Zeer tevreden over Take Aware op de markt. Het assortiment is van hoge kwaliteit en wordt aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en dat is duidelijk terug t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vooraf, ik wil geen review geven, maar wel aangeven, dat snel gereageerd is op mijn mededeling, dat ik niet thuis was op de door jullie geplande dag van bezorging. Een dag later werd het pakketje doo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
J'ai 80 ans et je continue à travailler pour le plaisir, mais!!! C'est la dernière année et j'ai commandé pour la dernière fois des sacs fruits pour y placer 2 raviers de fraises, les sacs commandés... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gemakkelijke en vlotte website om mee te werken en een groot aanbod artikelen. Verder een vlotte verzending naar België. Misschien één punt die beter kon, was dat er geen vermoedelijk uur van levering... Leggi di più
L'azienda ha risposto
TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.
Paesi Bassi
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Net geprobeerd iets te bestellen maar kom niet eens door het account maken heen, heb meteen twijfels en ga ook niets meer bestellen

Risposta di takeaware.nl
The customer service was top tier. I can really appreciate that. I was helped by Michelle Lopes, she is kind and attentive.
Takeaware.nl is my one stop shop for all my catering needs. Anything I need I can get it there with ease.
Once again thank you Michelle Lopes!
Remember, the best feedback is honest, helpful, and constructive.

Risposta di takeaware.nl
Via een beurs in contact gekomen.
Scherpe prijzen en een snelle levering.
Bestellen gaat super eenvoudig via hun website.

Risposta di takeaware.nl
alles gemakkelijk besteld , afgerekend en geleverd

Risposta di takeaware.nl
Ik ben echt supertevreden over TakeAware! De klantenservice is heel vriendelijk, alles werd snel geleverd en de prijzen zijn ook echt gunstig. Wat ik vooral fijn vind, is het ruime aanbod aan duurzame verpakkingen, precies wat ik nodig had. Ik bestel hier sowieso vaker!

Risposta di takeaware.nl
Dit is absoluut een geweldige bedrijf en vooral de medewerkers zijn super top in het speciaal Indy dat is de medewerker van de eeuw!!!🎉🥳👌

Risposta di takeaware.nl
Scherpe prijzen en snelle leveringen, super! Persoonlijk contact is een grote plus, erg tevreden.

Risposta di takeaware.nl
Complimenten aan Michelle voor het snel en vakkundig oppakken van een issue. Kwalitatieve en betaalbare producten.

Risposta di takeaware.nl
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met TakeAware. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het plaatsen van een bestelling vlot verliep. De levering was duidelijk gecommuniceerd en werd keurig uitgevoerd. Toen ik contact opnam met de klantenservice, werd ik vriendelijk en helder te woord gestaan, en kreeg ik snel en adequaat antwoord op mijn vragen. Kortom: een fijne service en zeker voor herhaling vatbaar.

Risposta di takeaware.nl
Goed contact met de klanten, delen nieuwe producten en snelle service. daarbij fijn en leuk mensen om mee te werken

Risposta di takeaware.nl
Ik heb met Michelle gesproken. Heeft mij heel goed geholpen. Nam rustig de tijd om mijn verhaal aan te horen. Dankjewel Michelle. En blijf die glimlach houden 🙏.

Risposta di takeaware.nl
rPET flesje 750cc met oranje vaste dop Besteld en kwam de volgende dag binnen zoals aangegeven!
Top flessen van goede kwaliteit.
Ik ga ze zeker vaker bestellen!!

Risposta di takeaware.nl
Prima snelle service. Goed bereikbaar en zeer behulpzaam.

Risposta di takeaware.nl
Leuk bedrijf, enthousiaste medewerkers die altijd bereid zijn om je te helpen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Daarbij ook erg tevreden met de spullen!

Risposta di takeaware.nl
Omdat er zo weinig “vintage bekers zijn, en zij het gedeeltelijk kunnen leveren. En na vragen over mijn een bestelling ben ik snel en telefonisch goed geholpen, helaas zijn de bekers nog niet te verkrijgen

Risposta di takeaware.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.