Valutata 5 stelle su 5

Goed contact! Ontzettend mooie stalen binnen gekregen. Had ze nodig voor school en ben erg enthousiast, hele goeie kwaliteit!

Valutata 5 stelle su 5

Via social media ben ik bij stile floors terechtgekomen en ik ben erg tevreden over het contact. Snelle reacties, vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Ze denken goed mee en geven eerlijk advie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Installatore di moquette
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Arredatore d'interni
  5. Negozio di tappeti

Scritti dall'azienda

Een ruimte voorzien van een nieuwe, sfeervolle vloer is meestal een behoorlijke ingreep: niet wanneer je dit laat uitvoeren door het vakkundige team van Stile Floors. Wij verkopen geen onzin, daar houden we niet van. Bij Stile Floors weten welke kwaliteit we leveren en wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, of beter gezegd: we doen er alles aan om het jou makkelijk te maken.

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Top zaak!!

Duidelijk communicatie, fijne klantenservice die met je mee denkt, snelle levering met een super eindresultaat!

11 febbraio 2026

Stile floors

Via social media ben ik bij stile floors terechtgekomen en ik ben erg tevreden over het contact. Snelle reacties, vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Ze denken goed mee en geven eerlijk advies!

2 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

De adviseur komt bij je thuis met de…

De adviseur komt bij je thuis met de stalen en dat is een hele fijne service. Het licht in huis is anders dan in een winkel en kun je een goede keuze maken. De communicatie met planning en de stoffeerder was 👌🏻. We hadden 3 weken na het leggen al een ongeluk, en dat is weer snel en professioneel opgelost. Mooi bedrijf om zaken mee te doen.

5 febbraio 2026

Stilefloors, Top!!!

Het voortraject van de aankoop was prettig en duidelijk. Vloer is vakkundig gelegd door Stilefloors. Nette vaklui en alles volgens afspraak. Top!

20 febbraio 2026

Goede ervaring met Stile Floors

Ik heb een aankoop gedaan bij Stile Floors en ik ben ontzettend tevreden! Ik ben eerst begonnen met het opvragen van kleurstalen om een goede keuze te kunnen maken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Visgraat Core beige eiken PVC XL en daar ben ik super blij mee. De vloer ziet er prachtig uit en heeft een mooie, warme uitstraling. Het PVC heeft een mooie kwaliteit en alles is netjes en vakkundig gelegd. De service was top en het eindresultaat is precies wat ik hoopte, zelfs nog mooier! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie betaalbare PVC vloer met goede service.

27 marzo 2026

Stile floors

Ik heb stalen besteld bij Stile Floors en ben erg tevreden. De levering was snel en alles was netjes verpakt. De stalen geven een realistisch beeld van de kleur en structuur, wat het kiezen een stuk makkelijker maakt.

Fijn dat je thuis rustig kunt vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Het assortiment is ruim en de kwaliteit komt goed over. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe vloer!

26 marzo 2026

Ik heb onlangs een vloer besteld bij Stile Floors

Ik heb onlangs een vloer besteld bij Stilefloors en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Het bestelproces verliep soepel en de communicatie was duidelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd en de afspraken werden netjes nagekomen.

Wat ik echt een groot pluspunt vond, is dat ze twee keer gratis zijn langsgekomen voor een adviesgesprek. Dit heeft mij enorm geholpen bij het maken van de juiste keuze. Ze namen verschillende staaltjes mee, waardoor ik de vloer goed in mijn eigen ruimte kon bekijken en vergelijken. Dat gaf echt vertrouwen.

De vloer zelf ziet er prachtig uit en heb ik gekozen op basis van de staaltjes die tijdens het adviesgesprek zijn meegenomen. De kwaliteit voelt zeer degelijk aan en het leggen is netjes en professioneel uitgevoerd.

Al met al een topervaring en ik zou Stilefloors zeker aanraden aan anderen! Ik heb het ook aan mijn broer aangeraden en hij heeft inmiddels ook naar volle tevredenheid een vloer aangeschaft en laten leggen.

13 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wat een ontzettend fijn contact

Wat een fijn contact! Voor mijn interieuropleiding krijg ik prachtige stalen toegestuurd. Zo attent en zegt voor mij al alles over de service die je van Stile Floors kan verwachten.

23 marzo 2026

Goeie service

Ik heb een goede ervaring gehad met dit bedrijf omdat de service top is, makkelijk bereikbaar en snelle reacties! Ik zou ze zeker aanraden aan vrienden

24 marzo 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più