Makkelijk contact te krijgen. Eerlijke prijs. Ze komen afspraken na, werken volgens strakke planning. Professionele werkers die heel netjes werken. We zijn superblij met het stucwerk, het renovlies b... Leggi di più
Door omstandigheden met de oplevering van onze nieuwbouwwoning had ik snel een andere stuc en renovliesbedrijf nodig die op kort termijn kon langskomen. Het contact is vlot en afspraken waren snel ger... Leggi di più
Hele goede service! Super Stuc Kwamen alle afspraken na en resultaat is mooi. Communicatie verliep soepel en kwamen nog met een correctie op de vierkante meters wat het voor ons voordeliger maakte. Ee... Leggi di più
Via internet door goede recensies bij Super Stuk terecht gekomen. Hele vriendelijke eigenaar, Henk, die zijn afspraken perfect na komt. Zijn medewerkers zijn vakmannen met ervaring, netjes en beleefd.... Leggi di più
LOW COST, HIGH QUALITY WORK
Good company deserves a good review! Thank you so much superstuc for a job well done for a newly build house. We are so happy with the results! Price is cheap but a high quality workmanship. People who worked on our house are very friendly and finished the job in 3 days (They are very fast but works good!) 👍 Having a newly build house have a lot of costs so finding a contractor that does all-in-one service for the wall is a big help (financially) 😄 Our contact person, Henk is always readily available whenever we ask for something. Good communication. Hope people find my review of help. Cannot be more happier with their service!!! More clients to come! Thank you very much superstuc!!!!! ♥️ We chose to lay renovlies by the way
Goed en strak werk geleverd
Goed en strak werk geleverd. Communicatie was vlot en er werd meegedacht. Onze muren bleken nog niet voldoende voorbereid door de aannemer, maar Henk van Super Stuc was oplossingsgericht. Dit heeft voor ons goed uitgepakt en we zijn erg blij met het resultaat.
Top werk!
Goede strakke planning, duidelijke communicatie en heel net resultaat!
Absolute aanrader. Voor zowel stucwerk, renovlies als schilders!
Wat een super mooi resultaat!
Wat een super mooi resultaat! Bij ons is in totaal 326 m2 behangen en gesaust, 127 m2 plafond gesaust en de beplating op zolder afgewerkt. En dat met 6 verschillende kleuren. Alles ziet er top uit, netjes de randen afgekit en de overgang van verschillende kleuren ziet er super strak uit! Een aanrader!
Ik ben zeer tevreden over de service…
Ik ben zeer tevreden over de service van Super Stuc B.V., en in het bijzonder over Henk. De communicatie verliep prettig en professioneel – Henk reageerde altijd snel en netjes. Het renovlies is strak aangebracht en de muren zijn prachtig afgewerkt. Alles is volgens afspraak verlopen en met oog voor detail uitgevoerd. Een echte aanrader!
Top bedrijf
Top bedrijf! Werk mooi uitgevoerd voor een nette prijs! Zeker een aanrader
SuperStuc doet naam eer aan!
Ruim een jaar geleden op basis van een goed gesprek met de zeer ervaren Henk senior al gekozen om de wanden in mijn nieuwbouwwoning door SuperStuc met Renovlies en latex te laten afwerken. Een jaar later is het huis eindelijk opgeleverd en een paar dagen later zijn de wanden gereed. Het resultaat is echt top. Ook de communicatie met Henk junior verliep uiterst snel en effectief. Echt in alle opzichten een top ervaring.
Snelle en professionele diensten
Na een uitgebreide orientatie hebben we gekozen voor de diensten van Super stuc voor onze nieuwbouw woning (renovlies en plafond stuccen). Na een duidelijke uitleg van Henk, die overigens veel kennis had over nieuwbouw woningen, een competitieve offerte ontvangen mede dankzij burenkorting. De werkzaamheden zijn vlot en goed uitgevoerd en ook nog eens veel sneller dan verwacht. Heel fijn!
Uitstekend werk!
Communicatie was goed. Het eindresultaat is zeer vakkundig afgewerkt en overall waren de mensen erg vriendelijk.
Goede ervaring
Goede ervaring, netjes gewerkt, duidelijk, op tijd, volgens afspraak, prima dus!
Medewerkers van dit bedrijf zijn vanaf het eerste begin vriendelijk en professioneel.
Medewerkers van dit bedrijf zijn vanaf het eerste uur vriendelijk en professioneel. Via de app en de telefoon krijgen we prima adviezen en aanwijzingen.
De eerste offerte was niet direct leidend. We konden nog wijzigingen aanbrengen in het aantal vierkante meters en de kleurstellingen.
Uiteindelijk heeft het geresulteerd in een perfecte afwerking van zowel het vliesbehang als de kleuren op de wanden en de plafonds.
Vriendelijk en doortastende werknemers die ruim binnen de tijd hun werk volbrachten.
Via een nacalculatie de definitieve rekening ontvangen die nagenoeg overeenkwam met de oorspronkelijke planning.
Al met al een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Gelet op de klantvriendelijke afhandeling maar zeker ook de gehanteerde prijzen een aanbeveling waard.
Super-Stuc levert superstrak werk
Super-Stuc is een goede keuze als je de wanden van jouw nieuwbouwwoning van vliesbehang wilt voorzien. Muren zijn keurig voorbewerkt en daarna superstrak behangen en geschilderd voor een nette prijs. Henk is goed bereikbaar en luistert als er opmerkingen zijn. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Betrouwbaar en kundig
Super stuc is een top bedrijf die hele mooie en strakke muren aanlevert met renovlies behang. De communicatie met zowel de jongens als met Henk erg aangenaam ervaren. Zeker een aanrader om je muren bij hun te doen!
Betaalbaar vakwerk bestaat nog…
Ze maken waar wat op de website wordt vermeld. Super strak werk voor een goede prijs. Zeer bekwame vakmensen. Een aanrader.
Top bedrijf!
Top bedrijf!
Vooraf goede communicatie. Ook tijdens de werkzaamheden. Renovlies door de gehele nieuwbouwwoning geplakt en daarna gesaust. Zeer tevreden!
Goede ervaring met Super Stuc
Fijn bedrijf, strakke afwerking van mijn nieuwbouwwoning. Snel en goede vaklui.
Great Work
Henk’s team and SuperStuc did great with our walls! I’m very happy with the results. Henk is easy to work with and he is easy to contact when we need him. Great job!
Heel tevreden over Super-Stuc
Heel tevreden over Super-Stuc. We hadden eigenlijk besloten de plafonds niet te laten stucen, maar kregen het toch ineens op onze heupen. Henk heeft super snel en voor een mooie prijs een ploeg naar ons kunnen sturen die heel mooi werk afgeleverd hebben. Super blij dat we toch de plafonds mooi strak hebben nu.
Vakmanschap en betrouwbaarheid
Wij zijn ontzettend tevreden over het werk van Super Stuc. Ze hebben bij ons alle plafonds gestuct en de wanden behangen en gesaust. Het resultaat is prachtig en strak afgewerkt. De communicatie met Henk was van begin tot eind helder en duidelijk, en afspraken werden netjes nagekomen. Daarnaast waren de prijzen eerlijk en transparant. Kortom, een betrouwbare partij die kwaliteit levert. Zeker een aanrader!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.