Valutata 5 stelle su 5

Har alltid haft bra erfarenheter av SRP, senaste var kåpdelar som tog tid hos tillverkaren. Efter kontakt så ordnade de nya delar som kunde levereras i tid. Finns också bra och erfaren rådgivning att... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jag beställde ett Dominator helsystem till min Kawasaki Z900, samt ett sportfilter. Bra och enkel hemsida, smidig beställningsprocess och bra priser. Snabba svar från kundservice vid frågor och funder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt löjligt bra service – långt över vad jag är van vid när det gäller e-handel. Industrins högsta standard? Jag är helt övertygad. Jag lade en beställning på kvällen och blev uppringd redan morgonen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde ett helsystem till min MC. De fick hem det när de sa att den skulle levereras. När jag väl åkte och hämta upp den så var jag bemött på ett bra sätt. Så jag valde att fixa ECUn hos Swedis... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di accessori e attrezzature per moto

Scritti dall'azienda

Med fokus på kvalité i så väl kundbemötande som i produktvalet lämnar Swedish Race Parts inget åt slumpen. Det viktigaste för oss är att kunna erbjuda rätt produkt till rätt pris och att du som kund känner att du fått den nivå av service, kunskap och trygghet i ditt köp att du vill återvända till oss oavsett om det gäller rådgivning eller en ny order. Ledord som; Service – Kunskap – Kvalité – Pris, säkerställer vi att vi kan erbjuda rätt produkt till såväl den erfarna tävlingsföraren eller teamet så som till den glada amatören.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,7

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Föredömlig webshop

Snabb leverans och bra kundservice! Rekommenderas starkt!

26 ottobre 2024

Tack Joakim🏍️🏍️🏍️

Valutata 5 stelle su 5

Än en gång snabb leverans och bra priser.

17 settembre 2024

Tack Tobias, och tack för att du återkommer med köp. / Daniel

Valutata 4 stelle su 5

Helt topp

Helt topp. Veldig hyggelig, holder avtaler. God informasjon og rask ekspedering. Med andre ord full pott. Grunnen til at ikke får 5 stjerner er at denne gangen gikk alt smertefritt. Hvor bra virkelig er, uansett selskap, viser seg på hvordan de behandler og løser når feil oppstår.
Meget fornøyd, anbefales varmt

26 settembre 2024

Hej Konrad. Tack för fint omdöme. 😀

Bra service

Bra service. Bra priser och tydlig leveransinformation som stämde.

11 settembre 2024

Tack Jan. Trevligt att du gillar oss och vår återkoppling. 👍👌

Väldigt bra hanterat

Väldigt bra hanterat, däckväramaren är suveräna.

17 agosto 2024

Risposta di Swedishraceparts

Tack Mohammad, och skönt att du tycker om värmarna som vi säljer många av. Det värmer ... 😀👌

Toppen Daniel !…

Tack för att du kunde fixa den utgångna modellen,
mycket nöjd med produkten.
Företaget kan starkt rekommenderas!
Mats N

24 agosto 2024

Tack Mats :)

Valutata 5 stelle su 5

Bästa köpet jag varit med om !

Jätte bra pris och jätte bra produkter , jag var lite skeptiskt först men när jag fick varorna så var jag jätte nöjd och glad, fick allt jag beställde på 2 dagar.

6 agosto 2024

Risposta di Swedishraceparts

Tack för fint betyg och vi är glada att du gillade produkterna.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più