Valutata 5 stelle su 5

Mag achteraf betalen, dat komt goed uit klantenservice erg vriendenlijk, zeer goede bezorgdienst, ga het dressoir victoria nog inelkaar zetten na 22 Juni. Erg mooi.

Valutata 4 stelle su 5

Ik wilde graag toch even weten, waar mijn betaalde tafel blijft!! De levertijd is niet voorbij, maar ongeveer, ik had een uiterst vriendelijke jongen aan de telefoon, en vertelde me dat de tafel over... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

U doet uw naam weinig eer aan, beroerde service (geen enkele reactie), onvolledige produkten, zelfs fouten in de afwerking. En als absoluut dieptepunt een chauffeur die de kast wel naar mijn bov... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Nou ja, goede ervaring? Het bouwpakket kwam, mijn schoonzoon wilde de salontafel inelkaar zetten en zag op ‘n hoekje van het onderste gedeelte (wat op de grond moet komen te staan) dat dit kapot was.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di mobili per camere da letto
  3. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Online design meubels bestellen bij StyleMeubels zoals tv meubels, dressoirs, schoenenkasten voor betaalbare prijzen. Veilig kopen en Gratis verzending.

3,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Oplichters!

Ik bestelde hier 6 stoelen en deze werden geleverd met een week vertraging in een heel slechte staat.
In 2 bijeen geplakte dozen met overal plastiek en ismo afgewerkt met wat zand/vuil.
Ook onbrak bevestigings materiaal voor 1 stoel (die na 1w wel is toegezonden) en voor de zitting te bevestigen waren er geen voorgeboorde gaatjes.
De kwaliteit/afwerking zag er ook ondermaats uit (slordig/vies).
Toen ik zei dat gebruik wou maken van de 14d bedenktijd kon dit enkel door zelf de 2 zware dozen blindelings (geen retour bewijs/melding) te verzenden naar hun op eigen kosten/krachten.
Resultaat is dat ik mijn geld kwijt ben en zelf mocht instaan om ze weg te gooien, want zo een brol zet ik niet in mijn huis!!

3 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Murano 130cm bureau's zijn een must have voor 't oog.

2 keer de murano 130cm hoogglans bureau's gekocht. De vormgeving van deze bureau's is werkelijk fantastisch en super shique. Ik kon met IN3 betalen wat super fijn is en de communicatie was prima per mail. Wel wil ik mee geven dat als je op vakantie gaat dit duidelijk op je website moet vermelden zodat klanten rekening kunnen houden met een langere reactie tijd. De levertijd is wat aan de hoge kant maar wanneer je je bedenkt dat dit gemaakt word op het moment je je order plaatst is 6 - 8 weken helemaal niet zo gek. Mensen zijn té gewend geraakt aan vandaag besteld morgen in huis en met dit soort meubels moet je deze verwachting gewoonweg niet hebben. Al met al een prima ervaring en als je het geduld kan opbrengen dan zou ik 't absoluut aanraden.

7 giugno 2025

Het is één grote grap!!

De levering zou tussen de 6 en 9 weken moeten duren. Natuurlijk, als ik ze niet contacteer om te vragen, laten ze het je niet weten. Ze zeiden een vertraging van 3 weken. Wat ik belachelijk vind om 12 weken op je bestelling te moeten wachten. 12 weken wachten en nog steeds geen informatie.
Voor mij is het NIET MEER mogelijk om iets bij hen te kopen. En ik raad het niemand aan.
Het is één grote grap!!

9 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Iets langer dan 6 weken gewacht op een…

Iets langer dan 6 weken gewacht op een dressoir. Via de mail heeft stylemeubels laten weten wanneer ze langs komen en of ik gebeld wilde worden van te voren. Ik heb aangegeven dat ik dit wil en met de vraag of ze het binnen kunnen zetten ivm mijn zwangerschap. Ik ben niet gebeld en de dozen waren gewoon voor de deur gezet en toen ik beneden aankwam was de bezorger ook al weg. Ook heeft het dressoir lichte beschadigingen. Alles op de mail gezet maar na een week nog geen reactie. Echt zonde van het geld dit.

11 aprile 2025

Prima webwinkel

Bestelling geplaatst via Bol.com bij Stylemeubels.nl. Na ongeveer twee weken het artikel ontvangen. Helaas ontbrak door een fabrieksfout één onderdeel. Na contact met de klantenservice werd dit snel en professioneel opgepakt. Het missende onderdeel werd direct besteld en netjes nageleverd.

Goede service en vriendelijke afhandeling! Eén ster minder vanwege de extra wachttijd, maar verder een prima positieve ervaring

3 febbraio 2025

Tevreden

Levertijd was langer dan de geplande 4-6 weken maar uiteindelijk wel (op een zondag!) vlot geleverd. Via email ook altijd antwoord gekregen op mijn vragen. Stevig bureau, goede kwaliteit.

9 febbraio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più