Valutata 1 stelle su 5

Jag vill varna andra för Svenska Guld. Jag har lämnat in mitt guld men varken fått tillbaka det eller blivit utbetald. Företaget skickar ursäktsmejl om ”betalningsplaner” och ”likviditetsproblem”, m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Har väntat i snart 1år på att få mina pengar. Då handlar det inte om något längre handlingstid som de själva skriver. Det är rent bedrägeri som detta företag sysslar med. Betala era kunder i skälig ti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt! 👍🏼 Kollade runt bland aktörer i Sverige, Svenska Guld erbjöd överlägset bäst. Mailade och pratade med Max från kundsupporten och frågade om det var någon hake eller dolda avgifter men... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Det tog 5 arbetsdagar att få värderingen och 8 dagar efter det så var pengarna på kontot. Jag har varit lite orolig när jag läst dåliga recensioner och väntat på xxxxx kr Men har blivit meddelad... Leggi di più

2,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

2,7

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bästa pris i Sverige

Väldigt bra betalt. Skickade först mitt Guld till en annan aktör det betalade nästan ingenting för mitt guld. Fick mycket bättre betalt hos Svenska Guld runt 30% mer. Rekommenderar starkt👍🏻

30 maggio 2024

Trygg och Enkel

Jag var inledningsvis tveksam till att skicka mitt guld per post, men Svenska Guld gjorde hela processen trygg och enkel. Jag fick mer betalt än hos en anna köpare tidigare . Kundservicen var otroligt hjälpsam och professionell, och de höll mig uppdaterad genom hela processen. Jag uppskattar verkligen deras transparens och noggrannhet i värderingen av mitt guld.

22 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Smidigt hanterat, nöjd med affären

Hemsidan gav ett stabilt och bra intryck. Det plus att priserna var toppen så valde jag att gå för Svenska guld. Jag fick brevet och följde instruktionerna och postade. Dagen därpå fick jag värderingen och två dagar senare satt pengarna på kontot. Läser att en del här fått vänta el haft något annat strul. Det hade iaf inte jag. Kanske beror strulet på andra omständigheter.

30 aprile 2024
Valutata 2 stelle su 5

Väldigt lång process tid

Efter 1 månads väntan fick jag en värdering på mina saker och en utbetalning. Tacksam allt löste sig, men företaget har en helt del att förbättra i sin kundhantering. Var helt övertygad jag blivit lurad.

19 aprile 2024

Top notch

Trevligt bemötande är en underdrift. Snabba och kompetenta utöver det vanliga utan att vara lismande. Sällsynt professionella måste jag säga.

18 aprile 2024
Valutata 4 stelle su 5

Helt ok

Lång väntetid på utbetalning men företaget betalade ut bra pris för mina smycken och även en förseningsersättning.

11 aprile 2024

Kommer använda igen!

Jag skickade in guld som låg i byrån och ”skräpade”, tänkte att det kunde göra sig bättre på börsen. Fick det värderat och snabbt utbetalat. Tack för det!

13 febbraio 2024
Valutata 3 stelle su 5

OK ..

OK
Skickade in guld den 15 jan.

Har idag den 18 april fått värdering och utbetalning blev postivt överraskad bra betalt för guldet, dock kan jag ifrågasätta väntetid på 3 månader hade jag vetat om att det skulle ta 3 månader när jag skickade in så hade det varit helt ok för dom betalar bra för guldet. Så värt att vänta men det kan bli bättre..

3 aprile 2024

Nöjd

Tog lite lång tid att få pengarna, men processen var trots det smidig och i övrigt väldigt nöjd.

20 marzo 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più