Slechte prijs-kwaliteitverhouding 1-1 coaching
Deze review is gebaseerd op mijn eigen ervaring. Het videotraject is inhoudelijk prima; mijn teleurstelling zit volledig in het 1-op-1 coachingtraject.
De begeleiding heb ik als onvoldoende ervaren: weinig concrete feedback, weinig sturing en vooral blijven testen. Reactietijden waren vaak lang, terwijl je in dit soort trajecten juist snel moet kunnen schakelen.
Calls die langer dan één uur duurden, werden achteraf tegen mij gebruikt als “te veel calls”, terwijl hierover vooraf geen enkele beperking is gecommuniceerd, ondanks dat het om betaalde 1-op-1 coaching gaat.
De genoemde garantie werd in mijn geval niet nagekomen. Ook met aangeleverde bewijzen was er geen ruimte voor heroverweging.
Daarnaast heb ik door een productprobleem waar ik vooraf geen waarschuwing over kreeg onnodige kosten gemaakt. Juist dit soort fouten wilde ik met 1-op-1 coaching voorkomen.
Voor een traject van €6.000 exclusief btw had ik aanzienlijk meer begeleiding verwacht. Niet iedere coach is geschikt voor 1-op-1 coaching. Wees hier kritisch op voordat je dit afneemt.