3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Sitter skönt hela dagen

Hade dem på kontoret direkt, det märkliga är att sömmarna på insidan verkligen inte irriterar huden alls. Har haft andra jeans som kliar som tusan, men de här märkte jag knappt av. Tvätten luktade helt neutral vid uppackning, ingen konstig kemisk doft.

8 aprile 2026

Bra anslutningar, bättre än butikens

Jag har precis bytt ut de gamla kopplingarna till de här och direkt märkte jag hur de sitter tight utan att läcka. Jag valde främst på grund av att mässing känns tyngre än dem i plast, och det är faktiskt stor skillnad när man håller dem i handen. Min slang gick på plats direkt, inga konstiga passformer som tidigare.

8 aprile 2026

Sitter som de ska hela dagen

Testade direkt ur paketet och ingen sytråd stack ut nånstans, allt snyggt fållat. Brukar alltid hitta nån lös tråd på mina gamla jeans men de här var noll problem. De känns dessutom tunga för sin storlek, kvaliteten märks.

They are really bad

They are really bad. Half of the lights are not working, the lights shines really low. You can bearly se it and when it shines it only shine for maximum 10 minutes.

4 gennaio 2026