Äntligen har jag pumpat upp Supen! Tyvärr fungerade inte tryckluftsmätaren på pumpen! Jag pumpade tills jag tyckte att den kändes bra! Allt annat var annars som förväntat och nu ska SUPen i sjön! B... Leggi di più
Exceptionellt snabb leverans, jättenöjd med brädan! Levde upp till min förväntningar. Om någonting ska anmärkas på är det öppningen på ryggsäcken. Det är en säck, hellre en dragkedja runt för art... Leggi di più
Riktigt bra pris. Grejerna fungerar (dock ej tryckmätaren på pumpen, tror det är ett generalfel, ingen av de jag hört med som köpt denna pump har fungerande tryckmätare.) enkelt att fixa till vattnet... Leggi di più
Snabb leverans men usel kvalitet och de vägrar ta emot reklamation. Hela sömmen gick upp efter 10minuter i 20 graders solsken. Detta får man räkna med, enligt kundsupport. För en sommarprodukt är d... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Vi på SUP Sport tror att god kvalitet inte behöver kosta för mycket. Med över 15 års erfarenhet av online-shopping har vi nu etablerat en nätbutik som endast erbjuder SUP och relevanta tillbehör. Inköp i stora satser leder till låga priser till våra kunder utan att kompromissa med kvaliteten! Supsport.se är en del av OneLife AB med säte i Göteborg. Från vårt lager utanför Göteborg skickar vi ut alla beställningar som mottagits i vår webbutik. Vi har dedikerad kundtjänstpersonal som gärna hjälper dig med alla frågor du har om SUP. Vår filosofi bygger på att SUP paddleboard och vattensporter i allmänhet ska vara lättillgängligt för alla som vill maximera fördelarna med de korta men vackra sommarmånaderna vi har här i Sverige. Därför går vi för att alltid fylla lagret enligt hur våra prognoser visar att sommarsäsongen kommer att bli.
Datavägen 31, 43632, Askim, Svezia
- mail@supsport.se
- supsport.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb och hjälpsam support
Snabb och hjälpsam support! En limning som släppte på min sup och skrev till supporten om reklamation. Tre dagar senare hade jag en ny sup i vattnet!
Bra priser och snabb leverans
Äntligen har jag pumpat upp Supen!
Äntligen har jag pumpat upp Supen!
Allt annat var annars som förväntat och nu ska SUPen i sjön! Blir spännande för en 72 årig tant! Det ska nog bli kul för både mig barn o barnbarn!
Snabb smidig leverans!!
snabb och enkel leverens
När jag skrivit in kortuppgifterna och…
När jag skrivit in kortuppgifterna och tryckt mig vidare fick jag ingen bekräftelse på att köpet gått igenom och jag fick inget kvitto. Det stod bara ”du har valt att betala med kort”. Jag ser att pengarna reserverats på mitt kort och nu får jag denna undersökning men jag vill bara ha ett kvitto och en bekräftelse på att köpet är genomfört från er sida. Kan ni skicka det vore det kanon? Detta skapar stor osäkerhet
Lättnavigerad webb
Färg i annonsen var blå
Färg i annonsen var blå, på hemsidan grön och den sup vi fick var gul. Hade inte valt gul om jag valt färg själv. Men snabb leverans och alla delar fanns med. Hade också velat haft tips på hur sitsen skulle fästas.
Fick fel vara levererad och det har nu…
Fick fel vara levererad och det har nu gått två veckor och kan inte komma i kontakt med deras kundsupport!
Uppdatering: Ordernr.:782283

Risposta di Supsport