SuperParents Recensioni 83

TrustScore 2.5 su 5

2,7

Valutata 2 stelle su 5

Det var väldigt lång leveranstid. Jag var noga med att inte betala förrän jag fått min beställning. När den väl kom så frågar dom hur jag upplevt köpet. Förklarar att jag tycker det varit orimligt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var skeptisk till en början, men efter många olika varianter var denna "sista hoppet" efter att ha läst nöjda kunders omdömem och jag kan bara hålla med: funkar kanon! Jag sover bättre, blir mindre st... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Dessa är bland de bästa öronproppar jag testat för att minska ljud och buller. Man kan även ha en konversation och höra allt personen säger. Dock blir det väldigt svårt att äta med dom i. Blir job... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce
  2. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce
  3. Web designer
  4. Web designer

Scritti dall'azienda

Vårt mål på SuperParents är ganska enkelt: Att erbjuda hjälpmedel till föräldrar som har barn med NPF-diagnoser.

2,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Dårlig kvalitet

Det er bar dårlig kvalitet føler virkelig at det er fra Kina

2 giugno 2025

Hej Ninna,

Tack för att du delar din upplevelse, även om det såklart är tråkigt att höra att du upplever SensoPlugs som låg kvalitet.

Vi samarbetar med en fabrik i Kina där vi har tagit fram SensoPlugs tillsammans med dem, just för att kunna hålla både pris och kvalitet på en nivå vi själva kan stå för. Men vi förstår såklart att det kan uppfattas annorlunda om produkten inte motsvarar ens förväntningar.

Vi vill att du som kund ska känna dig helt trygg, därför erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp. Om du inte är nöjd hjälper vi dig gärna med en retur och full återbetalning. Hör av dig till oss på kontakt@superparents.se så ordnar vi det.

Önskar dig en fortsatt fin dag,

Bras

Hvad i alverden er det for noget Kina bras.
Det er sendt direkte fra Kina. Man forsøger ikke engang at skjule det.
Produktet kunne lige så godt være købt på Temu for 5 kroner.
Virkelig tarveligt at tage penge for sådan noget!!

27 maggio 2025

Hej Stine!

Jag är verkligen ledsen att du känner dig besviken över ditt köp, det är inte alls så vi vill att någon av våra kunder ska uppleva sin beställning hos oss.

Det stämmer att vi skickar våra produkter direkt från vår fabrik i Kina. Vi har valt att göra så för att minska lagerhållning, undvika överproduktion och kunna erbjuda ett bättre pris till våra kunder. Vi samarbetar tätt med fabriken och har tagit fram SensoPlugs tillsammans med dem, det är alltså ingen massproducerad standardprodukt.

Självklart vill vi att du ska känna dig trygg med ditt köp. Därför erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp. Om du inte är nöjd så hjälper vi dig gärna med en retur och full återbetalning, skriv bara till oss på kontakt@superparents.se.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Spild af penge!

Leveringen tog vanvittig lang tid! Det synes jeg ikke er oplyst ved køb.
Og da vi modtager dem har de ingen effekt overhoved! Der er vitterligt ingen forskel overhoved. Vi har forsøgt med alle 3 par, på vores 4 forskellige familiemedlemmer og vi har ingen effekt af den overhoved, så de ryger sgu bare direkte i skralderen.

23 maggio 2025

Hej Charlotte,

Jag är verkligen ledsen att höra att ni är så besvikna på både leveransen och produkten.

Jag har kollat upp er order och kan se att den levererades inom våra utlovade 5–9 arbetsdagar. Leveranstiden står angiven i kassan vid val av frakt, men jag förstår att det ändå kan kännas som en lång väntan, särskilt när man ser fram emot att testa något som man hoppas mycket på.

När det gäller effekten av SensoPlugs så har vi några felsökningstips som kan vara bra att testa innan man ger upp helt. Till exempel är det viktigt att använda rätt storlek och att ljudfiltret verkligen sitter i – det följer med i storlek M från början. Men om ni redan provat alla paren utan resultat förstår jag att det känns frustrerande.

Självklart vill vi att du ska känna dig trygg med ditt köp. Därför erbjuder vi 365 dagars öppet köp – oavsett anledning. Maila oss gärna på kontakt@superparents.se så hjälper jag dig att göra en retur och se till att du får pengarna tillbaka.

Hoppas du får en fin dag trots allt,

Det tog 15 dage at modtage pakken

Det tog 15 dage at modtage pakken.

De har ingen virkning. Pengene er spildt.

13 maggio 2025

Hej Nynne!

Jag är ledsen att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Det är verkligen inte den känslan vi vill att någon av våra kunder ska ha. Jag har dubbelkollat din order och kan se att den levererades efter 9 arbetsdagar, vilket är inom vår angivna leveranstid, men jag förstår såklart att det ändå kan ha känts som en lång väntan.

När det gäller effekten av SensoPlugs så är det såklart jättetråkigt att de inte levde upp till dina förväntningar. Önskar du att returnera dem och få en full återbetalning är det bara att maila oss på kontakt@superparents.se så ser jag till att ta ditt ärende vidare därifrån. Vi erbjuder alla våra kunder 365 dagars öppet köp.

Önskar dig en fin dag!

Jag är nöjd 😊

11 aprile 2025

Hej Anastasiia,

Vad härligt att höra – och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme 😊

Vi är jätteglada att du är nöjd!

Önskar dig en fortsatt fin påskhelg!

Superbra produkt och trevligt bemötande

Superbra produkt och trevligt bemötande

18 aprile 2025

Hej Rosell,

Tack snälla för dina fina ord – det värmer verkligen att höra att du både gillar produkten och känner dig väl bemött. Det är precis det vi strävar efter.

Önskar dig en fin påskhelg!

God kundeservice

God kundeservice. Pakken var længe undervejs, og af den grund blev jeg kompenseret med 20% af varens pris. Det kalder jeg god betjening.

7 aprile 2025

Hej Lotte,

Tack snälla för att du tog dig tid att skriva en recension – det betyder mycket för oss. Självklart vill vi ta ansvar när något tar längre tid än det borde, så det känns fint att höra att du uppskattade hur vi hanterade situationen.

Vi hoppas att du är nöjd med din produkt nu när den är framme, och att den kommer till nytta framöver.

Hoppas du får en fin helg!

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har ikke modtaget varen

Jeg har ikke modtaget varen. Har været i kontakt med kundeservice, de ville sende en ny som jeg heller ikke har modtaget. Har bedt om penge retur 2 gange og det har jeg heller ikke fået.. så det er under al kritik

6 aprile 2025

Hej Signora,

Jag är verkligen ledsen för hela den här situationen – det ska absolut inte behöva bli så här rörigt. Först att inte få din vara, sen att ersättningen inte heller kom fram, och att återbetalningen dröjde. Det är helt förståeligt att du är besviken, och vi tar på oss att det inte hanterats så som det borde.

Jag har nu kontrollerat att återbetalningen är genomförd, så pengarna ska ha kommit fram till dig. Skulle det mot förmodan vara något som fortfarande inte stämmer – hör av dig direkt till kontakt@superparents.se så ser jag personligen till att det blir rätt.

Tack för att du hörde av dig, även om omständigheterna inte var de bästa.

Total scam

Total scam. Tog 1 månad innan varan kom. Fick ingen återkoppling på mitt försök att få kontakt med kundtjänst. Pluggarna skickas från typ Temu, och dom hjälper INGET. filtrerar inte bort NÅNTING. Totally scam. Köp inte!!

4 aprile 2025

Hej Madelene,

Jag är verkligen ledsen att du känner dig så besviken – det är absolut inte den upplevelse vi vill att någon kund ska ha. Jag har kollat på din order och kan se att den kom fram 3 arbetsdagar senare än utlovat, vilket vi ber om ursäkt för. Vi förstår att det ändå kan kännas frustrerande att vänta, särskilt om man inte får svar direkt från oss – det är något vi behöver bli bättre på.

Att du upplever att de inte fungerar alls är såklart jättetråkigt. Som kund hos oss har du alltid 365 dagars öppet köp. Det är bara att maila oss på kontakt@superparents.se så hjälper jag dig vidare med en retur om så önskas.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, även om upplevelsen inte blev som du hoppats.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg købte dem til min søn på 15

Jeg købte dem til min søn på 15. Og har er meget imponeret over hvor godt de virker. Vi har en stor vej tæt på og må vi snakker sammen udenfor, så sortere de lyden fra vejen fra. Og han høre stadig min stemme tydeligt.
Grunden til det er 4 stjerne og ikke 5, er at det tager utrolig lang tid fra bestilling til jeg modtog dem.

4 aprile 2025

Hej Pia,

Stort tack för att du delar med dig av er upplevelse – det gör oss verkligen glada att höra att din son är nöjd och att SensoPlugs fungerar som de ska, även i närheten av mycket trafik. Det är precis det dem är designade för!

Vi förstår helt att väntan kan kännas lång. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra leveranstider, så tack för att du lyfter detta. Vi tar med oss det för framtiden.

Tack igen för din fina recension och för att ni valde SuperParents!

Valutata 1 stelle su 5

Det er pengene lige ud af vinduet

Det er pengene lige ud af vinduet. Total Kina bras! De virker ikke. Og der gik alt for lang tid før de ankom. Jeg har ventet i 14 dage. Længere tid end de 5-9 dage som forventet. Bestilte varen d. 6. marts og fik først varen d. 20. marts.
Jeg vil ALDRIG anbefale dette produkt og jeg køber ALDRIG fra dette firma igen.

20 marzo 2025

Hej Charlotte,

Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt köp. Så vill vi såklart inte att det ska vara!

Leveranstider kan ibland påverkas av externa faktorer, men 18 dagar låter ovanligt långt.
Jag undersökte detta vidare och det ser ut som att din order kom fram efter 10 arbetsdagar. Det är 1 dag senare än vad vi lovar i våra fraktvillkor, och vi är hemskt ledsna över att du inte blev informerad om detta.

Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga med sina beställningar, och erbjuder därför 365 dagars öppet köp. Upplever du att SensoPlugs inte fungerar hjälper jag dig gärna att felsöka eller skapa en retur så att du får alla pengar tillbaka. Maila oss på kontakt@superparents.se så hjälper jag dig vidare.

Valutata 5 stelle su 5

Dom hjälper verkligen genom att de…

Dom hjälper verkligen genom att de sållar bort jobbiga ljud och därför är jag nöjd med mitt köp. Jag håller inte alls med vissa negativa kommentarer.

17 marzo 2025

Hej Daniel,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva en recension.

Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt köp och att SensoPlugs hjälper dig att filtrera bort störande ljud.

Hoppas du får en fortsatt fin dag!

PAS PÅ!!!

PAS PÅ!!!
Varen bliver sendt direkte fra Kina. Jeg har givet 266 kr for et sæt ørepropper, som står til 149 kr, og så har de trukket 166 kr også som jeg formoder må være told ???
Total fup og fidus at betale 432 kr for et sæt kina ørepropper, som vel koster 2 kr at producere
ØVØVØV. Hold jer væk!

17 marzo 2025

Hej Kurt,

Jag är ledsen att du känner dig besviken över ditt köp. Precis som du säger skickar våra produkter direkt från vår fabrik i Kina, detta för att undvika överproduktion och hålla nere kostnaderna, så att vi i slutändan kan ge dig som kund ett bättre pris.

Jag har varit inne och kikat på din order och kan se att du lagt totalt två beställningar hos oss. En första beställning på 2 set öronproppar för 249 kr + 17 kr frakt och sedan en till beställning på 1 set öronproppar för 149 kr + 17 kr frakt.

Jag misstänker att du råkat lägga den andra beställningen av misstag och hjälper dig gärna att åtgärda detta. Som kund hos oss har du alltid 365 dagars öppet köp, så om du mailar oss på kontakt@superparents.se, hjälper jag dig gärna med en retur så att du får alla pengar tillbaka på den order du beställt av misstag.

BLUFF

BLUFF. Öronpropparna skickas från TEMU. Kostar 15kr där. Helt värdelösa, formade som en kon och kan inte sättas i örat oavsett storlek och hindrar så klart inget ljud alls. BLUFF!!! Går inte att lämna recension på deras sida heller så dom kommentarerna är oxå BLUFF. Att sko sig på NPF barn. Anmäl till ARN om dom säger att dom ”inte fått din retur”

13 marzo 2025

Hej Lizzie,

Jag är verkligen ledsen att du känner dig besviken över ditt köp.

Jag försökte hitta SensoPlugs på Temu men kan inte hitta dem, och om någon säljer dem där får de inte göra det. Om du har en länk till produkten får du gärna skicka den till oss så att vi kan undersöka saken vidare.

Jag har också dubbelkollat om det går att lämna en recension nu och det ska inte vara några problem.

Vi vill självklart att du ska vara nöjd, och om SensoPlugs inte fungerar för dig kan jag hjälpa dig att felsöka på mail, annars erbjuder vi dig som kund 365 dagars öppet köp. Hör gärna av dig till oss på kontakt@superparents.se, så hjälper jag dig.

Beklagar att din upplevelse inte blev som förväntat!

Värdelösa och dyra sensoplugs

Värdelösa och dyra sensoplugs. Borde ha varit betydligt noggrannare i min research innan jag köpte dem.

12 marzo 2025

Hej Maria,

Jag är ledsen att höra att du är missnöjd med SensoPlugs. Jag förstår att det är frustrerande om produkten inte motsvarade dina förväntningar.

Jag hjälper dig gärna att felsöka på mail om du vill. Kom också ihåg att du har 365 dagars öppet köp hos oss, så om du vill returnera dem och få en återbetalning hjälper jag dig gärna. Hör av dig till oss på kontakt@superparents.se så ordnar vi det i så fall.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Produktet virker slet ikke

Produktet virker slet ikke. Med firmaets anvisninger har jeg sendt produktet retur for 4 uger siden og jeg har ikke set skyggen af mine penge. Hold jer langt væk fra dette fup firma.

28 febbraio 2025

Hej Line!

Vi är ledsna över att höra att du inte är nöjd med dina SensoPlugs. Så länge som du har väntat på att få dina pengar tillbaka ska man inte behöva vänta. Jag har nu manuellt gått in på din order och gett dig en full återbetalning på ditt köp. Skulle det vara några problem med återbetalningen är det bara att maila oss på kontakt@superparents.se så ska jag se till att hjälpa dig.

Valutata 1 stelle su 5

Har netop modtaget komplet ubrugeligt…

Har netop modtaget komplet ubrugeligt plastikbras af laveste kvalitet og uden nogen som helst funktion.
Køb ikke disse ørepropper - det er penge lige ud af vinduet !!!!!

20 febbraio 2025

Hej Bettina!

Julia här från kundsupport. Jag tänker att jag ska försöka hjälpa dig att felsöka. Har du testat de olika storlekarna? Det är viktigt att använda en storlek som passar, annars fungerar inte ljudfiltret som det ska.

Det kan också vara bra att dubbelkolla att ljudfiltret sitter i de SensoPlugs som du använder. Om du använder SensoPlugs utan ljudfiltret så kommer de tyvärr inte att hjälpa ett dugg. Ljudfiltret sitter i storlek M när ditt set med SensoPlugs levereras.

Har du några frågor eller funderingar kring detta så är det bara att skriva till oss på kontakt@superparents.se. Kom ihåg att du har 365 dagars öppet köp på dina SensoPlugs, så jag hjälper dig gärna med en retur om du känner att de fortfarande inte hjälper som du önskade.

Ha en fortsatt fin dag!

Kan inte välja 0 stjärnor tyvärr

Kan inte välja 0 stjärnor tyvärr. Bara lurendrejeri. Väntar på dessa i flera veckor och de åkte i soporna direkt. Tar inte bort ljud utan förstärker och ger ett burkigt ljud. Bra marknadsföring och företaget hinner nog tjäna in lite pengar innan de går i konkurs. Hemskt att sådana här företag får göra såhär, särskilt mot oss utsatta föräldrar med barn inom npf.

19 febbraio 2025

Hej Benjamin!

Jag kan se att din order blev försenad, och jag vill be om ursäkt för det. Det är dåligt av oss att inte hålla den leveranstid som vi lovar dig.

Tråkigt att höra att du inte tyckte om SensoPlugs. Vi har 365 dagars öppet köp så det finns fortfarande gott om tid för att lämna tillbaka dem och få en full återbetalning. Skriv gärna till oss på kontakt@superparents.se så hjälper vi dig.

Ha det fint!

Superbra bemötande

Superbra bemötande. Fick varorna hem snabbt och de är som förväntat. Gåvan man fick med var väldigt omtyckt av mitt barn som tycker om mycket pill på lektionerna.

13 febbraio 2025

Hej Sarah!

Vi är så glada att ni är nöjda med er order från SuperParents. Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin recension.

Riktiga scammers!

Beställde ett par ljudreducerande öronproppar från dom. Efter en lång leveranstid så kom dom tillslut och dom fungerar inte. Dem filtrerar inget ljud alls. Sen hävdar dem på sin sida att dem har 365 dagars öppet köp. Det kanske dom har om man lyckas komma i kontakt med deras kundtjänst. Dom svarar ALDRIG på mejl. Men dem fortsätter skicka ut en massa mejl där dom frågar om man är nöjd med produkten. Dem hävdar att deras öronproppar är "ganska dyra att tillverka" vilket då skulle vara anledning till det höga priset men det är märkligt eftersom man finner liknande öronproppar på Temu som kostar 15kr. Tro inte på deras fejkade omdömde på deras hemsida. UNDVIK!!!

5 febbraio 2025

Hej Erik,

Vi är ledsna över att höra att du inte är nöjd med din upplevelse eller produkt från oss. Först och främst vill vi be om ursäkt om din order inte kom fram som lovat. Det är dåligt av oss.

Precis som du säger har du 365 dagars öppet köp, och jag vill gärna hjälpa dig med din retur så att du får en full återbetalning. Om du gör ett sista försök att maila oss med ditt ordernummer på kontakt@superparents.se ska jag personligen se till att du får svar. Det kan vara så att dina mail hamnat fel och vi inte har sett dem. Återigen är jag ledsen över din upplevelse hos oss.

/Julia

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più