Sundhedsassessor

Det er virkelig bondefangeri og svindel. Har virkelig skjult, at det koster penge - så småt at man overser det. Man får skemaet lige i hovedet, men ingen advarsel om St det koster penge. Har fået... Leggi di più

Udfyldte troskyldigt skema om Sundhedstjek på FB. Dagen efter modtog jeg en længere mail vedhæftet ‘volapyk’ links, både med sundhedsskema og faktura på kr. 669. Fratrukket kr 160 ved betaling inden 1... Leggi di più

Alt for lang leveringstid. Tracking virkede ikke korrekt. Umuligt at have en dialog med en robot

Jeg føler mig bundefanget. På FB poppede deres annonce om et sundhedstjek op. Jeg besvarede nogle spørgsmål og indsendte skemaet. Derefter modtog jeg et link med svar og en faktura på kr. 669. Jeg var... Leggi di più

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

uanstændig opkrævning af beløb

Hej jeg er overhovedet ikke forpligtet til at betale noget som helst...det er ubehøvlet at true med inkasso og er ikke enig i jeres krav og vil under ingen omstændigheder betale kr. 509.
hilsen Gunhild Bloch

13 maggio 2024

Jeg har bedt om en test og der stod…

Jeg har bedt om en test og der stod ikke noget om hvad det kostede. Det kom da jeg havde sendt mine svar. Jeg havde 14 dages rabat og derefter fuld pris. Indenfor de 14 dg. Prøvede jeg via deres formular at annullere men den ville ikke sende når jeg trykkede send, og fik heller ikke nogen feedback. Jeg har skrevet tilbage til dem på mail men hører ikke fra dem.20 april, 23,25,27,30 og 1maj,2,4,6,11.

20 aprile 2024

Jeg bliver ved med at få en mail fra…

Jeg bliver ved med at få en mail fra dem om at hvis jeg som de kalder det for tidlig betaling. Så vil jeg få 150 kr i rabat. Men da jeg ikke har regeret på de mail hvor de også blev ved med at skrive at hvis jeg ikke indbetaler på noget som jeg ikke aner vad er at jeg skulle ha bestilt. Og ikke betaler inden den 10/5-24 så vil det ryge til inkasso. Og nu i dag den 10/5-24 har jeg igen fået en mail om at det er sidste frist til at betale i dag. Jeg har tidligere svaret på deres mail for at få en forklaring på vad det var, men forgæves hvorefter jeg har slettet deres mail hver gang. Så hvor er det bare en lettelse for mig og læse at det er svindel. Så hvis de bliver ved med at sende bliver det stadig bare slettet fremadrettet. Og hvor er jeg bare glad for at jeg ikke har på noget tidspungt trykket på det bestillingsnr som de skriver man skal trykke på. Så de skulle ingen stjerner ha fra mig. Men der står desværre ikke så man kan markere 0 stjerner. Så jeg var nød til at trykke en stjerne også for at kunne Skive denne anmeldelse. Men de for 0 stjerner fra mig.
Mvh
Jeanette Bruun.

10 maggio 2024

Så har BT taget fat i sundhedsassessor

Så har BT taget fat i sundhedsassessor, her opfordres til at meddele dem hvis du er i kløerne på dem, gå endelig ind og gør det også hvis du har betalt, de skal ikke slippe afsted med det svindel, det viser sig det er et Bulgarsk firma.
Slå BT op i dag og meld det til dem.

10 maggio 2024

Hvad er din bodyage

Hvad er din bodyage? Det kan ikke begrgnes, det skal måles. Så sundhedsassessor.dk må betragtes som en virksomhed der prøver at få folk til at tro, at de kan noget for en ganske høj pris = svindel.

22 aprile 2024

Det er et svindel firma

Det er et svindel firma , eller nogen fup mager . De har sendt mig en faktura at jeg skal betale 359kr , men jeg har aldrig udfyldt deres formular, ved ikke hvor de har min mail fra .
Men fup og svindel . Men går den så går den 😩😩 men de får ingen penge fra mig 💪 melder dem til politiet .

19 aprile 2024

FUP FIRMA SOM PRØVER AT SNYDE

Har aldrig bestilt noget her og alligevel sender de mig mail med et eller andet sundheds skema eller noget. Bagefter modtager mange mail med en faktura på over 500 kr. Der er en kontaktformular som ikke virker og derfor ka man ikke komme i kontakt med nogle fra dette fup firma. Jeg pudser min advokat på dette firma hvis de bliver ved. SVINDLERE 🤬🤬

9 aprile 2024