Jag har mailat för 9 dagar sedan och…
Jag har mailat för 9 dagar sedan och inte fått svar än… mailade igen för ett tag sen, får autosvar att mitt ärende behandlas snart….
Svårt med reklamation.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Svårt med reklamation.
Bestway no da garantía , en 3 meses se me rompió la bomba de la depuradora , la tienda no quiere saber nada y bestway no responde a los e-mails no compréis esta marca no es fiable
Har nu haft mitt andra och sista Lay-z-spa. Det första började själva pumpen läcka vatten på efter knappt ett års användning. Efter lång tid med filmer, bilder osv skickade till Bestways support så fick jag till slut en ny pump utskickad. Strax efter detta sprack badet i en svetsad söm och luften läckte ut. Köpte sen ett nytt spabad, 6 månader senare började temperaturen helt plötsligt att sjunka. Från 40°c till 27°c på ett par dagar, där temperaturen sen håller sig. Skickat massa bilder med klockslag på aktuell temperatur, samt temperatur efter 12 timmar. Då den ökat mer än 10°c på dessa 12 timmar så anser Bestway att det inte är något tillverkningsfel på badet, utan det är fullt normalt. Trots plusgrader utomhus så kommer värmen aldrig över 27°c. De två års garantin de lämnar är inte värt någonting. Kommer aldrig någonsin att köpa någon produkt ifrån Bestway igen. Deras kundservice är otroligt långsam och till ingen nytta alls. Kommer att göra en anmälan till allmänna reklamationsnämnden.
ESTAFA CON LAS ALFOMBRAS DESLIZANTES DE COCINA !!!!!Cuidado está empresa vende unas alfombras antideslizante para cocina y luego es un trapo ,una estafa ,quiero la devolución y no sé puede contactar con ellos.en el sobre del pedido pone un teléfono pero no existe.Unos sin vergüenzas!!!!!
Lo del mensaje automático que responden en aprox 2 días laborales es totalmente falso, llevo ya +1 semana esperando porque el deposito de la depuradora hace aguas y no puedo usarla. El agua se me va a echar a perder y lo único que puedo hacer es comprar otra depuradora aunque la mía esté en garantía si quiero salvar el agua...
"Su número de ticket es ES2024A00002607"
Pongo una estrella porque no puedo poner menos, son unos impresentables. Llevo casi 20 días esperando que me manden una piscina nueva porque la que compré estaba pinchada, me mandaron una y no era la mía. Te piden la referencia no se para que si luego te lo mandan mal. Y encima la espera, cuando ya tenga la piscina no la podré montar porque será invierno. NO COMPREN NUNCA NADA.
Y porque no puedo puntuar con 0 estrellas.
El servicio postventa no puede ser más deficiente: no te cogen el teléfono, no te contestan a los emails ni los mensajes de RRSS...
Tan solo necesito comprar un repuesto y necesito su ayuda y no se manifiestan... es LAMENTABLE
La bomba no funciona desde el principio por fallo error a tierra y despues de enviar el formulario 5 veces consigo que se lleven el spa para que procedan a devolucion pero solo despues de mucho mucbo insistir y ahora resulta que su transportists lo han perdido y de momento tampoco me devuelven el dinero. Habiendo pasado 15 dias desde que se lo llevaron. Suena a estafa.
Ikke kjøp noe herfra. Ingen hjelp å få hvis uhellet er ute. Garantien er en vits og support er helt fraværende. Måtte sette 1 stjerne , men får en stor 0 av meg.
Vi är nu inne på den 3 LAY-Z-SPA RIVIERA poolen på 6 år!
Pool 1: (2018-21) Vattnet gick in i den uppblåsbara delen.
Pool 2: (2021-23/05) Åter samma fel som på Pool 1, denna gången kontaktade vi dem och efter mycket om och men (foto, filmer) kom det en ny pool 3 men inte alla delar, fick vänta ytterligare på dem.
Pool 3: 2023/11 Höll knappt 7 månader, denna gången växte ena sidan av den uppblåsbara delen så vi vågade inte använda den, då vi bedömde risken att den skulle brista och då ge vattenskador på huset. Samma procedur med film. Får nu veta att de inte ger reklamation på 3-poolen?? Är det inte garanti på reservdelar... Kommer nu gå vidare till sociala medier för att påtala och varna/tänka efter noga till dem som tänker köpa dessa produkter.....
Man köper en pool för flera tusen men att reklamera en pump som kostar 350 SEK i butik, är ett evighets projekt. Det kommer 20 olika frågor, man ska ta foto, filma. De är ALDRIG nöjda! En strategi för att trötta ut kunden så att man skiter i det och köper en ny pump själv. Sjukt dåligt kundservice!
La marca es horrible tercera depuradora que pasa por mis manos y deja de funcionar o no funciona directamente.
Servicio PostVenta de Cero 11 días sin que nadie responda y la piscina echada a perder y sin poder usar.
Incidencia abierta 17 de Agosto y a 28 nadie dice nada!
Det tager meget lang tid at få en reklamation igennem. De bliver ved med at finde på ting de skal have billeder af, selv om de er sendt til dem. De svarer ikke på ens spørgsmål. De læser ikke hvad de andre medarbejder skriver/ spørger om.Det drejer sig om sag nr. DK2023A00000185 🤬🤬🤬🤬
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.