Flertalet par har redan efter ca 10 talet användningstillfällen hål eller begynnande hål. Använda enbart i lågskor och i ”finmiljö” så ingen påverkan från något man fastnar i. Hålen uppstår ca 2/3... Leggi di più
Beställde 5 par strumpor, och fick en gratis tygpåse (dessa kommer skickas till en kompis i Frankrike som älskar svenskt fika) :D snabb leverans ! AS ROLIGA grejer! älskar! min sambo älskar kanelb... Leggi di più
Det var smidigt att beställa, betala och ta emot produkten (tofflorna) så inget fel på denna fronten. Jag är dock inte nöjd med produkten, tofflorna var väldigt väldigt fina men inte alls sköna att ha... Leggi di più
Roliga och trevliga strumpor, som jag ibland gett bort i present. Men varför så hiskeligt grälla färger, som ibland inte alls är snygga ihop? Som strumpan med "dammsugare"/punchrullar. Varför knall... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Svensk Husman är ett företag som vill ”göra skillnad i den stora världen”, vi vill visa vad Sverige har i traditioner avseende fika & mat och vi vill sprida glädje igenom färgglada strumpor, och till och med i händelse av pinsam tystnad kan ju en perfekt ice-breaker vara var man skaffat sina strumpor!
Sandtorpsvägen 4, 14945, Nynäshamn, Svezia
- 070-7797114
- info@svenskhusman.se
- svenskhusman.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di svenskhusman.se
Fast shipping, good quality
I was able to order the socks and boxers easily, they came in FAST, and they are of good quality.
Kundtjänst var bäst
GOD SERVICE AV KUNDTJÄNST 🙌
Jag är inte lika nöjd med informationen i anslutning till beställningen av t-shirten. Storleksguiden saknade information om det handlade om inch eller cm.
Men när en strumpa var i fel storlek i paketet som levererats ordnade kundtjänst ett nytt par utan strul.
Tack!
Snabb leverans, bästa strumpbutiken!
snabb leverans !
AS ROLIGA grejer! älskar! min sambo älskar kanelbulle kalsongerna, det värsta är att dom har gått sönder nu efter 7 år. han har nog fisit hål i dom. haha! men rekommenderar START denna hemsida!
Härliga strumpor som sitter skönt på…
Härliga strumpor som sitter skönt på foten/benen utan att strama. Snabb leverans.
Roliga mönster. Vore kul om det kommer påsk och julmotiv.
Bästa strumpan
Väldigt bra kvalitet på strumporna, skönt material och fina motiv!
Bra och roliga produkter!
Så nöjd med semmeltofflorna med matchande baddräkt! Fina färger, Bra passform, rekommenderar att gå upp en storlek i baddräkt dock! Men alltså- så sköna produkter! Måste beställa mer!
Extra kul att kunna matcha med mannen min! Har även provat strumpor och många andra produkter, alltid nöjd!
Trevlig shopping alla shoppingsugna!!
Svensk Husman har i flera år alltid…
Svensk Husman har i flera år alltid levererat superb service, deras strumpor är av grym kvalité och motiven är så smarta och roliga! Man får alltid komplimanger när man har deras strumpor på sig vilket är extra kul!
Kan inte säga något negativt om Svensk Husman!!
Förutom att jag älskar energin dessa…
Förutom att jag älskar energin dessa smaskiga strumpor tillför mina vardagliga steg så är jag otroligt nöjd med kundbemötandet jag fick när jag mailade in frågor. Älskar strumporna älskar personalen ! / Sara
Köpte strumpor till hela familjen
Köpte strumpor till hela familjen, alla vart superglada för dom roliga motiven! Bra och snabb leverans.
Fin färg och bra passform på…
Fin färg och bra passform på underställ, snabb leverans 📦
Sköna & fina
Köpte både takeaway kaffe muggen i…
Köpte både takeaway kaffe muggen i semla motiv och understället. Understället har ingen passform tyvärr och blir väldigt slappt och töjer sig fort. Mer för mannen än kvinnan i passform.
Takeaway muggen var jag över lycklig över tills att färger där man skruvar på locket har börjat släppa på flera ställen och nöts fort. Även fast jag handiskat, sen håller den tyvärr inte kaffet så varmt tråkigt nog.
Annars är motiven så otroligt fina!
Fina saker och snabb leverans
Roligt med annorlunda kläder
Roligt med annorlunda kläder. Har hittills gett bort som present allt jag köpt. Finska med bastu till en finsk vän. Surströmmingsstrumpor till surströmmingsälskaren. Fika-strumpor till fika-fantasten o s v. Så jag kan inte betygsätta själva produkterna ännu.
Nöjd
Super gulliga produkter (Fika T-shirten och strumpor) och snabb leverans till dörren (4 dagar) Helt nöjd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.