martha var som altid enestående sød og…

Martha var som altid enestående sød og serviceminded kombineret med en stor faglig betryggende indsigt og eksekvering. Hermed min fulde og hele anbefaling 😊😊

Kære Allan,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og anbefaling til vores dygtige tandplejer.

Grænsende til kaos.

Ikke særlig godt organiseret og ingen information i forhold til forsinkelse, det er vigtigt pga. P forholdene.

11 maggio 2024

Kære Kenn,

Tak for din anmeldelse. Vi kan naturligvis kun beklage, at du ikke blev informeret omkring de forsinkelser, der var i klinikken, den pågældende dag. Til en anden gang, vil vi gøre dig opmærksom på, at vi har gratis parkering i gården.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en tryg oplevelse i klinikken.

tandlægen.dk Østerbro

Maria var sød og dygtig og tog sin tid…

Maria var sød og dygtig og tog sin tid til at gennemgå alle muligheder.

30 aprile 2024

Kære Xiaomin,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandlæge.

Har været kunde i 27år

Har været kunde i 27år. Jeg havde tandlægeskræk og kom første gang som 28årig efter folkeskolen. Nu er det kun en fornøjelse med de søde menesker på klinikken. Jeg kan varmt anbefale stedet.

30 aprile 2024

Kære Lars,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi sætter stor pris på din varme anbefaling af vores klinik, samt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

God oplevelse

10 aprile 2024

Kære Tanja,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en femstjernet oplevelse i vores klinik.

tandlægen.dk Østerbro

Altid super service og ikke mindst…

Altid super service og ikke mindst super behandling. Kan kun anbefale denne klinik;)

18 marzo 2024

Kære Mette,

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord. Vi sætter stor pris på din anbefaling af vores klinik.

Venlig imødekommenhed…

Venlig imødekommenhed og flinke og dygtig tandlæge.

18 marzo 2024

Kære Marion,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord til vores dygtige tandlæge.

tandlægen.dk Østerbro

God og professionel behandling som…

God og professionel behandling som sædvanlig.

11 marzo 2024

Kære Hanne,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du som sædvanlig fik en god og professionel behandling.

Rigtig god oplevelse og dygtig tandlæge

Rigtig god oplevelse og dygtig tandlæge

11 marzo 2024

Kære J.,

Tak for din anmeldelse. Det er glæder os at høre, at du havde en god og femstjernet oplevelse i vores klinik.

tandlægen.dk Østerbro

Venlig og imødekommende stemning fra…

Venlig og imødekommende stemning fra alle i klinikken. God information om behandlingsmuligheder med prisoverslag, så man kan træffe gode beslutninger om sine tænder.

28 febbraio 2024

Kære Christian,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

5/5 +

Dejlig tryg behandling. Allan er den bedste! Sjov, dygtig og top professionel

21 febbraio 2024

Kære Emilie,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en tryg behandling hos vores dygtige tandlæge.

Rigtig god weekend.