Superkeukens - Roermond Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Burghoffweg 13, 6042 EX Roermond, Limburg, NL

Valutata 5 stelle su 5

Omdat we in 2015 al een keuken hadden gekocht bij Superkeukens in Roermond en toen al erg tevreden waren over de service en de kwaliteit, hadden we besloten om opnieuw naar Superkeukens in Ro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een Savino keuken gekocht bij Superkeukens en ik moet zeggen dat bij deze zaak echt wordt voldaan aan de behoeftes van de klant. Super behulpzaam en meedenkend en bij kleine probleempjes wo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In korte tijd heeft adviseur Jan van firma Superkeukens Roermond ons geholpen om onze droomkeuken uit te zoeken. Het persoonlijke advies is waar Superkeukens in uitblinkt, ze denken echt in mogelijkhe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

• Burghoffweg 13, 6042 EX, Roermond, Limburg, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

607 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super(keukens) tevreden

twee keer afspraak met Jan voor het uitzoeken van onze keuken. Heel prettig geholpen en geadviseerd. Heel gemoedelijk en niet opdringerig (zoals concurrenten ;-)). Bestelling en overleg plaatsen keuken verliep ook heel soepel. Joris die keuken heeft geplaatst heeft ook heel goed werk verricht. Hij is ook eerst de keuken voor definitieve maten komen opmeten. Na plaatsing bleken 2 kastdeurtjes beschadigd te zijn, door verpakkingstape. Na melding werden meteen nieuwe besteld en Joris heeft deze mooi vervangen na zijn vakantie. Communicatie is altijd duidelijk en open geweest. Heel tevreden over én blij met onze nieuwe keuken!

26 agosto 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Bedankt voor jullie mooie woorden! Jan van Superkeukens Roermond en monteur Joris zullen dit zeker waarderen. Fijn dat jullie onze heldere communicatie en zorgvuldige service zo hebben ervaren. Geniet van jullie prachtige nieuwe keuken!

Zeer tevreden

In verband met het bouwen van een nieuwe woning in november 2023 het eerste contact gehad met Jan Visbeek van Super Keukens Roermond (zie ook review 03-11-2023). Goed advies in een ontspannen sfeer; geen push-toestanden. Op ons verzoek werd keurig een tekening voor de aannemer verzorgd waarbij wij vastlegeden de keuken bij Super Keukens te zullen kopen. In de tussentijd geen prijsverhoging, de keuken werd geleverd tegen offerteprijs 2023. Gisteren, bijna twee jaar na het eerste contact, werd de keuken, na een maatcontrole enkele maanden geleden, geheel conform afspraak geplaatst door monteur Maikel Poell. Een aardige, kundige, keurige, "Pietje-precies" monteur. We zijn super tevreden en hopen dat te blijven.

20 agosto 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat een mooi traject om te lezen! Fijn om te lezen dat Jan van Superkeukens Roermond jullie zo goed heeft begeleid vanaf het allereerste gesprek in 2023 en mooi dat jullie zo ontspannen en zonder druk jullie droomkeuken konden kiezen. En dan ook nog eens geleverd voor de prijs van toen – dat maakt het extra mooi. Complimenten ook voor monteur Maikel die met zijn precisie alles tiptop heeft geplaatst. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken en bedanken jullie voor het vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer goed geholpen om al mijn…

Ik ben zeer goed geholpen om al mijn wensen te verwerken in mijn nieuwe keuken. Er wordt niets opgedrongen maar er wordt goed geluisterd en met je meegedacht. Verder is de communicatie heel helder en snel. De keuken moet nog geplaatst worden maar tot nu toe zeer tevreden.

8 agosto 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat een mooie woorden! Fijn om te horen dat onze keukenadviseur goed heeft geluisterd en samen met je alle wensen heeft verwerkt in het ontwerp. We vinden het belangrijk dat je je gehoord voelt en niets wordt opgedrongen. We wensen je alvast veel voorpret toe voor de plaatsing van de keuken en kijken ernaar uit dat je straks volop kunt genieten.

Valutata 5 stelle su 5

Wederom goede ervaring met Superkeukens…

Wederom goede ervaring met Superkeukens Roermond. Jordy heeft ons weer heel goed geadviseerd en onze wensen goed weergegeven. Top service want betreft monteur. Neemt snel contact op wat betreft inmeten en plaatsen. TOP Joris.

9 agosto 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat fijn om te lezen dat jullie opnieuw zo’n goede ervaring hebben gehad bij Superkeukens Roermond! Jordy en monteur Joris zullen dit met een grote glimlach lezen. Bedankt voor jullie vertrouwen en geniet van de nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Superkeukens in Roermond is top.

Superkeukens in Roermond is top.
Erg tevreden over alles

4 agosto 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat een mooi compliment voor onze vestiging in Roermond! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het hele proces. Dank voor het vertrouwen en veel plezier met jullie keuken!

Valutata 5 stelle su 5

De keuken heb ik zelf kunnen ontwerpen…

De keuken heb ik zelf kunnen ontwerpen op de site van superkeukens. Dit vond ik fijn omdat ik geruime tijd kon nadenken hoe ik het wilde en het direct in 3D kon zien. Het ontwerp is door Jan Visbeek verder uitgewerkt. In de winkel heb ik met behulp van Jan keuzes gemaakt van de apparaten, kleuren en materialen om binnen mijn budget te blijven. Kortom, ik ben uitstekend geholpen. Ook de montage was perfect.

2 giugno 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat fijnom te horen dat je zo prettig hebt kunnen starten met ons online ontwerptool, Els! En dat Jan Visbeek van Superkeukens Roermond je daarna zo goed heeft geholpen bij het verfijnen van je keuzes – helemaal binnen budget én stijlvol. Super dat ook de montage vlekkeloos is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen!

Helemaal tevreden klant van Superkeukens

Mooie keuken en perfect gemonteerd door een kundige maar ook vriendelijke monteur.

3 luglio 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat een mooie woorden, dank jullie wel! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de keuken én met de vakkundige en vriendelijke montage. We geven het compliment graag door aan onze monteur!

Valutata 5 stelle su 5

Superkeukens in Roermond bezocht (na…

Superkeukens in Roermond bezocht (na een zoektocht langs tal van andere keukenzaken) , Saskia Franck stond ons vriendelijk te woord en heeft ons voorzien van advies bij het maken van een keuze van de nieuwe keuken. De transparante offerte en prijs heeft ons geholpen om de keuken te kopen, daarna alles prima verlopen, afspraken mbt planning en montage waren perfect alsmede de Backservice , kortom wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken dus een Superkeuken.

12 giugno 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat jullie, na een uitgebreide zoektocht, bij ons in Roermond zijn geslaagd. Saskia Franck heeft jullie graag geholpen bij het samenstellen van jullie droomkeuken en het maken van een duidelijke, eerlijke keuze. Fijn om te lezen dat ook de planning, montage en service zo goed zijn bevallen. We wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Op aanraden van vrienden bij…

Op aanraden van vrienden bij Superkeukens Roermond gaan kijken. We zijn hier geholpen door verkoper Jan die rust uitstraalde en transparant was. Bij super keukens geen sluwe verkooptrucs, oprechtheid en de keuze hebben om zelf de regie te hebben heeft er voor gezorgd dat we met hun in zee wilden gaan.
Elke mogelijkheid werd serieus gezien en behandeld. We wachten met smart af (half nov) met de plaatsing

16 giugno 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Bedankt voor jullie uitgebreide en mooie review! Wat fijn dat jullie via vrienden bij Superkeukens Roermond zijn gekomen en dat Jan zo’n rustige en transparante indruk maakte. Geweldig om te horen dat jullie de oprechte aanpak en het meedenken hebben gewaardeerd. We tellen samen met jullie af naar de plaatsing in november!

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben in oktober ‘24 een afspraak…

Wij hebben in oktober ‘24 een afspraak gemaakt bij Superkeukens Roermond om een nieuwe keuken aan te schaffen. Wij zijn toen vriendelijk geholpen door Jan. Hij nam de tijd voor ons en legde ons de voor en nadelen van alles uit. In maart werd eindelijk onze keuken geplaatst. Maar we kwamen er al gauw achter dat de fronten van de kasten en lades niet in de juiste kleur geleverd waren. De monteur Bjorn nam direct contact op met Superkeukens en ze gingen meteen regelen dat we de juiste fronten geleverd kregen. We hebben dezelfde dag ook nog contact met Superkeukens opgenomen en hun gingen dit meteen voor ons regelen. Na 6 weken kwamen de juiste fronten binnen. Monteur Joris heeft alles netjes vervangen en de keuken verder afgewerkt. Wij zijn super blij met onze keuken en de service. Alleen jammer dat de keuken niet in één keer goed was, maar dit hebben ze netjes en snel opgelost.

19 maggio 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Dank jullie wel voor het uitgebreide en eerlijke review! Wat fijn om te horen dat Jan van Superkeukens Roermond jullie goed en rustig heeft begeleid in het keuzeproces. En ondanks dat het even spannend was met de levering van de verkeerde fronten, is het top om te lezen dat zowel monteur Bjorn als Joris en het team in Roermond er alles aan hebben gedaan om dit snel en netjes op te lossen.

We waarderen jullie geduld enorm en zijn blij dat jullie nu volop kunnen genieten van jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend meedenkend en goede service

We zijn enorm goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken
Er werd volop meegedacht, en praktische tips voor optimaal gebruik werden volop aangereikt
De keuken is nog niet geplaatst maar we zijn er absoluut zeker van dat er dadelijk een prachtige keuken komt te staan
@Jordy, enorm bedankt!

2 maggio 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat een enthousiaste review – dank je wel voor het delen! Jordy van Superkeukens Roermond heeft duidelijk goed geluisterd en meegedacht om jullie droomkeuken vorm te geven. Zo hoort het! Super dat jullie nu al zoveel vertrouwen hebben in het eindresultaat. We kijken met jullie uit naar het moment dat de keuken straks schittert in huis.

Valutata 5 stelle su 5

wij zijn goed geholpen door…

wij zijn goed geholpen door Saskia.goede uitgebreide uitleg gehad inclusief een mooie tekening van de keuken.wij zijn dan ook super tevreden met het eind resultaat.ook een compliment aan de monteur Maikel.

27 marzo 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat fijn dat Saskia van Superkeukens Roermond jullie zo uitgebreid heeft geholpen – inclusief een mooie tekening, dat maakt het plannen extra leuk! En super dat monteur Maikel het eindresultaat perfect heeft neergezet. We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

We werden super geholpen door…

We werden super geholpen door Sebastiaan mee denkend in onze keuken. En de monteur Jeroen heeft ons super geholpen het is echt een aanrader als je een keuken zoekt om hem hier te halen

27 marzo 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat een mooie review om te lezen! Sebastiaan van Superkeukens Roermond denkt graag met je mee en het is goed om te horen dat monteur Jeroen jullie keuken tot in de puntjes heeft verzorgd. We vinden het fijn dat jullie zo enthousiast zijn — precies waar we het voor doen!

Valutata 4 stelle su 5

Keuken gekocht bij Superkeukens…

Keuken gekocht bij Superkeukens Roermond.
Geholpen door Sebastiaan, en goed geadviseerd en meegedacht met onze wensen.

Ook de levering van de keuken verliep goed en we zijn blij met het resultaat en de kwaliteit.

24 marzo 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring bij Superkeukens Roermond! Sebastiaan zal blij zijn te horen dat zijn advies en meedenken zo gewaardeerd werden. Fijn ook dat de levering soepel verliep en jullie blij zijn met het eindresultaat en de kwaliteit. Geniet van jullie nieuwe keuken!

In een woord top !

In een woord top !
Van begin tot het einde heeft Sebastiaan ons perfect geholpen en goed naar onze wensen voor onze nieuwe keuken geluisterd!
Inmiddels al een aantal weken heel veel plezier ervan !
Ook de monteur een dikke 10 !

Bedankt !

6 gennaio 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat een fijne review, bedankt! Mooi om te horen dat Sebastiaan van Superkeukens Roermond u zo goed heeft geholpen en dat de keuken helemaal naar wens is. Fijn dat u er al zoveel plezier van heeft! We geven de dikke 10 zeker door aan de monteur. Geniet van uw prachtige keuken!

Tevredek klant

Uitstekend geholpen door Jan

22 febbraio 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat leuk om te horen dat Jan van Superkeukens Roermond jullie zo goed heeft geholpen! Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. We wensen jullie veel plezier met de keuken!

Superkeukens Roermond

Wij zijn goed geholpen met onze klacht door Sebastiaan in Roermond. Onze filters van de kookplaat waren gesmolten tijdens het warmte reguleren. Er werden kosteloos nieuwe filters opgestuurd

18 febbraio 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat fijn dat Sebastiaan van Superkeukens Roermond jullie zo goed heeft geholpen! We begrijpen dat dit geen alledaags probleem is, maar we zijn blij dat we snel een passende oplossing konden bieden. Geniet weer van zorgeloos koken!

Valutata 5 stelle su 5

Na veel zoeken en overwegen kwamen we…

Na veel zoeken en overwegen kwamen we terecht bij Sebastiaan. Al snel merkten we dat hier geen standaard verkoperspraatjes werden gehouden, maar duidelijke en eerlijke adviezen, zonder poespas. Precies wat we zochten!

Het hele proces verliep soepel en we kregen alle tijd en vrijheid om onze keuzes te maken. In totaal hebben we, verspreid over meerdere bezoeken, zo’n 6 à 7 uur met Sebastiaan gezeten om alles door te nemen. Geen haast, geen druk, gewoon een prettige en transparante manier van werken.

Wat we ook enorm waardeerden, was de flexibiliteit. We konden volledig zelf bepalen welke onderdelen we wilden en hadden de vrijheid om bepaalde apparaten zelf aan te schaffen. De communicatie bleef gedurende het hele traject duidelijk en professioneel.

Ook de levering en installatie, uitgevoerd door externe bedrijven, verliep zonder problemen. Alles werd netjes en volgens afspraak afgehandeld.

Kortom: een fijne ervaring, topservice en een prachtige keuken! Wij zijn zeer tevreden en raden Superkeukens (en Sebastiaan) zeker aan. 👍🏻

11 febbraio 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Wat een mooie review, dank je wel! Sebastiaan van Superkeukens Roermond zal hier zeker blij mee zijn. Wat fijn dat jullie het proces als soepel, transparant en zonder druk hebben ervaren – precies zoals wij het graag zien. Jullie waardering voor de flexibiliteit en heldere communicatie laat zien dat we op de juiste weg zitten. Geniet van jullie prachtige keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben goed en eerlijk geholpen met de…

Ik ben goed en eerlijk geholpen met de keuze van de nieuwe keuken. Deze moet nog geplaatst worden dus kan ik geen volledige ervaring delen.

20 gennaio 2025

Risposta di Superkeukens - Roermond

Bedankt voor deze review! Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn bij Superkeukens Roermond. Het uitzoeken van een keuken is de eerste stap geweest, nu begint het echte werk: het plaatsen ervan! We hopen dat jullie straks heerlijk kunnen genieten van jullie nieuwe keuken.

Geweldige keuken

Geweldige keuken en precies ontworpen wat wij wouden hebben en ook nog zeer goed gemonteerd

30 novembre 2024

Risposta di Superkeukens - Roermond

Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent met het hele proces die heeft geleid tot de nieuwe keuken, van aankoop tot montage. Nu heerlijk genieten van de nieuwe keuken, veel plezier!

Superkeukens

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più