Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Tamaro Travels is gespecialiseerd in authentieke, zorgvuldig samengestelde reizen naar de Kaukasus, met een sterke focus op Georgië. Wij organiseren kleinschalige en op maat gemaakte reizen, gebaseerd op plekken, routes en ervaringen die we zelf hebben bezocht en doorleefd. We bieden alleen reizen aan waar we volledig achter staan en die we écht kennen. Onze reizen zijn bedoeld voor reizigers die diepgang belangrijker vinden dan tempo: wandelen door bergdorpen, samen eten met lokale families, kennismaken met eeuwenoude wijntradities en het ontdekken van landschappen die grotendeels zijn gevrijwaard van massatoerisme. Naast Georgië bieden we zorgvuldig samengestelde combinaties met Armenië en Azerbeidzjan, evenals routes met een stopover in Istanbul, waarbij de Kaukasus wordt gecombineerd met het rijke culturele erfgoed van Turkije. Tamaro Travels werkt nauw samen met betrouwbare lokale partners en ervaren gidsen. Zo garanderen we kwaliteit, veiligheid en eerlijke vormen van toerisme. We nemen de tijd om goed te luisteren, geven eerlijk advies en stellen reizen samen die persoonlijk en in balans aanvoelen - of het nu gaat om een culturele rondreis, een actieve vakantie of een volledig op maat samengesteld programma. Tamaro Travels is lid van STO Garant en VvKR (Vereniging van Kleine Reisorganisaties). Via STO Garant zijn de betalingen van reizigers beschermd. Dit systeem biedt financiële bescherming en extra zekerheid voor klanten. Het lidmaatschap van VvKR betekent dat Tamaro Travels werkt volgens erkende professionele normen en kwaliteitsrichtlijnen voor reisorganisaties.
Huizerweg 11, 1401 GD, Bussum, Paesi Bassi
- +316 45 46 50 51
- info@tamarotravels.nl
- tamarotravels.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Nessuna recensione
Questa azienda non ha ancora ricevuto nessuna recensione.