Clara er en keeper Hun fortjener løn forhøjelse eller promotion! I finder i Wecharge i syd og hun har naturlig brun kulør og flot hår😊 Hilsen Louis (aka krummeste) og Skiller (aka Sebastian)
Scopri cosa dicono le persone
Totalt ringe program, næsten ingen legender - savner rock. Alt ALT ALT for mange gæster, kø overalt, snydt i ølteltet hvor en åbenbart træt frivillig IKKE kunne regne eller tænke… gav op og betalte b... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Roskilde Festival 2010 - 1 - 4 July (warm-up from 27 June). About 175 bands. 75,000 people.
Informazioni di contatto
Havsteensvej 11, 4000, Roskilde, Danimarca
- www.roskilde-festival.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Clara er en keeper
Clara er en keeper
Hilsen Louis (aka krummeste) og Skiller (aka Sebastian)
De frivillige i boderne kan ikke finde…
De frivillige i boderne kan ikke finde ud af en skid, så som at sætte et “lukket” skildt op, hvilket gør at man står 15 minutter i kø for at få afvise at de er lukket. Lott og lagkage seriøst. Jeg er så sur. Kh en 19 årig kvinde
Havde bestilt en madras og luften går…
Havde bestilt en madras og luften går ud af den!!
Roskilde festival er ikke det samme
Roskilde festival er ikke det samme, som det var for 10 år siden.
Camp-festerne er døde, de findes ikke mere. Før i tiden måtte man spille musik i campen døgnet rundt, men nu skal alt musik slukkes mellem kl 05-10 om morgenen, og Dream city lukker kl 4. Den eneste måde, folk kunne feste videre på, hvis de ville, var oppe på en bakke væk fra alt i stærk modvind og regn, hvilket jeg slet ik synes er 2250 kr værd! Jeg kan godt forstå, at nogle mennesker ønsker mere ro, men de kunne vælge clean out loud eller silent and clean. Resultatet har i hvert fald været en usædvanlig kedelig festival, hvor alle gæster gik i seng senest kl 5. Derudover er maden rasende dyr og det samme gælder drikkevarer. Vil ikke komme tilbage næste år. Musikken synes jeg var fin, jeg nød i hvert fald mange af koncerterne, og apollo er blevet en fantastisk scene :)
Endnu et succesfuldt år for Roskilde…
Endnu et ‘succesfuldt’ år for Roskilde Festival – imponerende, hvordan de stadig formår at overgå sig selv som årets dårligste festival. Vi ses næste år, bare for at se hvor dybt de kan synke.
Luk Roskilde Festivalen!
Luk Roskilde Festivalen!
Luk den woke infisterede terrorsympatisør støttende og kvindekvote tvingende frastødende festival.
Den er for dyr, der er vold, stoffer og dødsfald hvert år og affald nok til at dække Fyn.
De sælger parkeringsbilletter til 600kr…
De sælger parkeringsbilletter til 600kr på en pløjemark, hvor bilerne kører fast i mudder. Kom fredag - men fra søndagen før havde SOS kørt og hentet biler op af mudderet. Griske svin det kan ikke komme bag på jer at det regner i Danmerk. Køb aldrig parkering..
Fantastisk festival igen i år
Fantastisk festival igen i år. Til dem der siger der er for meget tøsepop og rap prøv lige at lede efter noget andet, der er meget at vælge imellem. Uvejret har heller ikke haft meget indflydelse på oplevelsen bare man sørger for teltet er godt fastspændt og man har det rigtige tøj med. Enig i at mad, øl og drikkevarer er dyre hvis man ikke har dåsetun med-men er det dyrere end Grøn festival for eksempel? Tak til alle de smukke mennesker som har været med til at gøre det til en super oplevelse. Ses i '25!
Jeg købte to busbilletter fra Hillerød…
Jeg købte to busbilletter fra Hillerød st direkte ned til Entry East
Som det fremgår skulle den være på Hillerød St. kl 15.00 lørdag 29/6.
Min veninde og jeg ventede helt indtil kl 15.45, hvor jeg så ringer ind til support.
Første gang jeg ringer bliver røret smidt på så snart jeg nævner en bus. Jeg forsøger igen, men får af vide at det ikke har noget med Roskilde Festival at gøre, og at vi blot måtte tage et s-tog fra vores egen regning og finde vejen derned.
Det er helt uforståelig behandling og meget hovedrystende og så dårlig stil at blive snydt for penge
Rip Roskilde
Rip Roskilde Festival
Ligegyldig popstival lige til skralderen
Det er det værste Roskilde festival til…
Det er det værste Roskilde festival til dato. Vi har betalt early acces til normalt campingområde. Roskilde festival har OVERBOOKED hele C området og hvad der ellers ligger herinde. Der er ingen pladser at få. Flere tusinde mennesker står i kø til at komme over en bro over togbanen. "Drop-off" er 2,5 kilometer væk fra indgangen hvor man skal gå på en fuldt trafikkeret vej hvor man kan risikere at sige farvel til livet. Hvad ****** er det for noget at fortælle folk de skal møde ind i west indgangen for derefter at siger "der er få pladser henne ved P camping" som er yderligere ihvertfald 3 kilometer væk. Det er satanedme noget svineri og sjusk. Der skal vist ny arrangør på, hvad er det for noget at gøre ved betalende gæster. Og ikke mindst 80% af gæsterne er "unge voksne".
Hvis vejret var lidt kølerigere og især hvis der var regn ville der forekomme sygdom hos jeg ved ikke hvor mange mennesker. Der ville komme så mange erstatningssager og sure mødre. Er det noget jeres frivillige organisation ville kunne betale? Der skal kompetente mennesker til. Nu risikerer vi at flere hundrede mennesker ikke har et sted at sove. Slut prut.
Mine veninder og jeg har købt to camps…
Mine veninder og jeg har købt to camps i syd og da alle andre fik deres nummerering på plads og vi ikke gjorde blev vi meget forvirret?!!! Vi har kvitteringen, ordrebekræftelsen og har prøvet at kontakte Roskilde festival både på mail og telefon!!!
Vi bliver mødt med en: “prøv at ring igen i morgen” og på mail får vi intet svar???? Der er nu under en uge til festivalen starter og vi har ikke fået det nummer vi har betalt for?!!!
Gik godt sidste sommers
Roskilde Festival Shop
Roskilde Festival Shop
Under al kritik. Webshoppen leverer ikke varerne og er næsten umulige at komme i kontakt med. Ender med at varerne aldrig bliver / ikke kan leveres. Den besked kom 2 mdr. efter bestilling.
Jeg vil fraråde brugen af webshoppen. Skal du have RF merchandise - så køb det på festivalen, hvor du får varerne i hånden.
Jeg har returneret min trøje for lidt…
Jeg har returneret min trøje for lidt under 2 uger siden og jeg har stadig ikke fået penge retur
Min gls tracking siger den er blevet sendt til adressen
Simpelthen for dårligt
Simpelthen for dårligt. Mig og mine venner havde købt 2 camps da vi så kommer frem søndag inden klokken 16 for at tage vores Camp. Finder vi ud af nogen andre har taget den, vi klager og de siger vi bare skal blive rykket helt væk og i udkanten af Roskilde pladsen, men at vi så derimod vil få vores penge tilbage, vi skriver til dem nu hvor vi er kommet hjem og nu siger de så at vi ikke kan få pengene tilbage, virkelig dårlig service og totalt snyd
Uacceptabel dårlig service
Det simpelthen uretfærdigt. Mig og en gruppe af mine venner købte en camp til Roskilde i forventningen om at få den! Da vi kommer til den camp vi har betalt for er der nogle som har taget den. Vi henvender os til flere forskelige roskildemedarbejdere og ingen er til særlig meget hjælp. Efter flere forsøg får vi fat på en der prøver at hjælpe os, vi får så bare at vide hun ikke kan gøre noget andet end at rykke os. Vi bliver så rykket hele vejen ned i N50. Synes simpelhen det er uacceptabelt at man betaler for en camp og ikke kan få den. Ud over det skriver vi så efterfølgende til Roskilde for at få vores penge tilbage, da vi jo ikke fik den camp vi havde betalt for. Og det lykkes heller ikke. Simpelhen dårlig service. Skuffet
Aldrig meld dig som frivillig i Tuborg…
Aldrig meld dig som frivillig i Tuborg Ølboderne på Roskilde Festival. De er fuldstændig ligeglade med dig og vil efterlade jer 3 mennesker alene i 12 timer i en travl bod. Og hvis man ringer til lederen for hjælp, så lægger hun på
Det kan ikke være rigtigt at man booker…
Det kan ikke være rigtigt at man booker en stor kunstner og så giver ham en lille scene så flere tusinde mennesker skal stå samlet i et lille område og nærmest blive kvast fordi er ikke et nok plade, fiks det!!! Så book dem dog på orange istedet for!!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.