Ik ben erg tevreden met deze kast. De kwaliteit is uitstekend en de afwerking ziet er mooi en stevig uit. De kast biedt veel opbergruimte en past perfect in mijn interieur. De montage was eenvoudig da... Leggi di più
Alles verliep volgens planning. Van bestellen tot aan bezorging heel positief ervaren en het in elkaar zetten van mijn keukenkast ging soepel handleiding boekje was zo duidelijk dat er niks mis kon ga... Leggi di più
U doet uw naam weinig eer aan, beroerde service (geen enkele reactie), onvolledige produkten, zelfs fouten in de afwerking. En als absoluut dieptepunt een chauffeur die de kast wel naar mijn bov... Leggi di più
Ik wilde graag toch even weten, waar mijn betaalde tafel blijft!! De levertijd is niet voorbij, maar ongeveer, ik had een uiterst vriendelijke jongen aan de telefoon, en vertelde me dat de tafel over... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Online design meubels bestellen bij StyleMeubels zoals tv meubels, dressoirs, schoenenkasten voor betaalbare prijzen. Veilig kopen en Gratis verzending.
Innsbruckweg 194, 3047 AH, Rotterdam, Paesi Bassi
- stylemeubels.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Mijn ervaring met stylemeubels is zeer…
Mijn ervaring met stylemeubels is zeer positief, want de service, het nakomen van afspraken en de kwaliteit van de meubels vind ik heel goed. Keep up the good work!
Bij Stylemeubels heb ik onlangs een…
Bij Stylemeubels heb ik onlangs een klerenkast gekocht waar ik en mijn man onwijs tevreden over zijn. Het is een hele sjieke kast waar ik elke dag weer blij van wordt. Er passen veel kleren. Opgeruimd staat nu netjes.
Bezorger was ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Dank je wel stylemeubels
Ik ben echt zeer tevreden
Ik ben echt zeer tevreden, ik heb ruim een week geleden twee keukenkasten besteld, wel onder rembours omdat ik de reviews had gelezen en eerlijk gezegd mijn twijfels had omdat er veel slechte reviews tussen stonden, maar ze belde gisteren netjes op dat ze vandaag kwamen leveren en ze staan super mooi.
Kast besteld en leveren daar hebben ze geen zin in.
Kast besteld en leveren daar hebben ze geen zin in. We hebben hem zelf maar opgehaald. Wat slecht. Nooit meer ga ik hier iets bestellen. Tig keer was het deze week en dan weer volgende week leveren we hem.
Niet bereikbaar, niet geleverd
Helaas wordt er niet gereageerd op de vraag waar mijn meubel blijft. Telefoon wordt ook niet opgenomen.
Mocht de winkel zich genegen voelen toch contact op te nemen, mijn bestelnummer is 100030301.
Eens maar nooit meer
En als absoluut dieptepunt een chauffeur die de kast wel naar mijn bovenverdieping wilde dragen,.....voor slechts 20 euro.
Keukenkast gekocht waar onderdelen missen en voorgeboorde gaten aan de verkeerde kant zaten, waardoor niets paste.
En als een klant daar dan contact over zoekt, doodstil blijven.
U moet zich kapot schamen, dat was eens maar nooit meer. Wat een teleurstelling.
Kast besteld stylemeubels
Kast besteld. Levertijd 4 weken. Dit werden 7 weken en ik moest hier zelf achteraan bellen. Na het 1e telefoontje in eind week 5 werd verteld dat ik niet zo ongeduldig moest zijn em verder hoorde ik weer niks. 6e weekmaar laten rusten en 7e week nogmaals gebeld, toen gaven ze aan dat hij echt net binnen was gekomen, tuurlijk.... ze zouden de planning rond gaan maken, binnen een kwartier had ik al bericht en dat spreekt voor mij boekdelen. Vervolgens moest ik op een mail reageren als ik op de voorgestelde data aanwezig was en dit heb ik gedaan maar ik heb nooit feedback gehad of dit definitief zou zijn en geen verzendbevestiging gehad. Voor mij hier nooit meer.
2 sterren omdat ik het product wel heb ontvangen. Een korting met excuus zou netjes zijn geweest. Maar helaas.
Iets langere levertijd, maar goed geholpen
Ik heb een bureau besteld met een levertijd van 4 tot 6 weken. Op hun website stond dat het langer kon duren, dus pas in week 7 gebeld waar mijn bestelling bleef. Medewerker gaf aan dat het bureau binnen was gekomen en dat zij dit zelf verzenden. Een aantal dagen later netjes een mail ontvangen met de datum waarop ze het konden bezorgen en of dit voor mij uit kwam.
Lang verhaal kort; het duurde iets langer tot ik mijn bestelling binnen had, maar ik ben goed geholpen door de klantenservice en goede communicatie over de levering.
goede kwaliteit, op tijd geleverd, zorgvuldig verpakt
Kwalitatief mooi meubel ontvangen, ruim binnen beloofde levertijd. Goed geïnformeerd, niet te overdadig, precies goed. Er zaten twee krassen op het bovenblad, maar kan me niet voorstellen dat die er al op zaten, want het was heel zorgvuldig verpakt.
Enige minpuntje is de beschrijving. Onderdelen waren anders weergegeven, onduidelijke afbeeldingen. Er stond een richttijd van 45 minuten, maar dat is uiteindelijk bijna vier uur geworden door iemand die normaal niet zijn hand omdraait voor een 'bouwpakket'.
1 keer en nooit meer
ik had een bureau besteld met levertijd 4 tot 6 weken, na 11 weken is hij eindelijk geleverd. Eerst kreeg ik nog telefoon om te melden dat ze eigenlijk niet leveren in dit deel van Belgie, en drongen ze aan om het te laten leveren bij familie dichter bij hun bedrijf, dat heb ik geweigerd omdat ik dan zelf nog 200km moest rijden om het bureau te gaan halen Het bureau zelf is best wel mooi, maar de kwaliteit is niet beter dan een bureau van ikea, wat je wel zou verwachten voor die prijs.
Kast niet geleverd, bedrijf reageert niet
Ruim 6 weken geleden een kast besteld met levertijd 3-4 weken. Niets geleverd, geen meldingen van vertraging of enige update van het bedrijf. Ik heb 2+ weken gebeld en er werd beloofd dat ik die dag per mail geïnformeerd zou worden, maar er kwam niks. Ook op mails geen respons.
Levertijd van hoekbureau + boekenkast…
Levertijd van hoekbureau + boekenkast is 4-6 weken op de website.
Wacht ondertussen al 10weken.
Na meerdere telefoons nog steeds niets ontvangen!
Uiterst tevreden.
Bij het bureau stond aangegeven 4-6 wkn levertijd. Na 3 weken stond het bureau al in mijn portaal,goed verpakt met alles erop en eraan. Klein minpuntje vond ik echter dat ik niet,zoals wel vermeld, bericht heb gekregen wanneer er geleverd zou worden (gelukkig was ik thuis) en de nogal onduidelijke montage handleiding. Die stond op de buitenkant van de doos en tamelijk onduidelijk.
Gelukkig ben ik nét handig genoeg om het bouwpakket in elkaar te krijgen zonder handleiding.
Al met al.....uiterst tevreden en ik zou zo weer durven te bestellen.
Bureel gekocht
Bureel gekocht, alles aanwezig om in elkaar te zetten. Prijs kwaliteit zeer goed!! Heel mooi en stevig bureau.
snel geleverd:) nu monteren ben…
snel geleverd:) nu monteren ben benieuwd 💯❤
Schoenenkast
Prima bedrijf. Ik heb eerst gebeld. Omdat ik eerst wilde weten waarom zulke slechte reviews. Dit kwam door corona. Ik heb toch aan gedurfd om een schoenenkast te bestellen. Dit onder rembours. Deze kast is keurig na 4 weken geleverd. En kreeg netjes aankondiging wanneer deze gebracht werd. Kast is mooi en degelijk. Enige minpuntje is dat je geen keus hebt of hij links of rechts draaiend open kan.
Kast besteld met 4 tot 6 weken…
Kast besteld met 4 tot 6 weken levertijd. Na 4 weken een melding ontvangen dat de kast niet meer leverbaar is. Slecht dus. Wel geld netjes terug gekregen.
Zeer slecht
Zeer slecht. Niet bestellen! Kastdeur blijft er uit vallen. Sturen ze na weken pas nieuwe maar deze valt er ook steeds uit. Deur te zwaar voor scharnieren. Gevraagd om geld terug wordt niet op gereageerd. Sturen doodleuk steeds nieuwe deur waar ik niks mee kan omdat deze er steeds uit dondert. Plank hangt ook door ondanks dat hij max 20 kilo kan dragen (tv). Kortom zeer slechte kwaliteit en service.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.