Firmaet SWEDISH MATCH INDUSTRIES producerer p.t. TORDENSKIOLD Stearin tændstikker, som tidligere fremstilledes af H.E. GOSCH & Co på Islands Brygge i København. Disse tændstikker har jeg i hele mit... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Swedish Match develops, manufactures, and sells quality products with market leading brands in the product areas Snus and moist snuff, Other tobacco products (cigars and chewing tobacco), and Lights (matches, lighters, and complementary products).
Västra Trädgårdsgatan 103, 111 53, Svezia
- swedishmatch.se
Le persone hanno visualizzato anche
Betyg 5 för flickorna i kundtjänsten, för andra i samma företag är betyg under 0
Flickorna som jobbar i kundtjänsten förtjänar högsta betyg. Resten av företaget förtjänar betyg under 0 pga deras behandling av kunder. För några dagar sedan min iluma slutade fungera och jag behövde en ny akut. Föra att inte hamna i samma situation igen, beställde jag två stycken. Placerade några order, alla blev makulerade. Försökte betala via Klarna, som jag gör alltid, försökte betala direkt men allt blev makulerat även innan beställningen processades. De skamlösa människor på fakturaavdelningen kastade skulden på min bank, på Klarna, på mig. Jag pratade med banken och banken skrattade ut SwedishMatch eftersom orsaker till makulerade beställningar de nämnde var mer än löjliga. Efter ett tag förstod jag vad hände. Min iluma blev trasig oc jag beställde två nya utan att veta att det pågår black weekend. SwedishMatch annonserade iluma under black Friday priserna men ville inte sälja dem så de skamlösa oprofessionela människor makulerade mina beställningar och anklagade min bank, Klarna och mig, som aldrig har några obetalda skulder, istället för att bli ärliga. Vet inte hur ska jag klara ut den röran som de skapade.
Ni är sämst :D
Företag som räds konkurrenterna och…
Företag som räds konkurrenterna och stämmer dom mindre företagen för ingenting. Har hänt många gånger nu.
Se nyheterna.
Bojkotta!
Nice company but i got my stuff only…
Nice company but i got my stuff only after 3 weeks. Thats why 3 for 5
Dårlig sikkerhed
Dårlig sikkerhed, svovlet falder af, stikken knækker stryge svovl hurtigt slidt op, ikke meget sikkerhed, måske noget konkurrence på dette marked, ville være godt, I er faldet meget af på kvaliteten, som jeg husker fra før, har I ingen QC kontrol.
Svenska anor försvunna
Sen de blev amerikansk har kvaliteten tagit stryk. Swedish match skänkte även flera miljoner till Trumps kampanj.
Alltså vad fasen har ni GJORT?
Alltså vad fasen har ni GJORT?? Dessa nya "Mini Catch" är ju rent sk*t! Ni påstår att det är samma prilla, bara nyt utseende... Men... ursäkta språket, My Ass!! Jag har snusat "Mini Catch Lakrits Dry" i flera år! Skulle då flr ca 1 månad sen köpa samma som alltid. Anställda i butiken gav mig då denna nya lilla snusdosa, sa att det är samma sak, bara nytt utseende. Jag köpte den ändå, för sånt har ju hänt förut, att man byter utseende men INTE innehållet. Tog en prilla... gick typ 10 min.. kände direkt! Detta är 110 % inte samma innehåll. Man får ju inte alls samma sak! Påsen är helt annorlunda, vilket gör att man inte känner ngn smak eller "effekt". Det är som att stoppa en bit bomull under läppen. Så nu har jag nog köpt upp nästan ALLA lager av de gamla dosorna. Imorgon ska jag ut på en ny jakt, för att köpa dessa tobaksbutikers sista lager av den gamla Hederliga varan. Sen när det är slut... Då får jag byta till ngt annat märke!
SWEDISH MATCH INDUSTRIES
Firmaet SWEDISH MATCH INDUSTRIES producerer p.t.
TORDENSKIOLD Stearin tændstikker, som tidligere fremstilledes af H.E. GOSCH & Co på Islands Brygge i København. Disse tændstikker har jeg i hele mit liv brugt og vil gerne fortsætte dermed. Imidlertid har produktet øjensynligt ikke længere samme sikkerhed som før, hvad tændstikker absolut må have. Nu knækker spidsen af tændstikken ofte af ved slukning. Et par gange er det lykkedes mig at finde stumpen på et gulvtæppe, hvori der indtil nu ikke er brændt hul. De fleste vil nok ikke være begejstrede for ved brug at risikere huller på duge, tæpper etc. endsige at brand forårsages. Derfor opfordres det producerende firma til at drage omsorg for absolut sikkerhed ved brug af tændstikkerne.
Dr. Erling Brodersen og tandlæge Mai-Britt Popp Matzen
Ändrar recept....
Jag har alltid snusat catch eucalyptus dry mini, jätte god och bra snus! Men nu har dom ändrat receptet helt och hållet... och inte till det bättre. Nu bränner prillan under läppen och börjar rinna efter bara några minuter. Dessutom så smakar den alldeles för mycket tobak gämfört med eucalyptus.. Snälla ta tillbaka gamla prillan😭
Køb ikke Tordenskjold tændstikker!
En gang var det gode tændstikker der blev fremstillet i Danmark, så blev produktionen flyttet til sverige og siden er kvaliteten blevet dårlige og dårligere.
Svovlet er næsten sparet helt væk på tændstikkerne og de tænder kun 7 gange ud af 10. Ofte springer svovlet og der ryger en gnist ud i rummet. Det er på grænsen til grisk indtjeningen med risiko for brænd.
Jeg har fået brændt hul i et par bukser af en springende glød.
Køb ikke Tordenskjold tændstikker!
Ok men inte mer
Vet inte vad som ändrats men tar längre tid att få sina varor numera, dessutom inte billigast av handlare .. inte ens på sina egna produkter. Bättre välja någon annan ”butik” dock fri frakt vilket höjer betyget till två stjärnor.
Tog mig åratal att hitta ett snus som…
Tog mig åratal att hitta ett snus som jag verkligen tyckte om. Den snusen var Kapten Vit Extra Stark, helt makalöst bra snus med bra smak, större påsar och bra pris. Men helt plötsligt fick Swedish match för sig att mörda denna fantastiska klassiker med nytt recept och mindre påsar. RIP Kapten
Alltid snusat kapten
Alltid snusat kapten. Men sen dom tog över är det ett katastrof snus. Nytt prillpapper och mer fukt😱. Hoppas hitta några stockar av det sanna orginal snuset.
Påstodd ändring
Ändrat prillorna i Kapten vit portion x-stark till mindre. Har bilder på hur stora dom va förut, och dom är som sagt mindre nu.
Kundtjänst påstår att dom är större än förut, så dom har tydligen inte kollat på mina bilder på skillnaden.
Handla inte här
Handla inte här. Svåra och har ett dåligt bemötande då man har kontakt med dem. Bara byråkratiskt språk om lagar och regler som de själv har infört när andra leverantörer kan göra precis tvärtom. Man skyller på att man inte kan leverera till brevlåda när andra stora bolag som säljer samma produkter kan skicka dem.
Bästa service och bemötande
Dom få gånger jag behövt kontakta kundservice så har jag alltid blivit bemött exemplariskt.
Utöver det billigare snus samt alltid färskare än i butik
Helt katastrofal kvalitetssänkning på…
Helt katastrofal kvalitetssänkning på vanliga hederliga tändstickor. För liten tändsats på stickan, klena stickor som bryts ideligen…som grädde på moset är plånet på asken undermåligt. Fullständigt värdelös produkt
Dålig kvalitetskontroll på sina varor
Dålig kvalitetskontroll på sina varor, de har missat att tillsätta smak/essens på en av deras premium snus.
Strular när man reklamerar skiten.
Slutar svara när man vill ha svar.
Helt värdelös!
Slow delivery
Slow delivery. Enda ikke mottatt vare som er betalt og bekreftet for 5 virkedager siden, får det til neste uke da?. Skulle vært en enkel levering i postkassen.
Bra priser, bra kvalitet, bra kundservice
Bra priser, bra kvalitet, bra kundservice, ingen frakt kostnad vilket jag uppskattar, mycket stort utbud av produkter.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.