Sundhedsassessor

Det er virkelig bondefangeri og svindel. Har virkelig skjult, at det koster penge - så småt at man overser det. Man får skemaet lige i hovedet, men ingen advarsel om St det koster penge. Har fået... Leggi di più

Udfyldte troskyldigt skema om Sundhedstjek på FB. Dagen efter modtog jeg en længere mail vedhæftet ‘volapyk’ links, både med sundhedsskema og faktura på kr. 669. Fratrukket kr 160 ved betaling inden 1... Leggi di più

Alt for lang leveringstid. Tracking virkede ikke korrekt. Umuligt at have en dialog med en robot

Jeg føler mig bundefanget. På FB poppede deres annonce om et sundhedstjek op. Jeg besvarede nogle spørgsmål og indsendte skemaet. Derefter modtog jeg et link med svar og en faktura på kr. 669. Jeg var... Leggi di più

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hoppede også i med begge ben

Hoppede også i med begge ben. Totalt overflødig undersøgelse. Har heller ikke tænkt mig at betale. Alene det, at jeg ville få kr 150 i rabat, hvis jeg betaler hurtigt, er alarmerende. Hvor kan vi evt. anmelde foretagendet i fællesskab?.

19 giugno 2024

Sundhedsassessor er et fup foretagende…

Sundhedsassessor er et fup foretagende som giver dig det indtryk at ved at skrive nogle fysiske oplysninger - såsom alder - blodtryk - motionsvaner og meget andet ind i et skema, som de så kvitterer for med at sige tak for indmeldelsen og sende dig en faktura stor kr. 509 til øjeblikkelig betaling. NÆGT AT BETALE! Fordi såfremt du giver dem dine kreditkortoplysninger så vil de i fremtiden jævnligt trække et mindre beløb på dit benyttede kort - KORT SAGT DET ER ET SVINDELFORETAGENDE! Ignorer deres henvendelser og trusler om betaling og STÅ FAST PÅ DET - uanset hvilke markante trusler de kommer med. Foretagendet er ikke DANSK - så deres magt her i landet liger på et ret så ringe niveau - Men stå fast og giv dig ikke en tomme!

11 giugno 2024

Total værdiløs rapport

Total værdiløs rapport. På hjemmesiden fik man det indtryk, at rapporten var gratis, men det var den ikke. Regning fremsendes straks og med trussel om incasso. Opbygningen af hjemmesiden er ikke efter god opbygningsskik, prisen bør fremgå tydeligt af hjemmesiden.

11 giugno 2024

Jeg er blevet snydt/ manipuleret af…

Jeg er blevet snydt/ manipuleret af dette svindelfirma- lige som mange andre desværre - Jeg betaler selvfølgelig ikke - men jeg har tippet BT via deres hjemmeside , det er der mange der gør lige nu -
Jeg opfordre alle der føler sig snydt til at gøre det samme - DE skal stoppes

10 giugno 2024

Fup fup fup, er så uendelig træt at at andre snyder

Ja jeg røg så også i fælden. Øv øv. Besvarede spørgsmålene og fik en lang bekræftelse med indhold om hvad jeg kan gøre for at bedre min sundhed. Intet om hvad min krops alder er. Der stod intet om at det kostede penge for at få svaret. Og det er jo også vanskeligt at svare på uden en vægt der kan måle forskellige værdier. Har ikke fået nogen opkrævning endnu, håber heller ikke jeg får det. Men i så fald vil jeg ignorere den. Som flere andre også har gjort.

9 giugno 2024

Rent fup

Rent fup. Nogle spørgsmål om sundhed. Så sender de et intetsigende svar og en regning på 509 kr. Man kan spare 150 ved at betale hurtigt. Efter fristerne skriver de at det går til incasso. Ingen grund til at reagere på det. Men Facebook burde få en millionbøde for at bringe sådan et useriøst indhold!

7 giugno 2024

Da jeg tog testen stod der ikke noget…

Da jeg tog testen stod der ikke noget om at man skulle betale for det. 509 kr så det har jeg helle ikke ikke tænkt mig at gøre. Jeg har ikke åbnet for testen som jeg har modtaget for jeg tænker at det nok også er fup og svindel

1 giugno 2024

Jeg er som en af mange røget i en fælde

Jeg er som en af mange røget i en fælde om at få et indblik om min sundhed,som bagefter viser sig at man får en regning og betaler man ikke bliver man sendt til inkasso,for det første har jeg sendt formular for at trække min ordre som de kalder det tilbage men det er umuligt for det andet blev betalingen heldigvis heller ikke godkendt det er fup og svindel
Håber de bliver stoppet og ja bare en enkelt stjerne er for meget det skulle være mulighed o stjerner

15 maggio 2024