Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Reshoppit i Svendborg. Jeg afleverede mit tøj, og hele processen har været utrolig nem og overskuelig. Personalet er søde, hjælpsomme og professionelle, o... Leggi di più
Som altid en god oplevelse hos Reshoppit i Svendborg. Butikken er pæn og overskuelig, og personalet er altid søde, hjælpsomme og imødekommende. Jeg kan godt lide, at mine ting får en ny chance i stede... Leggi di più
Super god service. Nemt at komme i gang. Hjælp til opstart. Venligt og imødekommende personale. Mange måder at sælge på - både fysisk butik og online.
Reshoppet Svendborg har været en mega god oplevelse og har fungeret rigtig godt! God hjælp af de ansatte og det har været nemt, hvilket har været en vigtigt ting for mig. Så alt i alt en kæmpe anbefal... Leggi di più
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Svendborg er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Ole Rømers Vej 57, 5700, Svendborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Super hjælpsom personale da det var første gang, jeg skulle leje en stand. Pigerne i Svendborg står altid klar til at hjælpe👌

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Jeg har været kunde i flere omgange og har altid fået en rigtig god behandling. Meget hjælpsomt personale.

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Her er altid en god og rar atmosfære.
Søde og imødekommende personaler. Som jeg sætter stor pris på!
Når man har en stand, er der altid god og rar hjælp at få.
Mine bedste anbefalinger.

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Reshoppit i Svendborg har været en succes for mig hver gang, har haft stand et par gange og været en fornøjelse hver gang.
Og God service!

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Super skøn butik og dejligt imødekommende personale. Samtidig med at sælge ud, finder jeg gode håndplukkede ting til mig selv eller mine børn. Bæredygtigt og unikt. Elsker alt ved det. Total win win!

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Meget venligt og hjælpsomt personale😊
Dejligt lyst overskueligt og stort lokale.
Gode parkeringsmuligheder 😊

Klar anbefaling herfra!
Nemt system med appen når alle ting skal registreres og nemt at følge med i ens salg.
Søde ansatte der altid står klar med et smil og en hjælpende hånd😊
Butikken fremstår flot og overskuelig!

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Jeg har fået solgt en del- og byttet til nyt ;) Der er altid god service hos Reshoppit i Svendborg 🙏🏼

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Jeg har kun positive oplevelser fra butikken. Der er altid rent og pænt, og personalet svarer altid høfligt og uddybende på spørgsmål.
Jeg synes det er blevet meget nemmere at oprette varer, efter der er blevet tilknyttet en app.
Jeg kender efterhånden min stil og hvad der klæder mig, og derfor giver det super god mening for mig at trawle reeshopit igennem for “noget nyt”, end det at gå i en almindelig butik. Så det er skønt at have den mulighed i Svendborg 🙏🏻

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Meget overskuelig butik. Venligt personale. Let opsætning.

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Rigtig god butik med god service.

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Nem måde at komme af med sit tøj. God og venlig betjening. Alt i alt en god oplevelse

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Det sødeste personale med en god service - nemt at sælge sit tøj via appen.

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Fantastisk god service og godt koncept

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Super nem måde at sælge tøj/ sko mv. Appen er brugervenlig, og personalet er både tilgængelige og hjælpsomme. Det nye lokale er virkelig fint - rent og overskueligt.

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Har haft en stand i Reshoppit Svendborg i to måneder og har haft et rigtig flot salg. Jeg er vild med tanken om, at tingene får nyt liv.
Butikken er super hyggelig, og personalet er altid smilende og hjælpsomme. Man føler sig meget velkommen – selv med småbørn og barnevogn. Kan varmt anbefales!

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Pæn og ryddelig butik og sødt personale. Simpelt koncept og god vejledning. Mange luksusvarer og rummelige lokaler.

Risposta di reshoppit.dk Svendborg
Super butik, godt koncept og virkelig nemt at sælge ud 💪🌞