Rask levering som alltid, det går sjeldent fort her, det er et pluss og det skal de ha cred for! Ordresystemet på hjemmesiden er fremdeles nede slik at en ikke kan se historikken blant annet elle... Leggi di più

Vet ikke om han som driver denne nettbutikken vet at jeg har byttet navn, fra Daniel til Abdiel Bull. Uansett, sweettomat.no er virkelig og som vanlig hurtig ute med leveranser å svarer kjemperas... Leggi di più

Meget rask levering, god service, og bra tilbud på Autopot vanningssystemet. Jeg stiller meg også positiv til at man kan betale med kontanter ved levering. Jeg mener det er viktigere enn noen gang at... Leggi di più

Fantastisk butikk. Utvalget er stort og de har mange ting. Raske med å sende ut. Fikk en vare som var defekt. Skylden ligger hos produsenten, Pengene tilbake umiddelbart. Jeg sendte in noen bilder. De... Leggi di più

1. Eventi e intrattenimento

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Norsk Dyrkebutikk (Grow shop) som ønsker å tilby det best av kvalitetutstyr (dyrkeutstyr) til alle typer planter som du kan dyrke selv hjemme.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Ordresystemet fremdeles ikke i orden

Ordresystemet på hjemmesiden er fremdeles nede slik at en ikke kan se historikken blant annet eller noen som helst detaljer, noe som gjør det slitsomt, må lete opp varene hver gang, bestiller som regel det samme og hadde vært fint å kunne gjort det fra tidligere ordrer. Dette trekker ned opplevelsen slik at jeg gir dårlig karakter.

Få ordresystemet på plass så skal du glatt få topp karakter hver gang, for du har en bra butikk!

3 dicembre 2025

Pakke har ikke kommet.

27 ottobre 2025

Hei!
Så synd å høre at pakken ikke har kommet enda. Vi sendte den samme dag som bestillingen – som vi alltid gjør – så noe må ha skjedd underveis.
Vennligst ta kontakt med oss på post@sweettomat.no, så skal vi hjelpe deg med å spore den.

mark blimling

Jeg fick product snabba og problemfri. Det bli mer i fremtiden.

8 ottobre 2025

Hei!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at alt gikk raskt og problemfritt – vi gleder oss til å sende deg flere produkter i fremtiden! 🙏

Integritet,moral og service instilte

Integritet,moral og service instilte, det er tomat gutta det. Aldrig no tull eller feil vare , den gjengen her vil at du skal lykkes, for oss i nedre romerike og oslo er detta nr 1 ferdig snakka

24 settembre 2025

Wow – tusen takk for en utrolig flott tilbakemelding! 🙏
Vi setter enormt stor pris på de fine ordene om integritet, service og kvalitet. Vi gjør vårt aller beste hver dag for at kundene våre skal lykkes – og det er fantastisk å høre at du opplever det slik.
Hilsen hele gjengen i Tomat-gutta 🍅

Rask og problemfri handel

Rask og problemfri handel, veldig godt fornøyd

24 settembre 2025

Tusen takk! 🙌
Så bra å høre at alt gikk som det skulle og at du er fornøyd. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din! 💙

Risposta di Sweettomat

Thank you so much for your amazing review! We’re thrilled to hear you think we’re the best in Norway and that you’re happy with our fast delivery. Your support means a lot to us! 🙏

Rask levering!

4 settembre 2025

Hei!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for at du er fornøyd med rask levering!

De leverer kvalitet og fører riktig…

De leverer kvalitet og fører riktig utstyr.

30 luglio 2025

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at du legger merke til kvaliteten på produktene våre – vi jobber hardt for å tilby riktig utstyr til våre kunder.

Veldig godt fornøyd

Veldig godt fornøyd, enkel handel og alltid rask sending av vare

26 luglio 2025

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både handel og levering. Vi gjør vårt beste for å tilby en enkel og rask opplevelse – og det er veldig hyggelig å høre at det blir lagt merke til!

Hei!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så bra å høre at du fant akkurat det du trengte! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.