Gartnerbutikken Recensioni 3.719

TrustScore 5 su 5

4,8

Alltid fordi 3-4 dager levering🚛🚐🚚✅Er så fornøyd etter 6-7 år med Heilt rett ordre og Rask Levering 44/-6 Spørs om en Bor NORD eller SØR❤️💯👍😃Alltid Rett vare, Og høy Kvalitet på av Utstyr som... Leggi di più

Gode nettsider, enkel bestilling, rask bekreftelse, god informasjon, og superrask levering. Produktet (sirkulasjonsvifte til drivhus) hadde god og fornuftig pris sammenliknet med konkurrenters pris... Leggi di più

Strålende fornøyd, glimrende service! Rask behandling og bra kvalitet på produktene. Kan absolutt anbefale Gartnerbutikken.

Har handlet her tre ganger de siste to årene. Oversiktlig nettside, enkel bestilling og alltid veldig rask levering på godt under en uke. I tillegg er vannpumpene jeg har bestilt av meget god kvalitet... Leggi di più

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. Fornitore di semi

Norges største dyrkebutikk på nett. Gartnerbutikken fører et stort utvalg av varer til hobbydyrking. Vi tilbyr vekstlys til planter, frø, potter, gjødsel - ja, alt du trenger for å dyrke planter, inne, i drivhus eller ute. Vi tilbyr rask levering fra vårt lager i Skien til alle adresser i Norge.

gartnerbutikken.no

Velkommen til Gartnerbutikken.no
Gartnerbutikken.no ble etablert høsten 2014 på Hamar. Med mål for øyet om å være best i Norge på kundebehandling, tilgjengelighet, varebeholdning og hurtig levering har vi utviklet oss raskt siden oppstarten. Det viktigste for oss er at alle våre kunder føler seg trygge, fornøyde og godt ivaretatt; både før og etter de handler hos gartnerbutikken.no. Vi har rundt 2.000 ulike varer i vårt lager, og våre lagermedarbeidere i Skien jobber utrøttelig for å pakke og levere ordrene som kommer inn så fort som mulig. Gartnerbutikken.no leverer til adresser over hele Norge og er stolte av å kunne tilby lynrask levering - gjerne så kort som én til to dager. Hvis du velger å handle hos oss skal du føle deg sikker på at du blir godt ivaretatt.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Kjempeservice

Rask levering. Dessverre var noe blitt ødelagt under transport. Sendte en mail angående dette og nye produkt ble sendt umiddelbart. Kjempeservice!

15 marzo 2026

God kommunikasjon

God kommunikasjon, tok 1uke før vare ble sendt, men ser gjennom fingra iom rett før påske og høysesong!
Forbøyd kunde atter en gang 👍

23 marzo 2026
Logo di Gartnerbutikken

Risposta di Gartnerbutikken

Hei Rune,
Slike feil kan dessverre skje, men bra det ordnet seg til slutt. Vi takker for tålmodigheten og fem stjerner.

Med vennlig hilsen Kristian, Gartnerbutikken🌱"

Pumpen virker slik jeg ønsket

Pumpen virker slik jeg ønsket, bruker den til å kaldrøyke.

7 marzo 2026
Logo di Gartnerbutikken

Risposta di Gartnerbutikken

Heisann Jon!😊

Flott å høre at du ble så fornøyd med kjøpet! Tusen takk for tilbakemeldingen! Ha en riktig god uke videre.

Med vennlig hilsen Kristian, Gartnerbutikken🌱