Dit koksmes is werkelijk een aanwinst voor iedere keuken. De kwaliteit straalt er vanaf: het staal voelt solide, de afwerking is strak en het heft ligt perfect in de hand. Maar het meest indrukwekke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik wilde al heel erg lang Japanse messen vanwege mijn passie voor koken. Toen kwam ik bij deze website terecht en heb het 3-Delige Sumisu messenset in het zwart besteld, nadat ik via de site advies ha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ten eerste dacht ik dat er maar één bestelling was doorgegeven terwijl ik er twee had geplaatst. Had idd maar één bevestigingsmail gekregen. Heb dit doorgemaild en kreeg meteen antwoord dat alles... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Deze messen doen me beseffen dat ik jarenlang gesneden heb met botte rommel.. Het is niet te geloven! Je ziet en voelt direct het hoogwaardige materiaal. Ervaar Sumisu's zeer fijne grip, zodra je begi... Leggi di più
Sumisu Knives is dé webwinkel voor Japanse messen. Gemaakt van vlijmscherp damasstaal en een houten handvat. De Japanse koksmessen zijn geschikt voor iedere hobby -en chefkok. Met deze messen tover je in een mum van tijd heerlijke sushi -of barbecuegerechten op tafel. De messenset bestaat uit koksmessen voor vis, vlees, groente, fruit en kruiden. De messen worden geleverd in een luxe cadeauverpakking en zijn daarom leuk om te geven of te krijgen.
Hoofdweg 52, 1433JW, Kudelstaart, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Gekocht voor mijn echtgenoot, hij houd van koken! Prijs kwaliteit super, komt ook in een mooie geschenk verpakking. Snelle levering, zeker een aanrader!!

Risposta di Sumisu Knives
De messen zijn binnengekomen in een nogal grote doos, maar de messen zijn in oerfecte conditie aangekomen en na de eerste paar snijbeurten bevallen ze heel erg goed! Ook leuk die kleine gebruiksaanwijzingen erbij

Risposta di Sumisu Knives
Mooi mes , wat snel geleverd is .
Het is een kado voor mijn broer .
Die sinds hij gepensioneerd is veel is gaan koken .
En dat laatse zit in onze genen.

Risposta di Sumisu Knives
Ik heb de messen cadeau gekregen. Ben er blij mee, bedankt!

Risposta di Sumisu Knives
De messen zijn wat high-end geprijsd, maar dat zijn ze ook zeker waard. Snijden heel makkelijk door mijn vlees heen, dubbel en dwars waard!

Risposta di Sumisu Knives
Zulke mooie en scherpe messen. Mijn zoon is blij met zijn verjaardagscadeau. Zijn vriendin mag de messen absoluut niet gebruiken, die heeft botte messen gekregen

Risposta di Sumisu Knives
Mooi product, duidelijke omschrijving en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Risposta di Sumisu Knives
Na enige miscommunicatie is alles uiteindelijk netjes geregeld. De messenset met messenblok zijn een geslaagd cadeau, de ontvanger is er helemaal weg van. Hij is erg tevreden over de kwaliteit van de messen en het stijlvolle messenblok.

Risposta di Sumisu Knives
Snel en fijn mes, ik had moeite met betallen via credit card echter was het wel mogelijk alleen voor mij niet direct te vinden.

Risposta di Sumisu Knives
Perfect mes ligt zalig in de hand een vlijmscherp

Risposta di Sumisu Knives
Mooie afwerking, fijne grip, prachtig en vlijm scherp!

Risposta di Sumisu Knives
I just bought a knife set for a friend. The quality of the knives, board and stone are exceptional. The service is also amazing and they helped me with an urgent order in the most amazing way. Strongly recommended!
gelijk antwoord geven op mijn vraag,en afspraak nakomen,mes direct verstuurd
Snelle levering wordt op de hoogte gehouden zodra Japanse Broodmes binnen is. Overzichtelijke website..