reshoppit.dk Svendborg Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Reshoppit i Svendborg. Jeg afleverede mit tøj, og hele processen har været utrolig nem og overskuelig. Personalet er søde, hjælpsomme og professionelle, o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som altid en god oplevelse hos Reshoppit i Svendborg. Butikken er pæn og overskuelig, og personalet er altid søde, hjælpsomme og imødekommende. Jeg kan godt lide, at mine ting får en ny chance i stede... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god service. Nemt at komme i gang. Hjælp til opstart. Venligt og imødekommende personale. Mange måder at sælge på - både fysisk butik og online.

Valutata 4 stelle su 5

Reshoppet Svendborg har været en mega god oplevelse og har fungeret rigtig godt! God hjælp af de ansatte og det har været nemt, hvilket har været en vigtigt ting for mig. Så alt i alt en kæmpe anbefal... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli usati
  2. Negozio di articoli di seconda mano
  3. Negozio di abiti usati

Scritti dall'azienda

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Svendborg er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

210 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Nem og effektiv måde at sælge brugte…

Nem og effektiv måde at sælge brugte ting. God service

12 aprile 2026

Hej Simone,

Vi forsøger altid at gøre det så simpelt og overskueligt som muligt, så at det bemærkes, betyder meget for os ♻️

Sødt personale

Sødt personale

12 aprile 2026

Hej Trine,

Tak for din anmeldelse, og for de søde ord om personalet 💚

Flot butik

Reshoppit har imødekommende og hjælpsomme medarbejdere. Butikken er super fin, og har en god overskuelig størrelse og antal stande ☺️

Et besøg værd!

11 aprile 2026

Hej Freja,

Tak for din søde anmeldelse og for at anbefale reshoppit! 💚

Valutata 5 stelle su 5

Overskuelig butik med søde og hjælpsomme ansatte

Her er generel god orden og det er overskueligt at gå rundt. Her er søde ansatte som er gode til at hjælpe. Der er både tøj til mænd, kvinder og børn og til alle aldre. Jeg er meget tilfreds med servicen i Svendborg og jeg fået solgt en del her.

10 aprile 2026

Hej Katia,

Jeg er glad for at høre, at du har haft gode oplevelser i reshoppit Svendborg! 💚
Det er lige præcist det vi ønsker for vores kunder og standlejere.

Stor tilfredshed

Jeg har været meget tilfreds med at sælge i Reshoppit i Svendborg. Personalet er meget hjælpsomme og venlige, og der er en dejlig rolig og hyggelig stemning i butikken. Stor anbefaling herfra😊

10 aprile 2026

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse, og for at anbefale reshoppit. Vi sætter meget pris på de søde ord 💚

Nemt salg

Supergod service og placering af butikken. Godt koncept der er let at bruge. Dog lidt dyr standleje, hvis man sælger billige ting.

8 aprile 2026

Hej Mulle,

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken, og at servicen har levet op til dine forventninger - det er præcis den oplevelse vi ønsker for vores kunder og standlejere 💚

Vi er kede af at høre, at du synes standlejer er lidt for høj - vi forsøger at sætte den til en så rimelig pris som muligt ift. husleje, lønninger osv.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Valutata 5 stelle su 5

Altid supergod og imødekommende…

Altid supergod og imødekommende atmosfære i butikken samt en overskuelig og indbydende butik at komme ind i. Standleje fungerer upåklageligt, og salg understøttes dejligt af butikkens brug af sociale medier.

8 aprile 2026

Hej MLJ,

Tak for din anmeldelse, og for de søde ord. Vi er glade for at høre, at Reshoppit Svendborg lever op til dine forventninger 💚
Tak for at bemærke vores brug af SoMe - vi ønsker nemlig at få budskabet om køb/salg ud til så mange som muligt ♻️

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god mulighed for at sælge ud fra…

Rigtig god mulighed for at sælge ud fra gemmerne og sødt personale til at hjælpe

4 aprile 2026

Hej Sarah,

Tak for din anmeldelse, og tak for de søde ord om personalet. Dem er vi glade for 💚

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig flink og sødt personale

Utrolig flink og sødt personale, kan bestemt anbefales, er gode til at hjælpe og er der altid for en, en god måde at få solgt ud af at gamle tøj, og til et godt formål med genbrug. ☺️

30 marzo 2026

Hej Mathias,

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at sælge ved reshoppit. Tak for de søde ord om personalet 💚

Valutata 4 stelle su 5

Ny god og mere overskuelig butik

Ny god og mere overskuelig butik, med meget hyggeligere atmosfære og altid sødt personale.

29 marzo 2026

Hej Josefine,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med de nye lokaler - det er vi bestemt også ♻️
Tak for de søde ord om personalet - det varmer 💚

♻️♻️♻️♻️♻️♻️

Vil du gerne rydde ud i dit tøj, tjene en skilling og samtidig være god ved miljøet? Så book en stand ved de søde piger i Svendborg, det fortryder du ikke ♥️♻️

26 marzo 2026

Hej Louise,

Tak for din fine anmeldelse. Vi ønsker dig en skøn dag!

Fantastisk butik

Altid en fornøjelse at handle i butikken. Pænt og rent. Og pigerne i butikken gør en kæmpe indsats. Tak for det 🙏🏼 og der er altid en god stemning samt betjening. 100 procent et besøg hver.

25 marzo 2026

Hej Jacob,

Det betyder meget for os, at du roser vores personale - TAK 💚
Vi glæder os til at hilse på dig i butikken.

Høflig

Super god betjening, flink og høflig. Rent og pænt.

25 marzo 2026

Hej Janni,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi meget pris på 💚

Altid meget hjælpsomme

Altid meget hjælpsomme!
Ok orden, og flinke personaler.
Dog har jeg ikke haft så meget salg, denne gang- prøver igen!

23 marzo 2026

Hej Susanne,

Jeg er glad for at høre, at du har lyst til at forsøge dig med at sælge ud ved os. Husk at du altid må henvende dig ved personalet og få god råd med på vejen 💚

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og en lækker butik

Rigtig god service og en lækker butik. Der er altid mange fede mærkevarer.

20 marzo 2026

Hej Kristina,

Vi er så glade for at høre, at serviceniveauet har levet op til dine forventninger 💚

Vi ønsker dig en skøn dag.

Valutata 4 stelle su 5

Søde personaler og god kundeservice.

Søde personaler og god kundeservice.
Der var mere salg i tøj til kvinder, end med min herestand

20 marzo 2026

Hej Sarah,

Tak for din anmeldelse, og for din feedback på herrestandene ♻️
Vi forsøger altid at gøre vores koncept så godt som overhoved muligt - så det tager vi med os 💚

Valutata 5 stelle su 5

Super koncept og mange fine ting!

Super koncept og mange fine ting!

Hej Anna,

Det gør os glade at høre, at du synes om vores koncept. Der er nemlig rigtig mange fine sager i butikken 😃

Fantastisk oplevelse ⭐️

Har haft en stand ved reshoppit i 4 uger, og solgt for et par tusind. Dejligt sted, også at shoppe, og altid rart at kunne sælge lidt ud af sin garderobe og tjene lidt på det samtidig 🌟🌟

Hej Maibritt,

Hvor er det skønt, at du har fået solgt godt ud! ♻️ Jeg håber at du også har fået fundet nogle gode fund, som du har glæde af 😃

Valutata 4 stelle su 5

Sælg ud af dit brugte tøj nemt og bekvemt.

En god måde at få mulighed for at sælge ud af sit bugte tøj. Der er utrolig lidt arbejde i det for dig selv. Det er nemt at gå til og sød betjening 😃

Hej Karin,

Jeg er glad for at høre, at du synes processen er nem og overskuelig - det er præcist hvad vi ønsker 💚

Tak for de søde ord om personalet!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più