2,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,2

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Synergie beveren

Synergie beveren.
Had mijn cv gestuurd heb 29j heftruck ervaring en had mij kanidaat gesteld voor een bedrijf in kallo het mailtje die ik kreeg was u komt niet in aanmerking omdat het woon werkverkeerd te groot is dat zou het bedrijf gezegd hebben. Dat mag niet ze mogen u niet weigeren vanwegen culcuur of afstand of andere zaken. Ik vroeg waarom en dat dit bull shit is en graag antwoord hier op wilde willen ze niet op mail zetten maar je moet maar is bellen. Ik belde er naar en vroeg uitleg haar reactie was het bedrijf neemt geen mensen aan van Rechterover. Ik zei dat dit moogd van de wetgeving. Ja zegt ze ik zal u voorstellen krijg je een mail voor testen en die testen hebbend an helemaal niets met die functie te maken nee dat zijn er die zij geven. Met de mensen hun voeten spelen dat doen die interim kantoren geld op onze kap verdienen. Maar mensen aan het werk zetten die hun ervaring hebben opgedaan dat doen ze niet. Mensen ga niet naar Synergie in het algemeen blijf hier weg

17 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Weigerde werk te geven na arbeidsongeval

Ik heb ooit voor hun gewerkt bij een bedrijf , daar kreeg ik helaas een arbeidsongeval op de parking. De teamleaders waren echt medelevend en zeiden dat ik in de toekomst nog altijd bij hun mocht terug keren, als ze terug werk hadden mits dit seizoen gebonden is. Sinds dien stel ik me steeds kandidaat als ze volk zoeken en telkens word ik sinds het arbeidsongeluk geweigerd en steeds met een andere smoes, zelfs via andere interims waar ze mee samen werken , Weigeren ze me. Het is een schande hoe ze mensen behandelen. Voor dit bedrijf is het synergie dat de mensen kiest en niet het bedrijf zelf. Ik heb na wel 10x gesolliciteerd en afgewezen nu beslist om er mee verder te gaan .

9 marzo 2026

Synergie Beveren Interim

Ik raad het niemand aan.
Ik ben daar geweest en er was een medewerkster die zich zeer onprofessioneel en discriminerend gedroeg. Toen ik haar een vraag stelde, was haar houding koud en afstandelijk, en haar antwoord kwam duidelijk respectloos en discriminerend over.
Ik heb verder niet gereageerd en het gesprek beëindigd, omdat ik geen zin had om met haar in discussie te gaan. Als de manager op de hoogte zou zijn van haar gedrag, zou hij zeker maatregelen tegen haar nemen.
Door deze negatieve ervaring kan ik deze plaats absoluut aan niemand aanbevelen.

29 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

J’ai travailler dans une usine

J’ai travailler dans une usine ! Ils t’envoient un contrat pour être à la pause du matin, et quand tu te rend sur place ont te dit à non, que tu es prévu à la pause de l’après-midi ! Quand ils se trompent dans tes contrats au lieux de les enlever ils les laissent et à cause de ça vous n’êtes pas payer du chômage ! car ils ne voulaient pas enlevé le contrat alors que vous n’avez pas travaillé ! ou ils me mettent des contrats alors qu’ils savaient que vous avez pris congé et ne veulent pas les enlever non plus alors que c’est de leurs fautes à eux ! Et vous les avez prévenu à l’avance pour tant ! Vous devez rembourser des jour de chômage car vous avez pas travaillé et pour le chômage comme l’intérim a quand même mis un contrat qu’ils n’ont pas voulu enlever ! Du coup vous, vous retrouvez sans argent ! Plusieurs fois ils vous font le coup se tromper, vous mettre un contrat et ne pas vouloir l’enlever, votre case est colorier en noir dans votre carte de chômage et vous ne pouvez pas l’enlever, alors que vous n’avez pas travaillé ! donc du coup pour le chômage, vous avez travaillez et du coup ils vous paye pas ! ni l’intérim, ni chômage ! Des fois quand y a pas de contrat prévu vous, l’intérim vous envoie quand même "tâter le terrain" sur place dans l’usine pour voir si il y aurait pas une petite place pour gratter. Ils vous envoie au pif, vous, vous déplacer jusque-là pour essayer de voir si y’a pas une place. Du coup l’usine comme ils n’ont pas appelé, et donc fatalementils n’ont rien pour vous ( logique vous étiez pas prévu ) Du coup vous rentrez bredouille chez vous et vous perdez de l’essence ! Et quand vous sonnez à l’intérim ont vous dit "ah désolé je ne savais pas qu’ils allaient te renvoyer chez toi, Je pensais quand t’envoyant au pif il t’aurait quand même pris" pire intérim de ma vie que j’ai fait !!!!

12 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

"Helaas een heel negatieve ervaring bij…

"Helaas een heel negatieve ervaring bij Synergie Hasselt. Onvriendelijk personeel, totaal geen empathie of respect. Ik ben een alleenstaande moeder van twee kinderen en ben hard op zoek naar werk, maar deze mensen maken het mij echt onmogelijk. Ze waren absoluut niet behulpzaam en gaven me het gevoel dat ik niet welkom was. Zeer teleurstellend, ik zou dit bureau zeker niet aanbevelen."

7 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben echt content van synergie…

Ik ben echt content van synergie interim kantoor.ze zijn top vriendelijke mensen en ze doen zijn werk zeer goed belangrijkste is dat ze van z’n woorden houden en voor mij is dat voornaamste.Matthew De Vuyst Bedankt voor u moeite je hebt u best gedaan.van mij krijg je vijf sterren.

18 aprile 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più