Hele slecht klantenservice en producten
Sauna 3x gebruikt daarna is de deksel kapot geknapt hele badkamer onder het water, contact opgezocht en nu anderhalf maand later niks opgelost! Slechte communicatie dikke afrader!
Suprrhealth is ontstaan uit de behoefte om je gezondheid naar een next level te tillen. Naast het verkopen van Suprrhealth-producten, streven wij ernaar om ook een gevoel van lifestyle en community over te brengen.
Keizersgracht 520 H, 1017EK, Amsterdam, Paesi Bassi
Vreselijk slechte ervaring, vanaf het begin al problemen met apparatuur.
Moet zelf maar de verzendkosten betalen en krijg geen compensatie.
Probleem loopt al 2 maanden maar nog steeds geen oplossing.
Klantenservice lijkt wel gerund te worden door een stel pubers die geen idee hebben hoe belangrijk klantervaring is.
Ze hebben nog een hoop te leren en deze slechte review hebben ze meer dan verdient.
Roodlichtlamp mini besteld en echt enorm tevreden. Weer mooie kwaliteit en service
Hele mooie producten voor een goede prijs en nette service!

Risposta di Suprrhealth
Echt een top kwaliteit Rood licht lamp Mini besteld. Ben enorm tevreden en het pakketje was de volgende dag nog in huis terwijl ik het om 21:45 de dag ervoor had besteld. Echt een 10/10!!

Risposta di Suprrhealth
Mooi bedrijf met gave producten. Als sporter zeker heel blij mee voor mijn herstel!💪

Risposta di Suprrhealth
Een goed ijsbad met een nog betere service. Echt complimenten hiervoor. Het ijsbad is van hoge kwaliteit, werd snel en netjes geleverd en mijn vraag over de hoes werd ook nog eens super snel opgepakt.

Risposta di Suprrhealth
Voor ons bedrijfsuitje hadden wij 5 ijsbaden besteld en ze werden de volgende dag al geleverd. Het opzetten ging gemakkelijk en na het vullen van de de baden met water kon het feest pas echt beginnen. We hielden bij hoelang iedereen in het ijsbad ging en de winnaar kreeg een leuke prijs.
Al met al was het een top uitje.

Risposta di Suprrhealth
Heel erg bedankt voor jullie service. Ik ben super tevreden! Aan iedereen aan te raden. Bedankt en tot snel 🔥
Groetjes Rocco

Risposta di Suprrhealth
Enorm goed bedrijf met goede service en hoge kwaliteit (sauna). Zeker aan te raden dus!

Risposta di Suprrhealth
Ik heb de rood licht lamp pro gekocht en hij werk goed

Risposta di Suprrhealth
Enorm fijn bedrijf. Zeer tevreden met de kwaliteit en klantenservice. Echt een aanrader en ook zeker handige producten

Risposta di Suprrhealth
Ik had een Stoomsauna en ijsbad besteld en de volgende dag was hij al in huis.

Risposta di Suprrhealth
Super tevreden. Enorm goed bedrijf met vriendelijke klantenservice. Zeker aan te raden.

Risposta di Suprrhealth
Mooie producten en een vriendelijke klantenservice

Risposta di Suprrhealth
Na contact te hebben opgezocht omdat ik een vraag had, een snelle reactie teruggekregen. Goed meegekeken en een super oplossing gekregen. Fijne en snelle communicatie vanuit Suprrhealth. En ook zeer tevreden met de kwaliteit van het product.

Risposta di Suprrhealth
Super fijn geholpen door de klantenservice, fijne mensen gesproken. Goede adviezen, en prachtige producten +een goede prijs.
Zeker aan te raden😃🤩

Risposta di Suprrhealth
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.