Valutata 5 stelle su 5

Efter kontakt med kundtjänst har vi löst problemet. Galant! Återkommer som kund efter proffsigt bemötande. Jag har köpt dessa stödstrumpor: STR-5-SV-BA-36/V116. Men är det verkligen stöd... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Köpte flera par för att testa Fick dem snabbt och allt var ok Har nu testat ett par i bambu som inte skulle sitta åt Men det gör att de i stället rullar ner och rullen trycker så att det gör... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt bra service. Köpte en bla. en t-shirt och fick fel storlek skickad. Skrev ett mail och fick svar direkt. Fick rätt storlek skickad och 4 par strumpor som ”plåster på såren”, och jag fick behå... Leggi di più

1. Negozio di biancheria intima

Informazioni fornite da varie fonti esterne

En liten strumpbutik med ett riktigt gott sortiment

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Nöjd med allt

Jag var lite sent ute. Ringde dit igår, de sade att om du beställer före 14:00 så hinner de skickas. Jag beställde, idag fick jag strumporna. De är fina och snygga. Bra och detaljerad information på hemsidan. Jag är nöjd med allt!

9 aprile 2026

Risposta di strumplandet.se

Tackar för ert fina omdöme :)

Valutata 3 stelle su 5

Köpte flera par för att testa

Köpte flera par för att testa
Fick dem snabbt och allt var ok
Har nu testat ett par i bambu som inte skulle sitta åt
Men det gör att de i stället rullar ner och rullen trycker så att det gör ont
Har nu dragit upp dem utanpå byxorna men de rullar i varje fall ner
Varför ha dem så höga när de inte kan hålla sig uppe ?
Sköna på foten och vrider sig inte
172-1sv-36/359 3-Pack Lösresår strumpor bambu
Storlek: 36-40
Ska bli intressant att prova resten

24 febbraio 2025

Hej
Tack för ert omdöme. Dessa strumpor är tillverkade av ett varumärke som heter Zent. Vi har dock inte haft några klagomål på dessa innan, och då vi har nöjdkundgaranti så kontakta gärna vår kundtjänst gällande detta.

Leveransen var snabb

Leveransen var snabb, strumporna var inslagna i silkespapper. Så gulligt!

19 gennaio 2025

Risposta di strumplandet.se

Tack så mycket för ert fina omdöme :)

Valutata 5 stelle su 5

Nej det är inte stödstrumpor…

Jag har köpt dessa stödstrumpor:
STR-5-SV-BA-36/V116.
Men är det verkligen stödstrumpor? De känns inte alls som stödstrumpor som man köper på andra butiker.
De känns som vanliga knästrumpor, jätte-elastiska.
Det blev inte som jag förväntade mej, och har mailat kundtjänst men har inte fått svar.

27 novembre 2024

Hej

Vi kan tyvärr inte se att vi fått något mail från er. Ni får gärna maila oss eller ringa oss så löser vi detta. Har inte haft några klagomål på dessa tidigare så kanske något galet med just denna förpackning.

Valutata 4 stelle su 5

Fick fel vara skickad till mig.

Fick fel vara skickad till mig.
Dyr fraktkostnad.

Edit: Fick snabb återkoppling och fin lösning av kundtjänst. Därmed ändras betyg från 2 till 4. Fin service!

28 novembre 2024

Risposta di strumplandet.se

Tack för ert omdöme. Ber om ursäkt om ni fått fel varor. Skulle uppskatta om ni kontaktade vår kundtjänst så vi kan lösa detta smidigt, om det inte redan är gjort. Fraktkostnaden är 49kr med gratis över 399kr. Önskar vi kunde ha fri frakt men som litet företag så är det tyvärr inte möjligt ur ekonomisk synvinkel, speciellt när Postnord höjt sina priser. Hoppas ni får en fin helg. Mvh Strumplandet

Valutata 5 stelle su 5

Supersnabb leverans och förväntat vara

Supersnabb leverans och förväntat vara, kom i brevlådan och strumpkartongen var till och med fint inlindat i silkespapper med ett fint klistermärke som höll i hop det. Tack, min pappa med väldigt glad över Happy socks

12 novembre 2024

Risposta di strumplandet.se

Tack för ert fina omdöme :)

Sköna & bra!

Provat olika strumpor o sockar, riktigt bra kvalitet och speciellt sköna är de i bambumaterial. Jättetrevlig personal med hög service.

7 settembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Bra ställe

Bra ställe! Alla strumpor jag köpt där (beställt ca 10ggr sen 2018) har varit super!

En gång fick jag fel sorts strumpor, men det löste de.

Synd bara att man inte kan få en rabattkupong ibland:) Köper inte de billigaste strumporna...

20 agosto 2024

Risposta di strumplandet.se

Tack för ert omdöme :) Tyvärr har vi inget system som gör att vi kan se hur många gånger man beställt, då vi inte får någon notis om detta vid order. Saknar sådan funktion på vår plattform, men får hoppas det kommer. Ni får gärna kontakta oss innan er nästa order så kan vi säkert ge er ett bättre pris.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più