SuperParents Recensioni 83

TrustScore 2.5 su 5

2,7

Valutata 2 stelle su 5

Det var väldigt lång leveranstid. Jag var noga med att inte betala förrän jag fått min beställning. När den väl kom så frågar dom hur jag upplevt köpet. Förklarar att jag tycker det varit orimligt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var skeptisk till en början, men efter många olika varianter var denna "sista hoppet" efter att ha läst nöjda kunders omdömem och jag kan bara hålla med: funkar kanon! Jag sover bättre, blir mindre st... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Dessa är bland de bästa öronproppar jag testat för att minska ljud och buller. Man kan även ha en konversation och höra allt personen säger. Dock blir det väldigt svårt att äta med dom i. Blir job... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kan inte välja 0 stjärnor tyvärr. Bara lurendrejeri. Väntar på dessa i flera veckor och de åkte i soporna direkt. Tar inte bort ljud utan förstärker och ger ett burkigt ljud. Bra marknadsföring och fö... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce
  2. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce
  3. Web designer
  4. Web designer

Scritti dall'azienda

Vårt mål på SuperParents är ganska enkelt: Att erbjuda hjälpmedel till föräldrar som har barn med NPF-diagnoser.

2,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra kundtjänst som snabbt hjälper till och löser nya delar

Väldigt bra kundtjänst som snabbt hjälper till och skickar nya band till oss när dotterns gått sönder, och löser det på ett bra sett,
Vi är otroligt nöjda med produkten oxå.

15 febbraio 2025

Hej Michelle,

Vi blir så glada över att höra att du haft en positiv och fin upplevelse hos oss. Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension.

Ha en fin dag!

Køb ikke derfra

Først sendt fra deres lager, 3 uger efter bestilling, da jeg rykkede for pakken.
Sendt direkte fra Kina.
Kan sikkert købes på temu billigere. Det er i hvert fald penge lige ud af vinduet

10 febbraio 2025

Hej Katja,

Det ser ut som att din order blev 3 arbetsdagar sen och det vill vi be om ursäkt för. Det är dåligt av oss att inte hålla tiden vi lovat på hemsidan. Sedan är vi såklart ledsna över att du inte tycker att SensoPlugs fungerar.

Jag kan hjälpa dig att felsöka på mail om du vill. Maila oss på kontakt@superparents.se så ska jag hjälpa dig. Kom ihåg att du har 365 dagars öppet köp som kund hos oss, så skulle du känna att de fortfarande inte var som du förväntade dig kan du göra en retur och få alla pengar tillbaka.

Önskar dig en fin dag!

Valutata 1 stelle su 5

To gange skriver man mail uden svar og…

To gange skriver man mail uden svar og pludselig får man en mail om man er tilfreds med sin ordre - altså den ordre som stadig ikke er kommet her små 3-4 uger efter bestilling

9 febbraio 2025

Hej Brita,

Det ser ut som att din order blev 4 arbetsdagar för sen, och det är vi så ledsna för. Så länge ska man inte behöva vänta. Det är dåligt av oss att inte hålla det vi lovar på hemsidan.

Vi hoppas att du trots den långa väntan är nöjd med din beställning. Skulle det vara något så är det bara att maila oss på kontakt@superparents.se så ska jag personligen se till att du får den hjälp du behöver. Som kund hos oss har du 365 dagars öppet köp, så skulle du inte vara nöjd med din beställning hjälper jag dig gärna med en retur så att du får alla dina pengar tillbaka.

la vær!!

Længe undervejs og alt indikerer lav kvalitet allerede da man ser pakken.
De virker ikke!! Plastik skidt og uden effekt.

6 febbraio 2025

Hej Jeanette,

Jag är ledsen över att höra att din upplevelse med oss inte var bra.

Jag tänker att jag ska försöka hjälpa dig att felsöka. Har du testat de olika storlekarna? Det är viktigt att använda en storlek som passar, annars fungerar inte ljudfiltret som det ska.

Det kan också vara bra att dubbelkolla att ljudfiltret sitter i de SensoPlugs som du använder. Om du använder SensoPlugs utan ljudfiltret så kommer de tyvärr inte att hjälpa ett dugg. Ljudfiltret sitter i storlek M när ditt set med SensoPlugs levereras.

Har du några frågor eller funderingar kring detta så är det bara att skriva till oss på kontakt@superparents.se. Kom ihåg att du har 365 dagars öppet köp på dina SensoPlugs, så jag hjälper dig gärna med en retur om du känner att de fortfarande inte hjälper som du önskade.

Ha en fortsatt fin dag!

Bluff

Bluff!
Paketet skickas från Kina, samma leverantörer som Temu - men såklart betydligt dyrare. NPF-öronpropparna fungerar inte överhuvudtaget. Hemsidan ser äkta ut men denna gång gick jag på en bluff...

Går dessutom inte att lämna omdöme på deras sida! Så de omdömen som finns där är med all säkerhet fejk.

20 gennaio 2025

Hej Rebecca,

Vad tråkigt att din upplevelse hos oss inte varit bra. Som du säger skickar vi våra produkter från Kina, men inte med samma leverantör som Temu. Vi arbetar tätt med en fabrik och leverantör i Kina, som vi tillsammans tagit fram SensoPlugs med. Anledningen till detta är för att minska lagringskostnader, överproduktion och i slutändan ge dig som kund ett bättre pris.

Vi är även ledsna över att SensoPlugs inte uppfyllde dina förväntningar. Du som kund har 365 dagars öppet köp och jag hjälper dig gärna med en retur så att du får en full återbetalning på ditt köp. Maila oss gärna på kontakt@superparents.se så ska jag eller min kollega hjälpa dig så fort vi kan.

Jag vill passa på att tacka för att du uppmärksammade problemet med att lämna en recension på vår sida och har nu åtgärdat detta om du önskar lämna en recension där.

Öronproppar

Öronproppar som ska vara såå bra för ADHD. Lång leveranstid då det levereras från Kina. Stänger inte ute något ljud alls. Både jag och sonen upplevde ingen skillnad alls. Bildgooglade och det säljs liknande på Temu för 16kr paret. BLUFF…
Så sjukt undermåligt att scamma människor. Framförallt de som söker hjälpmedel för NPF. Hemskt…

23 gennaio 2025

Hej Jannica!

Jag är ledsen att höra att du och din son inte upplevde någon skillnad med SensoPlugs. Det är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Jag vill gärna hjälpa dig vidare, antingen genom felsökning för att se om det finns något som kan ha påverkat ljuddämpningen, eller genom att ordna en retur. Vi erbjuder 365 dagars öppet köp, så du får gärna maila oss på kontakt@superparents.se så hjälper jag dig med en återbetalning.

Valutata 5 stelle su 5

Vi är nöjda med produkten som vi köpte…

Vi är nöjda med produkten som vi köpte till vår son som utreds för npf diagnos och har svårt med koncentrationen och fokus i skolan.
Han säger själv att dem är bra. Han är 9 år. Men tänker de få gå någon vecka till så vi utvärderar helt.

17 gennaio 2025

Hej Emelie,

Tack för att du delar med dig av er upplevelse! Det betyder mycket att höra att SensoPlugs fungerar bra för er son än så länge.

Ta er tid att utvärdera och känn efter – och om ni har några frågor eller funderingar längs vägen är det bara att skriva till oss på kontakt@superparents.se så hjälper vi er.

Önskar er en fortsatt fin dag!

Katastrofföretag!

Katastrofföretag!
Lovar runt men håller tunt! Beställt öronproppar för flera veckor sedan utan att de levererats!
Svarar inte ens på mail via kundtjänst.
Handla inte här!

10 gennaio 2025

Hej Patrick,

Jag är verkligen ledsen över att höra att din order inte kom fram i tid och att du inte fått svar från oss. Det ser ut som att din order var 2 dagar sen, och vi är ledsna över att vi inte har hållit det vi lovat på hemsidan. Så ska det absolut inte vara!

Jag vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt. Maila oss på kontakt@superparents.se med ditt ordernummer, så ska jag personligen se till att du får svar och en lösning på problemet. Det kan hända att ditt mail inte har nått fram till oss, och i så fall ber jag verkligen om ursäkt för det.

Hoppas du får en fin dag, och jag ser fram emot att hjälpa dig!

Svindel

Svindel
Har modtaget dem.
Men det er sendt fra TEMU. Som man kan købe for 6kr
Køb ikke noget fra denne svindel person.

7 gennaio 2025

Hej Brian,

Jag är ledsen att höra att du inte är nöjd med ditt köp. Våra SensoPlugs skickas från vår fabrik i Kina, där vi har ett nära samarbete med leverantören för att säkerställa kvalitet och funktion.

Vi vill självklart att du ska vara nöjd, och därför erbjuder vi alla våra kunder 365 dagars öppet köp. Maila gärna oss på kontakt@superparents.se så hjälper jag dig med en retur och en full återbetalning på ditt köp om så önskas.

Valutata 1 stelle su 5

Skuffende er mildt sagt en…

Skuffende er mildt sagt en overdrivelse. Ikke mottatt produkter, har meldt ifra på epost direkte til "kundeservice" samt svart på epost fra firma hvor de spør om alt ved kjøpet har gått bra. Fullstendig uprofesjonelt firma,styr unna!

5 dicembre 2024

Hej Susanne,

Jag är verkligen ledsen att höra att du varken fått din order eller svar från oss. Så ska det absolut inte vara, och jag förstår din frustration.

Jag vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt. För att kunna kolla upp vad som hänt med din order behöver jag ditt ordernummer. Gör gärna ett försökt till och maila oss på kontakt@superparents.se med ditt ordernummer, så ska jag personligen se till att du får svar och en lösning på problemet. Det kan hända att ditt mail inte har nått fram till oss tidigare, och i så fall ber jag verkligen om ursäkt.

Snyd og bedrag

10 dicembre 2024

Hej Sidsel,

Jag är ledsen att du känner så. Det är verkligen inte vår intention att någon av våra kunder ska ha en dålig upplevelse hos oss.

Om det är något som har gått fel med din order vill jag gärna hjälpa dig att lösa det. Kontakta oss på kontakt@superparents.se med ditt ordernummer, så ska jag kika på vad som kan ha gått fel.

Valutata 1 stelle su 5

IKKE mottatt produkt og får ikke svar

Jeg har bestilt deres produkt men har ikke motatt det. De bombarderer meg med e-post hvor de vil vite hvor fornøyd jeg er. Men jeg får ikke noe svar når jeg sier at produktet ikke er mottatt. Til tross for at det Kinesiske budfirmaet hevder å ha levert i postkassen min. Dette er svindel.

5 dicembre 2024

Hej Heidi,

Jag är verkligen ledsen att höra att din order inte har kommit fram och att du inte fått svar från oss. Så ska det självklart inte vara, och jag förstår att det känns frustrerande.

Jag vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt. Maila oss på kontakt@superparents.se med ditt ordernummer, så ska jag se till att vi undersöker vad som har hänt och hittar en lösning för dig.

Återigen beklagar jag situationen, och jag hoppas att vi kan hjälpa dig vidare!

Köp inte denna produkten

Köp inte denna produkten! Det är i princip omöjligt att få in dom i öronen. Trots att där är tre storlekar så passar dom inte i öronen och sitter dom inte exakt rätt så går alla ljud rakt igenom. Jag är mycket missnöjd med produkten.

14 dicembre 2024

Hej Camilla,

Jag är ledsen att höra att du är missnöjd med SensoPlugs. Precis som du säger är det viktigt att de sitter korrekt för att ljudfiltret ska fungera som det ska, och jag förstår att det kan vara frustrerande om de inte känns rätt i öronen.

Jag vill självklart hjälpa dig vidare. Du som kund har 365 dagars öppet köp, så du får gärna maila oss på kontakt@superparents.se så ser jag, eller min kollega, till att hjälpa dig med en retur och en full återbetalning.

Hoppas du får en fortsatt fin dag!

Fup og fiduser

Fup og fiduser! De tager bare dine penge!
Bestilte for flere uger siden der kommer ingen pakke.. pengene er selvfølgelig trukket..

2 dicembre 2024

Hej Maibritt,

Jag kan se att din order kom fram efter 9 arbetsdagar. På vår hemsida står det 5-9 arbetsdagar så jag förstår att du började undra när det närmade sig sista dagen.

Om det är något annat som har gått fel med din order vill jag gärna hjälpa dig att lösa det. Du är varmt välkommen att kontakta oss på kontakt@superparents.se med ditt ordernummer, så ser jag till att du får den hjälp du behöver.

Otydlighet och extrem leveranstid

De är inte tydliga med att leveransen sker från Kina och leveransen är extremt lång. Tro inte på falska omdömen på deras webbsida. Om kvaliten motsvarar tidigare betyg på dem var bortkastade pengar. Välj någon av de andra tillförlitliga (exempelvis loop, nearplug etc)

12 dicembre 2024

Hej Alajärvi,

Jag är ledsen att höra att du är missnöjd med din upplevelse hos oss. Vi försöker vara tydliga med att våra produkter skickas från vår fabrik i Kina, men jag tar till mig din feedback om att detta kan förtydligas ytterligare.

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med ditt köp. Om du inte tycker att SensoPlugs motsvarar dina förväntningar har du alltid 365 dagars öppet köp.

Maila oss på kontakt@superparents.se, så hjälper jag dig gärna med en retur och återbetalning.

Valutata 1 stelle su 5

Pakken er ikke modtaget og der er ingen…

Pakken er ikke modtaget og der er ingen respons fra kundeservice.

11 dicembre 2024

Hej Maja,

Jag har undersökt din order och kan se att den levererades 2 dagar försent. Jag är verkligen ledsen att du inte fick ditt paket i tid och att du inte fått svar från oss. Så ska det absolut inte vara, och jag förstår din frustration.

Jag hoppas att vi kan hjälpa dig vidare!

FUP OG KINABRAS.

FUP OG KINABRAS.

Kan ikke sige andet. Hold jer langt væk

10 dicembre 2024

Hej Tina,

Jag är ledsen att höra att du känner så. Vi strävar efter att erbjuda produkter som hjälper våra kunder, men jag förstår att de inte alltid lever upp till allas förväntningar.

Om du inte är nöjd med ditt köp erbjuder vi 365 dagars öppet köp. Hör gärna av dig till oss på kontakt@superparents.se så hjälper jag dig gärna med en retur och återbetalning.

Ring polisen.

Jag beställde, betalade och fick ingen leverans. Ringde, men det finns ingen abonnent på det numret. Nu får jag ringa 11414.👎

30 ottobre 2024

Hej Carita,

Tack så mycket för du tar dig tiden att skriva!

Vill be om ursäkt för att vi inte svarade i telefon. Vi har haft problem med att ta emot samtal på det numret, och eftersom vi inte har löst det så har vi nu tagit bort numret från sidan. Det är dåligt av oss att vi har haft ett nummer där som ingen svarar på.

Det enklaste sättet att nå oss är på kontakt@superparents.se

Skriv gärna till oss där med ordernummer så kommer jag att hjälpa dig så du får ett nytt set med SensoPlugs, om inte den förra kom fram :)

Önskar dig en fin dag!🌸

Valutata 1 stelle su 5

Något " busk" firma som säljer dåliga…

Något " busk" firma som säljer dåliga produkter som fungerar inte som det ska. Finns inte att returnera produkter och få pengar tillbaka. Klarna verifiera inte denna säljare. KÖPER ALDRIG FRÅN superparents.

2 ottobre 2024

Hej Renata!

Tråkigt att höra att du inte tyckte om SensoPlugs. Vi har 365 dagars öppet köp så det finns fortfarande gott om tid för att lämna tillbaka dem och få en full återbetalning. Skriv gärna till oss på kontakt@superparents.se så hjälper vi dig.

Ha det fint!

Julia

Valutata 1 stelle su 5

Man blir totalt nedspammad med nonsens…

Man blir totalt nedspammad med nonsens efter lagd order och varorna kommer aldrig. Kan inte uttala mig om produkten eftersom den inte levererats. Köp absolut INTE!

10 settembre 2024

Hej Fredrik!

Tack så mycket för din feedback! Vi har nu tagit bort en del av de emails som vi skickade ut efter köp. Vi tänkte inte på att det var för mycket, och vi är tacksamma över att du uppmärksammade det. Vi gillat inte heller spam, så vi förstår om du blev irriterad på det.

Och skriv gärna till oss på kontakt@superparents.se så kan vi lösa så du får nya SensoPlugs :)

Ha en fin dag!

/Julia

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più