Scopri cosa dicono le persone

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk produkt, min datter sover så roligt og vågner ikke af flagrende arme. Mor og far får også en mere sammenhængende søvn da hun ikke “larmer” i søvnen. Virkelig hurtig levering.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god kundeservice! Jeg bestilte en vare og der stod på hjemmesiden at man ville få fragten gratis - det skete dog ikke ved betalingen. Jeg skrev derfor en mail og ved en fejl var det et kampag... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati

Scritti dall'azienda

SwaddleMe er babysvøb udviklet af eksperter og godkendt af forældre over hele verden. Svøbene skiller sig ud ved at have ergonomiske benposer, der kan åbnes og lukkes, uden at vække barnet, samt en fleksibel størrelse.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestiller og betaler for 2 ens…

Jeg bestiller og betaler for 2 ens svøb, men modtager kun et enkelt. Jeg har flere gange forsøgt at kontakte firmaet, men de svare ikke på deres mails tiltrods for at der på deres hjemmeside står at de tjekker mails flere gange dagligt. Jeg er ellers glad for produkterne men syntes det er under al kritik at man ikke kan få kontakt til dem når man mangler nogle varer som er betalt! Jeg er pt glad for at jeg kun har et barn som har brug for svøb og ikke stod med to!

10 aprile 2026

Hej Tina

Først og fremmest undskyld for det frustrerende forløb. Det er helt forståeligt, at du reagerer, når du både mangler en vare og samtidig ikke får svar på dine henvendelser.

Der skete desværre en fejl hos os, hvor vi kun fik sendt ét svøb afsted, selvom du havde bestilt to. Dine efterfølgende mails endte i vores spammappe, og derfor så vi dem ikke med det samme. Det er naturligvis ikke godt nok, og vi arbejder på at sikre, at det ikke kan ske igen.

Det manglende svøb er nu sendt afsted til dig, og vi håber, at du og din lille bliver glade for det.

Vi er virkelig kede af den dårlige oplevelse, du har haft – og tak fordi du alligevel tager dig tid til at fortælle os om det. Det hjælper os med at blive bedre.

De bedste hilsner
SwaddleMe

Tak for hjælpen

Sendte en e-mail til swaddleme inden køb, da vi havde en del spørgsmål i forhold til størrelse og svøb, fik god hjælp og vejledning. Tusind tak for hjælpen, vi er glade for svøbet og det giver os allerede mere ro

4 agosto 2025

Dårlig holdbarhed

Fint produkt, men med meget kort levetid. Under 2 måneder efter ordren er lagt, står jeg med to svøb, der holder så dårligt, at de ikke kan bruges. Har været i kontakt med kundeservice, som bebrejder min håndtering af produktet under vask på trods af at det ene svøb aldrig er blevet vasket.

6 dicembre 2024

Risposta di Swaddleme

Hej Pernille, vi er glade for, at du synes om produktet, men vi er kede af at høre, at du oplever at det har haft en kort levetid – det er naturligvis ikke meningen.

Vi beklager, hvis du har følt dig misforstået i dialogen med vores kundeservice. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet, og at vi finder en løsning, når der opstår problemer. Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere, især i forhold til svøbet, der ikke er blevet vasket, da det selvfølgelig skal kunne holde til normal brug.

Du er velkommen til at kontakte os igen på info@swaddleme.dk, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning for dig. Vi vil gerne rette op på din oplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Krymper for meget

Svøbene virker helt efter hensigten og er en god hjælp til natten. MEN de krymper meget, når de bliver vasket, selv efter vaskeanvisningen. De passer i str inden vask, men ikke efter. Min dreng på 2 måneder kan allerede nu ikke passe str 4-6 måneder. Det samme skete ved str 0-4 måneder. Der er skrevet til kundeservice, dog stadig intet svar efter 6 dage

18 novembre 2024

Risposta di Swaddleme

Hej Trine, tak for din anmeldelse og din ærlige feedback – det sætter vi stor pris på, da det hjælper os med at forbedre vores service.

Vi er glade for at høre, at vores svøb har været en god hjælp om natten, men vi beklager meget, at du har oplevet udfordringer med krympning efter vask. Det er naturligvis ikke meningen, og vi vil gerne undersøge dette nærmere.

Vi beklager også den lange svartid fra kundeservice – det lever ikke op til vores standarder. Det vil være en stor hjælp, hvis du vil sende mailen igen til info@swaddleme.dk, så vi kan finde ud af en løsning.

Valutata 4 stelle su 5

God til at berolige

God til at berolige. Dog er guiden ikke så tydelig med hvordan babys arme skal ligge, og jeg måtte på the big web og finde svar.

29 luglio 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più