Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Szybka dostawa ale co istotne piękne nasiona, które po nocy spędzonej na mokrych wacikach w woreczku strunowym około południa miały już piękne kiełki a obecnie jestem tyle co po wysadzeniu ich do ziem... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Prowadzicie bardzo przydatną działalność tylko podczas zamówienia nie dostałem żadnej informacji o niczym, przez 1,5 tygodnia nawet nie wiedziałem czy płatność przeszła i nagle dowiedziałem sie że pac... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Było lekkie opóźnienie ze względu na rzadszą odmianę, którą zamówiłem ale w zamian dostałem taką ilość gratisów (bletki, grinder, zapalniczka ekstra nasiona), że siedzę teraz i cieszę się jak dziecko... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di cannabis
  2. Negozio di hobbistica
  3. Internet point
  4. Negozio di articoli stagionali
  5. Fornitore di semi
  6. Negozio di souvenir

Scritti dall'azienda

Seedbank & Headshop, najwyższej jakości nasiona marihuany i akcesoria dla palaczy! W naszej ofercie znajdziecie: nasiona feminizowane, automaty, outdoor, indoor! Bonga, bletki i wiele wiele innych. Gorąco zapraszamy! Zapewniamy najlepsze nasiona marihuany Poznań, Gdańsk, Kraków, Wrocław czy Warszawa — to nie ma znaczenia, bo w każdym z tych miejsc znajdziesz produkty, których szukasz. W końcu dostarczamy wysokiej jakości nasiona z różnych części świata. Sprowadzimy też dla Ciebie dowolny asortyment! Przy okazji masz pewność, że otrzymasz oryginalnie zapakowane nasiona, które są naprawdę świeże. Dzięki temu możesz skutecznie wzbogacić swoją kolekcję. Poza tym znajdziesz u nas popularne, a także mniej znane nasiona marihuany ;)

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Świetni ludzie

Świetni ludzie, pozytywna atmosfera i produkty bardzo wysokiej jakości sprawiają, że to miejsce naprawdę wyróżnia się na tle innych. Dodatkowym atutem jest lokalizacja przy klimatycznej ulicy Mariackiej, która nadaje całości wyjątkowego, niemal magicznego charakteru. Wszystko tutaj po prostu idealnie ze sobą współgra.

14 aprile 2026
Non scritta su invito

Ocena pozytywna

Ocena pozytywna. Szybka dostawa wszystko konkretne dziękuję . Polecam.

6 febbraio 2026

Risposta di Indorshop.pl

Konkret to nasze drugie imię. Do następnego!

Dobra komunikacja i wysyłka

Dobra komunikacja i wysyłka

zamówiłem produkt, dostawa nastąpiła sprawnie w ciągu 5 dni, gdy pytałem o termin realizacji odpowiedź od razu została mi udzielona.

Wszystko zgodnie z opisem, jestem bardzo zadowolony

16 gennaio 2026

Risposta di Indorshop.pl

Komunikacja przede wszystkim. Dzięki, wielkie pozdro! :)

Valutata 5 stelle su 5

Firma bardzo dobrze wykonuje swoją…

Firma bardzo dobrze wykonuje swoją robotę i jestem zadowolony z niej, wszystko perfidnie wykonane jak i z dostarczeniem tak i dużą informacją o produktach polecam

19 novembre 2025

Risposta di Indorshop.pl

Wow, dzięki Władek za docenienie. To miód na nasze... oczy. POZDRO! :)

polecam

szybka realizacja, świetny kontakt, grzybnia rodzi aż miło (pod mikroskopem ofc :D) następne też tam kupię.

10 ottobre 2025

Risposta di Indorshop.pl

Mariusz, miło to słyszeć, trzymamy za słowo! :)

Tak to się robi.

Dobry kontakt. Sprawna wysyłka. Nic tylko polecić.

2 ottobre 2025

Nic tylko podziękować za 5 gwiazdek! Dzięki Kuba, trzymaj się 🥰

Valutata 1 stelle su 5

Kłamliwa obsługa

Kłamliwa obsługa. Po tygodniu od zamówienia zadzwoniłem do sklepu ze sklepu do magazynu po czym pan śmiejąc się odpowiedział że dziś już wyjedzie paczka napewno. Paczka wyjechała po kolejnych 4 dniach. Łącznie prawie 2tyg od zamówienia. Nie polecam tego sklepu.

1 ottobre 2025

Risposta di Indorshop.pl

Cześć Marcin. Dzięki za opinię. Zamówiłeś growkita, a on jest wysyłany przez inny magazyn. Nie rzucamy słów na wiatr - nasz pracownik został poinformowany, że paczka wyjdzie do Ciebie w tym samym dniu. Tak nas zapewniano. Po prostu w tym przypadku zupełnie nie zależało to od nas. Mamy jednak nadzieję, że ostatecznie będziesz zadowolony!

Pozdrawiamy
Ekipa Indora

Pozytywne doświadczenie

Duży wybór. Szybka i sprawna wysyłka. Bezproblemowa obsługa. Polecam. 5/5

25 agosto 2025

Łukasz, dzięki za 5/5. Ty jesteś 10/10 :) Pozdro, do następnego 🫶🏻

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più