Flyt jeres festival ud et sted hvor det ikke generer beboere i området. det er ikke normalt at man får lov til at spille 3 dage i streg både hverdag og weekend til langt over midnat midt i et beboelse... Leggi di più

Det er fjerde år i træk jeg deltager på Syd for Solen. Synes det er vildt fedt at vi har fået en festival i København. Synes helt generelt at der er gode navne efter min smag (P6 beat - indie krukke t... Leggi di più

1,8

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,8

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Det sejler for Syd For Solen

Arrangørerne har seriøst ikke styr på hvad de laver. Sikkerhed, logistik omkring mad, drikke og toiletter sejler. Timer lange køer til alt. Brandet sig på at være en feinschmeckere festival med lækre drinks, som man så sætter frivillige 18 årige til at lave. Ergo får du et virkelig dårligt produkt i sidste ende, til gengæld møj dyrt. Lad være og støt dem, de er akkurat så slemme som Live Nation hvis ikke værre

Kø på kø på kø

Lange køer. Flere timers ventetid for at få lidt mad eller drinks. Ærligt, folk var klar til at smide penge efter alle boderne, men de var så underbemandede. Så var der en fin prætentiøs østersbod i den ene ende, og så kan man på den anden side se en endnu længere kø til toiletterne, hvor folk febrilsk ville fylde vandflasker op i desperation og dehydrering.
Hvorfor skrive ud i en mail, at der er rigeligt med mad og drikke inde på pladsen, hvis ikke det er tilgængeligt for folk?
Der var flere der gik ud for at finde mad og drikke udenfor pladsen.

Øv øv

Dårlig lyd til fred again. Alkohol var udsolgt, virkelig lang kø til ALT. Alt alt alt for mange mennesker. Dyr billet ifht hvor skod det var på pladsen. Alt for meget pause mellem artister, så i det mindste have gang i techno teltet hele tiden. Heldigvis var jeg så fuld at jeg hyggede mig alligevel :)

8 agosto 2024

godt lineup, alt andet ringe

Meget lange køer til alt, ringe sikkerhed til koncerter, slet ikke hyggelige omgivelser, ingen hyggelige kroge, ingen gratis vand/vandposter som jeg har misset, meget høj bas, relay tårne som ikke var tændt, dyre priser, alt for mange mennesker, ringe skiltning ud til festivalen, ingen belysning væk fra festivalen og meget fulde mennesker

Fedt lineup dog

Hvad foregår der?

Hvad foregår der?
I ignorerer alle beskeder folk skriver på Facebook og Instagram. I ved, der var problemer med både toiletkøer, drinkskøer og security men poster gladeligt videre omkring hvor “dejlig dagen igår var”?
Lyden var dårlig, der var ikke plads til folk. Toiletter var der ikke nok af, så folk pissede alle steder, de kunne komme til det.
Der var heller ikke nok vand ved hverken toiletter eller barer så alle gik rundt og var desperate efter drikkevarer.
Jeg håber, I melder noget ud snart!

8 agosto 2024

"Fyre festival" på dansk jord.

"Fyre festival" på dansk jord.
Jeg købte 2 partout billetter tilbage i December, lige da de blev sat til salg. I går var vi til den første dag og nu tænker vi bare at droppe de næste to dage.
Det er værre at besøge pladsen end at
"spilde" 4200kr. Helt ærligt vil jeg gerne have mine penge tilbage.

Sidste år var vi pa Odays og selvom de tydeligvis havde problemer, sa havde jeg en super festival og kunne aldrig drømme om at brokke mig. Det her til gengæld er utilgiveligt! Folkene bag burde skamme sig.

8 agosto 2024

Kaotisk festival med dårlig behandling af sine gæster

Syd For Solen 2024 blev det mest kaotiske arrangement jeg har deltaget i, og overgår nu selv samme festival fra 2023.

Måtte stå i kø 1 time for at få noget mad (ikke noget specifikt, bare mad), og derefter stå i kø 1 time og et kvarter for at hente to øl. Derfor gik det meste af festivalen med at stå i kø sammen med andre frustrerede gæster.

Sidste år, var der samme problemer ved madboderne, hvilket man skulle tro arrangørerne har taget til sig. Dog var oplevelsen kun blevet værre i år. Eftersom de har vidst hvor mange billetter, de har solgt, undrer det mig, at de ikke har kunne regne sig frem til, at logistikken slet ikke ville fungere.

Det bliver desværre vores sidste Syd For Solen festival efter mangel på tillid til arrangørerne

Værste festival oplevelse

At tage 800 kr. For den her oplevelse er skandaløst. Utroligt ringe at skulle stå i kø i over 1 time for basale nødvendiger som at komme på toilet, men også for at få mad og drikke. Missede flere koncerter grundet dette.
Værste var nok den manglende sikkerhed ved koncerterne, samt da vi skulle ud efter sidste koncert. At sende flere tusinde mennesker ud den samme vej, I mørke med cykler over det hele og ingen styring eller kontrol er uforsvarligt.

God musik, dårlig organisering

Musikken var super duper, men mangel på basal organisering i køer til toiletter, barer og madboder er fuldstændig sindsyg. Der blev lukket alt for mange mennesker ind, og det var det rene anarki at komme derfra igen i total mørke med cykler smidt overalt.

7 agosto 2024

Alt gik galt på den her festival ud…

Alt gik galt på den her festival ud over et stærkt lineup og folks forventningsfulde gode energi. Efter lange køer, dårlig mad, lav lyd, farlig håndtering af koncerter og crowds, for mange mennesker på pladsen, udgang uden oplysning og tæt på ingen adgang til vand (igen, igen , ligesom de andre år) så var folk sure og trætte. Jeg har været på sydforsolen 2 år før, hvor det også var dårlige oplevelser på alt festival, spise, drikke og organisering. Dog har musikken altid holdt det oppe. I år var lyden og opsætningen med barer midt foran scenerne til grin og det gør at jeg ikke skal støtte foretagend nogensinde igen. Det var den dårligste festival jeg nogensinde har været på

9 agosto 2024

Fuldstændig hjernedødt afviklet

Fuldstændig hjernedødt afviklet. Intet af det der foregik på "festivalen" levede op til den standard man kan forvente af en udsolgt torsdag, kæmpe timelang kø til toiletter som var stoppet og oversvømmet af afføring og urin, slet ikke nok siddepladser i form af borde og bænke, øl og drinks udsolgt efter at stå i kø til bar i over 50 minutter (på dag 1, wth)
Deres pantsystem er fuldstændig til grin, går 1-1 på den såkaldte "pant".
Fuldstændig hjernedødt ikke at sætte en form for belysning op når 20.000 mennesker skal hjem fra en totalt mørklagt park. Minder mest om en ekstremt dårlig afviklet grøn koncert. Sætter aldrig mine ben på Syd for Solen igen. Til grin

Jordens største money grab

Jordens største money grab, skam jer. Decideret farligt, alt, alt, ALT for mange mennesker. Bedre forhold på et slaveskab i 1800-tallet, mobildækningen var jo heller ikke eksisterende under hele festivallen. Største fiasko på dansk jord.

Under alt kritik!

Torsdag d. 8. august 2024 var en dag som var under alt kritik! Vi brugte mere tid på at stå i kø til ALT end at nyde koncerter. Følte os desuden klaustrofobiske til koncerterne og bare det at gå rundt. I har solgt alt for mange billetter og det er at skide på menneskerne og kun tænke på penge. Fik lunkne drinks som var hældt halvt op og kostede 100 kr. Meget dårlig lyd til alle koncerterne og så vælger i et at lave en scene i et lille telt hvor man måtte stå udenfor og “høre”. Det er bare ikke i orden. Fuldstændig kaos på vej ud… Ikke nok sikkerhed. Håber i får en bøde for det her eller kompensere.

8 agosto 2024

En rigtig ærgerlig festivaloplevelse, fordi der lægger mere bag ved en festival end musik.

En rigtig ærgerlig første festivaloplevelse. Vi ankom ved 15 tiden torsdag og kom fint ind på pladsen, fik noget frokost og en øl.. og så gik det ellers ned ad bakke derfra. Første koncert i det nye telt havde kun en indgang/udgang, så der blev hurtigt fuldstændig proppet omkring indgangen, og det var umuligt at komme ind og ud. Det havde været smart at åben teltet op flere steder. Derudover var det til nogle af koncerterne (særlig Sampha) ekstrem høj bas hvilket ødelagde musikken. Og så var der køerne. Selv med 3 toiletstationer var der 45 minutters kø alle steder og hurtigt blev faciliteterne rigtig ulækre. Man løb tør for drikkevarer omkring kl. 21, ca. 3 timer før festivalen lukkede. Og så var der det logistiske cirkus at komme ud fra festivalen. Det tog os 1,5 time at komme fra festivalen og ud til vejen fordi der var så mange mennesker der skulle ud af én udgang, i mørke og henover et hav af cykler der var væltet. Det var en festival der havde potentiale til at blive rigtig hyggelig i fine omgivelser og med et godt musikprogram, men fordi en festival er mere en musik og pga. grådighed og inkompetent planlægning blev det desværre et rigtig flop af en festival for vores vedkomne. Jeg håber man tager meget ved lære af de erfaringer man forhåbentlig har fået efter denne omgang.

Elendigt arrangement

1: Der er alt for lidt kapacitet på både toiletter, mad og barer til at håndtere mængden af mennesker, som SFS vælger at lukke ind.
2: Ingen sikkerhed til en komplet overfyldt koncert. Folk bliver maste, og kan ikke engang komme ud, når de prøver at forlade koncerten.
3: Ingen uddeling af vand. Barerne har lukket da koncerten slutter, så man kan ikke engang købe en vand.
4: Når man så endelig kommer ud af sluserne, dehydreret og mast, sulten og toilettrængende, bliver man lukket ud i en bulderragende mørk park med ingen belysning, ingen vagter, ingen organisering og ingen hjælp at hente, hvor du så kan bruge 5 kvarter på at slås med dine ligeledes udkørte festivals-gænger-kolleger om at komme frem i køen af jernheste, der blokerer enhver form for udvej.

Nårh ja, og så kan du så se frem til at få din kritik slettet af deres SoMe-hold, for på kanalen skal det selvfølgelig se ud som om at der er styr på det. Tag noget ansvar.

8 agosto 2024

Værste organisering jeg har oplevet..

Simpelthen den værste organisering jeg nogensinde har oplevet. Der var 45 min kø til alt hvis ikke mere. Sikkerheden var ikke eksisterende, folk blev skubbet rundt. Der var ALT for mange mennesker lukket ind. Lyden var virkelig ringe. Under al kritik!

Grotesk...

Grotesk...
Kø til ALT. (1.5 timer). Små 5-10.000 mennesker for mange. Ingen sikkerhed. Løber tør for alt mad og drikke. Ingen vand, udover det man SKAL købe i 1.5 timer lange køer. Dårlig lyd. Totalt kaos og farligt at bevæge sig rundt og ikke mindst hjem.
0/5 stjerner

8 agosto 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito