3,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaringen en top kwaliteit

Fijne ervaringen en top kwaliteit
Ik kende , summum,al van online!
Nu ook een winkel van summum bij ons in de buurt,nml.Breda.
Het is leuke mooie kleding van mooie kwaliteit!
In de winkel in breda word je zo fijn geholpen,luisteren goed ,denken mee,niet opdringerig,gewoon top!!!
Ik ga er nog vaak komen,en mensen om me heen ook,want die neem ik mee,of vertel het ze!

Groetjes
Angela

Aanbevelen?
Ja
Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum?
Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
Vijf sterren
Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
Heel makkelijk

Angela

20 aprile 2026

Blazer gekocht bij Summum in Den Bosch

Blazer gekocht bij Summum in Den Bosch. Zie ik 2 maanden later na de aankoop dat een streep die op de mouw genaaid is er scheef opzit. Na contact met de Summum Den Bosch blazer opgestuurd en een nieuwe blazer ontvangen. ook de verzendkosten vergoed gekregen. Top afgehandeld .

6 aprile 2026

Super service

Super service. Was een knoopje kwijt. Kosteloos 2 nieuwe knoopjes ontvangen en een enveloppe met leuke kaarten. Bedankt voor de service. Ben nog steeds blij met mijn blouse van Summum. Draagt heerlijk.

24 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Vermindering van kwaliteit!

Draag al jaren kleding van Summum, het laatste jaar valt me op dat de kwaliteit van de kleding minder lijkt dan voorheen. Losse naden, vreemde slijtage plekken, loslatende steentjes al voor het dragen, etc..
Jammer van dit eigenlijk zo mooie merk.

15 dicembre 2025

Slechte kwaliteit

Voor het eerst een pak bij summum gekocht. Wat een onvoorstelbaar slechte kwaliteit. Het is een soort joggingpak. Na één keer op een koude wolwas al helemaal verwassen en verkleurd. Ziet er niet uit. Ook de vorm gaat er helemaal uit. Voor ongeveer €350 ook niet echt goedkoop.

8 dicembre 2025

Leider nicht mehr

Designs schön. Wird aber immer teurer, dafür die Qualität schlechter: es ist egal, ob das Produkt einen Fancynamen bekommt „ mit Alpakablend“, wenn der Pulli kratzt. Tierschutzbedingt sollte man von Mohair und Alpaka absehen. Summum bewegt sich hier rückwärts in der Zeit. Für den Verbraucher superschlecht sind die Rücksendungen über Returnista: doppelt so teuer, wenn versichert. Und nur bis 400€ versichert. Die Grössen fallen so unterschiedlich aus, dass man oft 2 Größen bestellen muss. Einen weinroten Paillettenrock, ähnlich wie der bon Summum, habe ich nun mit einem schöneren Schnitt bei More & More gekauft für nur 90€. Summum muss sich bewegen, sonst laufen die Kunden weg!!!

5 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Een groene Summum glanzende broek…

Een groene Summum glanzende broek gekocht voor 139,95 bij het winkeltje in Gemert.
De broek is van slechte kwaliteit. Na 2 keer dragen was naad in kruis al los en helemaal gerafeld. Daarna ging de zak stuk en nu is de naad aan de buitenkant van de broek aan het rafelen.
Voor mij nooit meer het merk Summum!!!

31 agosto 2025

Vod van een broek

Laat me voorop stellen dat summum woman leuke kleding heeft.
Maar ik heb in Utrecht een roze/lila tencel broek gekocht en heb hem nu 3x op 30 graden gewassen en het is een vod geworden.Ook gaan sommige vlekjes er niet uit omdat het uiteraard maar op zo'n lage temperatuur gewassen kan worden. Maar dat had ik van tevoren moeten weten.

26 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super behulpzaam en goed service

Ontzettend leuk geholpen in Breda. Niet opdringerig maar echt behulpzaam en lekker koffie gekregen. Helaas was mijn maat van een rok niet beschikbaar, dus die zou vanuit Eindhoven komen en naar mijn huisadres worden gestuurd. Dit was niet goed gegaan. Excuses aangeboden en omdat ik vanavond een feest heb, heeft een medewerker rond etenstijd de rok persoonlijk afgegeven (vanuit Eindhoven naar omgeving Alkmaar). Dat noemt ik nog eens klantenservice. Wat een toppers bij Summum!!

22 agosto 2025

Fantastische service!!!!!

Wilde een prachtige blazer in maat welke helaas niet meer via landelijke website te bestellen was. Met hulp van hun klantenservice in contact gebracht met Summum Den Bosch waar een zeer attente klantvriendelijke medewerkster de blazer in goede maat dezelfde dag nog op de post heeft gedaan. Ik ben beiden erg dankbaar en vindt het geweldig dat dit zo snel en makkelijk binnen een dag gerealiseerd is. Alle hulde !!

5 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en mooie kwaliteit

Geweldige service en mooie kwaliteit! Ik had (mooie kwaliteit!) coltruien en een chique blouse besteld via Summum Woman. Het pakket was verdwaald, Summum startte meteen een onderzoek en bood aan alles opnieuw te sturen als het pakket niet terecht kwam! Het pakket werd gevonden maar wat een fijne service van Summum!!!

7 dicembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Vooraf ontvangen kortingscode niet meer willen toepassen

Summum heeft mooie kwaliteitskleding. Vaak ook met nog veel natuurlijke materialen. Ik bestelde een broek bij hen. Na de bestelling kwam ik erachter dat ik één uur vóór de bestelling een mail had ontvangen met een extra kortingscode. Ik vroeg Summum dit te corrigeren, maar dat willen ze niet.
Er zijn ergere dingen, maar ik vind het bijzonder onsympathiek.

15 gennaio 2024

op tijd geleverd

op tijd geleverd

goede kwaliteit spullen, getest op pasformaat van Nederlandse vrouw, en online nu wat vaker aan het testen en gaat ook goed.

10 novembre 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più