We krijgen 3 weken, nadat ze het pakket terugontvangen hebben, pas het geld terug en dan pas nadat we naar hen gemaild hadden waar het geld bleef. Als we niet zelf aan de bel hadden getrokken, dan k... Leggi di più
Nette prijs, tijdig geleverd, goed te vinden via Google. Nergens anders was deze elektrische tandenborstel meer te krijgen, maar deze website had nog een voorraad.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Onze missie is om iedereen te voorzien van hoogwaardige tandenborstels en mondverzorgingsproducten tegen de beste prijs. Als grootste aanbieder combineren we een uitgebreid assortiment met diepgaande expertise, zodat je altijd het juiste product kiest voor een gezond gebit. Wij delen onze kennis op een duidelijke en betrouwbare manier, zodat elektrisch poetsen toegankelijk wordt voor iedereen.
Plesmanweg 13 BLOK C, 7602PD, Almelo, Paesi Bassi
- info@tandenborstelexpert.nl
- tandenborstelexpert.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle levering, ruikt heerlijk en doet wat het zegt! Fantastisch product 😃
Super snelle levering
Super snelle levering, binnen 24 uur. Netjes verpakt.
Geweldige service!
Snelle levering goede prijs
Verkeerde tandenborstel geleverd
Tandenborstel besteld. Krijg je een andere type opgestuurd. Ook de doos is op meerdere hoeken beschadigd. Stuur je een mail krijg je eerst geen reactie. Pas op tweede mail. Er word dan aangegeven dat de tandenborstel die ik besteld had niet meer op voorraad was. Vandaar alternatief zonder overleg. De beschadiging komt door de vervoerder dat zou kunnen aangezien ze in een plastic zak versturen. Ook niet heel handig als je hem kado moet geven. Oplossing terugsturen maar daar betaal je zelf de verzendkosten voor. Advies kijk dus ff verder
Slechte service!
Slechte service!
Heb een elektrische tandenborstel besteld vorige week vrijdag. Bestelling is volgens track en tracé nog steeds niet bij PostNL aangeboden. 3 werkdagen verder terwijl levering binnen 24 uur wordt gegarandeerd.
Uiteindelijk is pakket na 5 werkdagen geleverd. Over product tevreden, de levertijd niet. Daarom gewijzigd: van 1 ster naar 3 sterren
Wat een verademing
Wat een verademing, een webwinkel waar de klant koning is. Ik zocht naar een elektrische tandenborstel, en kwam bij Tandenborstelexpert uit. De webwinkel heeft een groot aanbod voor mijn gebit, waardoor ik niet precies wist welke tandenborstel ik moest kiezen. De klantenservice nam alle tijd voor de juiste advies. Uiteindelijk via de website besteld en gekozen om een Oral-B iO 6 te bestellen. Na afronding van betaling ontving ik direct een PostNL track&trace. Kon het pakketje eenvoudig volgen. De volgende ochtend stond PostNL al voor mijn deur. Gelijk kunnen poetsen, dus erg tevreden. Ga volgende keer niet verder kijken maar meteen naar Tandenborstelexpert.nl
Een onbereikbare en onvriendelijke zaak
De tandenborstel (a 200 euro) wordt geleverd in een beschadigde doos. Er is geen telefonisch contact mogelijk alleen mail. Vervolgens zit er wel een sticker op de doos dat je geen retour recht hebt als je deze opent. Dit is complete onzin want ik snap dat je er niet mee mag poetsen maar kijken mag wel! En bijvoorbeeld even voelen hoe zwaar hij is en de gebruiksaanwijzing lezen. Bovendien zit het borsteltje waarmee je poetst in een verzegelde verpakking dus is makkelijk te controleren of iemand die gebruikt heeft.
Omdat ik het product niet eens kan bekijken wil ik het terugsturen maar dat is “vanwege het milieu” voor rekening van de consument. Hier ga ik niet mee akkoord. Voor een dergelijk duur product in een beschadigde doos wil ik op zijn minst de doos kunnen openen en de inhoud controleren.
Foute marketing verkeerde tandpasta en eigen kosten retourneren.
Na uren zoeken eindelijk mijn tandpasta online gevonden oral b complete plus gaatjesbescherming
Moet ik deze in een pack van 6 kopen ok, prima.
Sturen ze mij de verkeerde tandpasta op (oral b complete bescherming en reiniging) daar zitten ingrediënten in die ik weiger te gebruiken zinc..+ wit makend schuurmiddel.
Op de site pagina staat duidelijk volledig tot in detail beschreven welke tandpasta ik kocht en krijg ik nog 6x de verkeerde opgestuurd.
Het toppunt terugsturen kosten zijn voor jezelf.
Dat houd dus in 50% van de kost van dit pakket ben ik gewoon kwijt met het terugsturen alleen al.
Dus voor zij die zoeken naar dit specifieke tandpasta. Niet kopen is blatant verkeerd gemarket.
Zoals gewoonlijk
Zoals gewoonlijk, koop ik mijn Oral-B opzetborstels hier. Ontvang altijd originele producten, en mocht het eens fout gaan dan wordt dit prima opgelost! De klantenservice is ook goed bereikbaar, ook wanneer ik advies nodig heb. Gewoon om dat er naar jou geluisterd wordt. Communicatie is wel prettig. Ben dus heel erg blij met mijn nieuwe 3dwhite opzetborstels het werkt prima, mijn tanden stralen weer wit.
Dank voor de correcte levering en blijf vooral door gaan met deze goede service!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.