Superkeukens - Roermond Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Burghoffweg 13, 6042 EX Roermond, Limburg, NL

Valutata 5 stelle su 5

Omdat we in 2015 al een keuken hadden gekocht bij Superkeukens in Roermond en toen al erg tevreden waren over de service en de kwaliteit, hadden we besloten om opnieuw naar Superkeukens in Ro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een Savino keuken gekocht bij Superkeukens en ik moet zeggen dat bij deze zaak echt wordt voldaan aan de behoeftes van de klant. Super behulpzaam en meedenkend en bij kleine probleempjes wo... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Op aanraden van vrienden bij Superkeukens Roermond gaan kijken. We zijn hier geholpen door verkoper Jan die rust uitstraalde en transparant was. Bij super keukens geen sluwe verkooptrucs, oprechtheid... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

• Burghoffweg 13, 6042 EX, Roermond, Limburg, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

613 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

We are very happy with our new kitchen…

We are very happy with our new kitchen from Superkeukens Roermond. Our advisor Sebastian explain us all possibilities and plan all centimeter of our kitchen, thanks him space is fully on use. Montage of kitchen was perfectly done on time and quality.

10 ottobre 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Thank you for sharing your wonderful experience! It’s fantastic to hear that kitchen advisor Sebastian guided you so thoroughly, ensuring every centimeter of your kitchen was perfectly planned and utilized. We're delighted the installation went smoothly, on time, and with great quality. Enjoy your beautiful new kitchen to the fullest!

With super happy regards,

Hele fijne ervaring!

In korte tijd heeft adviseur Jan van firma Superkeukens Roermond ons geholpen om onze droomkeuken uit te zoeken. Het persoonlijke advies is waar Superkeukens in uitblinkt, ze denken echt in mogelijkheden met je mee. Daarnaast is het aanbod reuze en zit er altijd wel iets tussen waarmee je keuken uniek wordt en eruit springt. We zijn dan ook enorm tevreden met het eindresultaat en hebben inmiddels al met veel plezier gebruikt gemaakt van onze nieuwe superkeuken. Jan, hartelijk dank!

24 agosto 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat een geweldige review! Bedankt voor jullie mooie woorden over keukenadviseur Jan en ons team in Roermond. Wat fijn dat jullie zo enthousiast zijn over het persoonlijke advies en het brede aanbod. Super dat jullie al volop genieten van jullie nieuwe droomkeuken! We wensen jullie nog heel veel plezier in jullie superkeuken. 😊

Uitstekende service en vakmanschap bij Superkeukens in Roermond

Onlangs hebben we een keuken gekocht bij Superkeukens in Roermond, en het hele proces was van begin tot eind een zeer prettige ervaring. Het kopen van een nieuwe keuken is niet iets wat je iedere dag doet, dus we waren op zoek naar een winkel die ons goed kon begeleiden. Verkoper Sebastiaan heeft ons hier uitstekend bij geholpen. Hij nam de tijd om onze wensen en behoeften echt te begrijpen en gaf daarbij eerlijk en deskundig advies, waardoor we ons direct op ons gemak voelden.

Niet alleen zijn alle afspraken nagekomen, maar de communicatie en het hele traject verliepen vlekkeloos. Ook de montage van de keuken was tot in de puntjes verzorgd. De monteur werkte zeer professioneel en met oog voor detail, en het resultaat is absoluut naar verwachting.

Kortom, we zijn ontzettend tevreden met onze ervaring bij Superkeukens in Roermond en bevelen hen van harte aan aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service. Bedankt voor onze prachtige nieuwe keuken!

11 novembre 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Hartelijk dank voor de enthousiaste woorden! Geweldig om te lezen dat keukenadviseur Sebastiaan jullie zo goed heeft kunnen begeleiden en dat jullie je helemaal op je gemak voelden. Ook fijn dat de montage zo professioneel is verlopen – dat maakt het helemaal compleet!

We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat. Heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe keuken en bedankt voor de aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

Super goed geholpen door Saskia in…

Super goed geholpen door Saskia in Roermond. Ze neemt de tijd, luisterd goed naar onze wensen en denkt mee over de mogelijkheden. Ze steekt veel energie en tijd in haar professionele ontwerp van onze droomkeuken!
Complimenten!!

10 novembre 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat een fantastische review! Goed om te lezen dat Saskia, onze keukenadviseur in Roermond, zoveel tijd en energie heeft gestoken in het ontwerpen van jullie droomkeuken. Het is geweldig dat ze echt heeft geluisterd naar jullie wensen en heeft meegedacht over de mogelijkheden.

Bedankt voor het delen van je complimenten en veel plezier met jullie nieuwe keuken! Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren onze nieuwe keuken gekocht bij…

Gisteren onze nieuwe keuken gekocht bij SuperKeukens Roermond, super geholpen door verkoper Jan, kundig en eerlijk advies. Ondertussen bij verschillende winkels geweest maar overal gingen wij naar buiten met het gevoel dat we geen eerlijke prijs meekregen. Bij SuperKeukens meteen een goed gevoel. Dit is onze 2e keuken van Superkeukens en wederom blij dat wij hier onze keuken hebben gekocht.

2 novembre 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat ontzettend leuk dat jullie voor de tweede keer bij ons een keuken hebben gekocht! Geweldig om te horen dat Jan, onze keukenadviseur, jullie zo goed en eerlijk heeft kunnen helpen en dat jullie direct een goed gevoel hadden over de prijs en service. Het vertrouwen dat jullie opnieuw voor Superkeukens kiezen, betekent veel voor ons. Bedankt voor jullie enthousiasme en veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Erg prettig geholpen door verkoper Rob

Erg prettig geholpen door verkoper Rob. Fijne service, en alles netjes volgens afspraak uitgevoerd. Vanaf het eerste gesprek tot aan het monteren verliep alles vlekkeloos. Heel erg tevreden over het resultaat.

1 novembre 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, en dat Rob, onze keukenadviseur, je goed heeft kunnen helpen! We vinden het fijn dat alles naar wens is verlopen, van het eerste gesprek tot de montage. Bedankt voor het vertrouwen in ons, en we wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.
Ze nemen echt de tijd om samen met jou de keuken samen te stellen en er word niet gedwongen.
Verder zijn we goed geholpen door saskia en de prijskwaliteit van de keuken is zeergoed.
Ook de levering en plaatsing zijn soepel verlopen.
Volgende keer kiezen we waarschijnlijk weer voor super keukens.

7 agosto 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Hartelijk dank voor de 5 sterren review! Een positieve ervaring vanaf de adviesgesprekken in onze showroom tot de levering en plaatsing: meer kunnen we ons niet wensen. We kijken ernaar uit om jullie de volgende keer weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe keuken, maar we gaan ervanuit dat dit nog even duurt omdat deze keuken zo goed bevalt 😉 Veel kookplezier!

Valutata 4 stelle su 5

We zijn zeer goed door sebastiaan…

We zijn zeer goed door sebastiaan geholpen en helpt ook meedenken en hebben samen onze keuken ontworpen voor een mooie prijs

21 settembre 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat geweldig om te lezen dat keukenadviseur Sebastiaan jullie zo goed heeft geholpen bij het ontwerpen van jullie keuken! Samen tot een prachtig ontwerp komen voor een mooie prijs, dat is precies waar we het voor doen. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Fijne hulp in de winkel

Fijne hulp in de winkel, aftersales goed. Ook de montage verliep vlekkenloos

27 agosto 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Dankjewel voor je positieve feedback! Een 5-sterren ervaring vanaf het adviesgesprek in onze showroom in Roermond tot de aftersales en de montage van je nieuwe keuken: daar worden wij nou super blij van. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met je nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Toppie de keuken is sjiek.

De keuken is precies zoals wij besproken hebben.qua kleur, model.
Geleverd,geplaatst en later de afwerking.Dit omdat t n tijdje heeft geduurd ivm.leggen vloer.

10 luglio 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat ontzettend fijn dat jullie bij onze vestiging in Roermond geslaagd zijn voor een nieuwe keuken en dat het eindresultaat helemaal geworden is zoals jullie voor ogen hadden! Hartelijk dank voor de 5 sterren review en geniet van jullie Superkeuken.

Goed geholpen door Sebastiaan Kost

Goed geholpen door Sebastiaan Kost, verkoper.
Wil geen dure dingen aansmeren, top.
Levering van de keuken was volgens afspraak.

6 giugno 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je goed bent geholpen door onze keukenadviseur Sebastiaan en dat de levering van je keuken geheel naar wens verliep. We streven er altijd naar om onze klanten eerlijk en professioneel te adviseren en zo te lezen heb je dit ook zo ervaren. Geniet van je nieuwe keuken!

Superkeukens Roermond

Super!

Prettige ervaring gehad met team Roermond. Er werd goed meegekeken met onze mogelijk/ wensen. Duidelijke en snelle communicatie.

11 giugno 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Fijn om te lezen dat jullie een positieve ervaring hebben gehad bij onze vestiging in Roermond! Onze keukenadviseurs doen hun uiterste best om met klanten mee te denken en een echte droomkeuken te verwezenlijken. Mooi dat je dit ook zo ervaren hebt. Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en we wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe Superkeuken!

Superkeukens

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più