Goed uitgevoerd project
De keuken en bijkeuken zijn compleet gerenoveerd. Sybolt heeft het project van A-Z goed opgepakt en uitgevoerd. Goede communicatie en geen verassingen achteraf. Ik kan hem zeker aanbevelen, een echte vakman.
Bij Sybolt keukenmontage staan we klaar om je te helpen bij diverse diensten. Met een passie voor vakmanschap en een toewijding aan klanttevredenheid, willen we je graag laten zien welke diensten we aanbieden en waarom we de juiste keuze zijn voor uw behoefte. Keukenmontage is een van onze kernspecialiteiten. Maar om uw keuken tot leven te brengen, kunnen we u helpen van A tot Z in eigen beheer. Demontage,leidingwerk,meterkasten,maatwerk,service,front vervanging, beton cire, vloerverwarming, pvc en houten vloeren,tegelwerk,werkbladen, apparatuur van bosch en Siemens, Quooker service en montage behoren tot onze dienstverlening. Hierdoor gaat communicatie,planning en overleg met 1 persoon. Waardoor er persoonlijk en direct contact is. Voor meer info neem dan contact met mij op, of bezoek de website.
Prikkewei 63, 9245HW, Nij beets, Paesi Bassi
Sybolt heeft mijn toilet gerenoveerd. Is bij mij voor de 2e keer geweest en weer geweldig werk afgeleverd. Hij is vriendelijk, behulpzaam, hadden een goed contact via appjes. Werkt netjes. Komt afspraken na. Altijd op tijd. Neemt alle tijd om iets goed af te werken en komt nog eens terug voor een controle. Is een harde werker. Dus... Kies voor Sybolt!
Super goede en snelle service. Sybolt heeft perfect maatwerk geleverd en goed meegedacht aan slimme oplossingen.
Bij ons werd het tijd voor een nieuwe keuken. Sybolt heeft de gehele klus voor ons uitgevoerd. Eerst werd de oude keuken gedemonteerd en afgevoerd.
Daarna was het leiding- en stucwerk aan de beurt.
Vervolgens werd de nieuwe keuken geplaatst en om het geheel af te maken zijn de wanden bekleed met prachtig beton ciré.
Wij zijn zeer tevreden over hetgeen Sybolt heeft gedaan. Een echte allround vakman die snel en netjes werkt.
Hij komt afspraken na, problemen worden opgelost en eigen inbreng is mogelijk.
Wij hebben hem leren kennen als een sympathieke, vriendelijke en rustige man met gevoel voor humor.
Voor ons was het de juiste keuze om voor Syblot keukenmontage te kiezen en zullen hem dan ook aanbevelen bij anderen.
Sybolt heeft onmiddellijk gereageerd door meteen in actie te komen en het probleem opgelost. Hij geeft tevens goede adviezen en denkt mee.
De man kan alles!
Van electra tot water, van cv tot timmerwerk. Communiceert prettig, werkt (kei)hard door.
Prachtige afwerking, prettige adviezen!
Sybolt heeft bij ons de keuken en kastenwand in de bijkeuken geplaatst. Hij neemt je vanaf het begin af aan overal in mee en denkt met je mee. Zeer secuur en netjes in zijn werk. Het is fanatische opgeleverd met duidelijke instructies waar we super blij mee zijn! Wij zijn zeer tevreden over de service van Sylbolt.
Via Keuken Drachten, aan de Hemmen in Drachten, zijn wij in contact gekomen met Sybolt. Hij heeft ons, in onze eigen woning, meegenomen mbt tot installatie van de nieuwe keuken en diverse aandachtspunten. De communicatie was helder en duidelijk. En de keuken werd binnen de afgesproken termijn perfect geplaatst. Over het resultaat zijn wij dan ook dik tevreden. Syboltkeukenmontage is een aanrader, net stinne, mar hinne.
Marius en Fenna
Sybolt heeft onze keuken gemonteerd. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en Sybolt dacht actief mee over praktische oplossingen. De montage verliep soepel en het resultaat is prachtig. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Tijdens het plaatsen van de keuken bleek onze meterkast niet goed aangesloten te zijn. Sybolt heeft dit direct opgelost. Erg fijn. Wij raden Sybolt aan iedereen aan.
Sybolt heeft onze keuken geplaatst en wij zijn erg tevreden! De keuken is perfect geplaatst, echt een vakman. Sybolt heeft de tijd genomen om de gehele keuken met ons door te nemen zodat we precies weten hoe alles werkt. Erg prettig! Ook fijn in de omgang en komt afspraken na. Wij raden Sybolt zeker aan!
Sybolt is een aanrader ! Hij heeft bij ons een compleet nieuwe keuken geplaatst en denkt dan mee, is secuur, duidelijk en ruimt alles op, héél prettig om aan het werk te hebben. Een echte vakman met liefde voor het vak!
Fantastische ervaring met dit keukenmontagebedrijf! Het team was professioneel, vriendelijk en uiterst nauwkeurig in hun werk. Onze nieuwe keuken ziet er prachtig uit en alles werd perfect geplaatst. Ze hielden zich aan de afgesproken planning en werkten heel netjes, wat erg gewaardeerd werd. De communicatie verliep soepel en duidelijk, wat het hele proces erg prettig maakte. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vakmanschap en betrouwbaarheid!
Zeer tevreden! Komt afspraken na en keuken is erg netjes afgewerkt!
Netjes werk, vriendelijk en goede service. Een echte aanrader!
Sybolt keukenmontage is ons zeer goed bevallen. Komt z'n afspraken na en is ook goed te bereiken. Hij bied het totale pakket en dat is voor ons belangrijk; dus slopen, elektra, aansluitingen, montage en als het gewenst is de wandafwerking. Een Vakman. Een een prettig persoon.
Sybolt heeft onze keuken geplaatst, installatiewerk gedaan en daarnaast de nevenwerkzaamheden van oa het vloerbedrijf en het vloerverwarmingsbedrijf gecoördineerd. Hij is erg nauwkeurig en zorgt dat alles naar tevredenheid van de klant verloopt. Wij zijn zeer tevreden! 5 sterren dik verdiend.
Sybolt heeft voor ons een complete keukenverbouwing gedaan. Niet alleen de keuken zelf maar ook de meterkast heeft hij aangepast.
Zeer positief! Hij denkt mee, is vriendelijk en oplossingsgericht.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.