Det var väldigt lång leveranstid. Jag var noga med att inte betala förrän jag fått min beställning. När den väl kom så frågar dom hur jag upplevt köpet. Förklarar att jag tycker det varit orimligt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Var skeptisk till en början, men efter många olika varianter var denna "sista hoppet" efter att ha läst nöjda kunders omdömem och jag kan bara hålla med: funkar kanon! Jag sover bättre, blir mindre st... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dessa är bland de bästa öronproppar jag testat för att minska ljud och buller. Man kan även ha en konversation och höra allt personen säger. Dock blir det väldigt svårt att äta med dom i. Blir job... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vårt mål på SuperParents är ganska enkelt: Att erbjuda hjälpmedel till föräldrar som har barn med NPF-diagnoser.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Det er bar dårlig kvalitet føler virkelig at det er fra Kina

Risposta di SuperParents
Hvad i alverden er det for noget Kina bras.
Det er sendt direkte fra Kina. Man forsøger ikke engang at skjule det.
Produktet kunne lige så godt være købt på Temu for 5 kroner.
Virkelig tarveligt at tage penge for sådan noget!!

Risposta di SuperParents
Leveringen tog vanvittig lang tid! Det synes jeg ikke er oplyst ved køb.
Og da vi modtager dem har de ingen effekt overhoved! Der er vitterligt ingen forskel overhoved. Vi har forsøgt med alle 3 par, på vores 4 forskellige familiemedlemmer og vi har ingen effekt af den overhoved, så de ryger sgu bare direkte i skralderen.

Risposta di SuperParents
Det tog 15 dage at modtage pakken.
De har ingen virkning. Pengene er spildt.

Risposta di SuperParents
Superbra produkt och trevligt bemötande

Risposta di SuperParents
God kundeservice. Pakken var længe undervejs, og af den grund blev jeg kompenseret med 20% af varens pris. Det kalder jeg god betjening.

Risposta di SuperParents
Jeg har ikke modtaget varen. Har været i kontakt med kundeservice, de ville sende en ny som jeg heller ikke har modtaget. Har bedt om penge retur 2 gange og det har jeg heller ikke fået.. så det er under al kritik

Risposta di SuperParents
Total scam. Tog 1 månad innan varan kom. Fick ingen återkoppling på mitt försök att få kontakt med kundtjänst. Pluggarna skickas från typ Temu, och dom hjälper INGET. filtrerar inte bort NÅNTING. Totally scam. Köp inte!!

Risposta di SuperParents
Jeg købte dem til min søn på 15. Og har er meget imponeret over hvor godt de virker. Vi har en stor vej tæt på og må vi snakker sammen udenfor, så sortere de lyden fra vejen fra. Og han høre stadig min stemme tydeligt.
Grunden til det er 4 stjerne og ikke 5, er at det tager utrolig lang tid fra bestilling til jeg modtog dem.

Risposta di SuperParents
Det er pengene lige ud af vinduet. Total Kina bras! De virker ikke. Og der gik alt for lang tid før de ankom. Jeg har ventet i 14 dage. Længere tid end de 5-9 dage som forventet. Bestilte varen d. 6. marts og fik først varen d. 20. marts.
Jeg vil ALDRIG anbefale dette produkt og jeg køber ALDRIG fra dette firma igen.

Risposta di SuperParents
Dom hjälper verkligen genom att de sållar bort jobbiga ljud och därför är jag nöjd med mitt köp. Jag håller inte alls med vissa negativa kommentarer.

PAS PÅ!!!
Varen bliver sendt direkte fra Kina. Jeg har givet 266 kr for et sæt ørepropper, som står til 149 kr, og så har de trukket 166 kr også som jeg formoder må være told ???
Total fup og fidus at betale 432 kr for et sæt kina ørepropper, som vel koster 2 kr at producere
ØVØVØV. Hold jer væk!

Risposta di SuperParents
BLUFF. Öronpropparna skickas från TEMU. Kostar 15kr där. Helt värdelösa, formade som en kon och kan inte sättas i örat oavsett storlek och hindrar så klart inget ljud alls. BLUFF!!! Går inte att lämna recension på deras sida heller så dom kommentarerna är oxå BLUFF. Att sko sig på NPF barn. Anmäl till ARN om dom säger att dom ”inte fått din retur”

Risposta di SuperParents
Värdelösa och dyra sensoplugs. Borde ha varit betydligt noggrannare i min research innan jag köpte dem.

Risposta di SuperParents
Produktet virker slet ikke. Med firmaets anvisninger har jeg sendt produktet retur for 4 uger siden og jeg har ikke set skyggen af mine penge. Hold jer langt væk fra dette fup firma.

Risposta di SuperParents
Har netop modtaget komplet ubrugeligt plastikbras af laveste kvalitet og uden nogen som helst funktion.
Køb ikke disse ørepropper - det er penge lige ud af vinduet !!!!!

Risposta di SuperParents
Kan inte välja 0 stjärnor tyvärr. Bara lurendrejeri. Väntar på dessa i flera veckor och de åkte i soporna direkt. Tar inte bort ljud utan förstärker och ger ett burkigt ljud. Bra marknadsföring och företaget hinner nog tjäna in lite pengar innan de går i konkurs. Hemskt att sådana här företag får göra såhär, särskilt mot oss utsatta föräldrar med barn inom npf.

Risposta di SuperParents
Superbra bemötande. Fick varorna hem snabbt och de är som förväntat. Gåvan man fick med var väldigt omtyckt av mitt barn som tycker om mycket pill på lektionerna.

Risposta di SuperParents
Beställde ett par ljudreducerande öronproppar från dom. Efter en lång leveranstid så kom dom tillslut och dom fungerar inte. Dem filtrerar inget ljud alls. Sen hävdar dem på sin sida att dem har 365 dagars öppet köp. Det kanske dom har om man lyckas komma i kontakt med deras kundtjänst. Dom svarar ALDRIG på mejl. Men dem fortsätter skicka ut en massa mejl där dom frågar om man är nöjd med produkten. Dem hävdar att deras öronproppar är "ganska dyra att tillverka" vilket då skulle vara anledning till det höga priset men det är märkligt eftersom man finner liknande öronproppar på Temu som kostar 15kr. Tro inte på deras fejkade omdömde på deras hemsida. UNDVIK!!!

Risposta di SuperParents
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.