Dettagli dell'azienda

1. Ditta specializzata in stucchi

Scritti dall'azienda

Tucconi Stukadoors&Spuitbedrijf is een familie bedrijf wat zich richt op het ambachtelijke stukadoorswerk, Door heel Nederland. Welke werkzaamheden voeren wij vooral uit? Het glad stukadoren van wanden en plafonds, Het pleisteren van wanden en plafonds, Latex spuiten van wanden en plafonds, spagelputz van wanden, Betonlook aanbrengen, Spackspuiten, Wij helpen u graag van A tot Z met de juiste keuzes maken en het uitvoeren van ambachtelijk stuc-werk. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Tucconi Stukadoors&Spuitbedrijf.

2,3

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

€5000 voor 1 dag werken

Via Werkspot in contact met dit bedrijf gekomen. Zijn eerste inschatting was €525. Nadat hij bij ons is geweest kwam de offerte voor bijna €5000. €5000 voor 1 dag werken??? Doe eens even normaal, mens!

18 dicembre 2025
Logo di Stukadoorsbedrijf

Risposta di Stukadoorsbedrijf

Beste lezer, Dank voor uw review. Wij herkennen ons niet in deze ervaring en hebben geen zakelijke relatie met u gehad. Het door u genoemde bedrag en de beschreven situatie zijn bij ons onbekend.

Mogelijk verwart u ons met een ander bedrijf. Wij verzoeken u vriendelijk uw review te controleren en, indien van toepassing, te verwijderen of te corrigeren.

Sebastiano Tucconi.

Valutata 1 stelle su 5

Prutsers hobbels en bobbels niet vlak

Prutsers hobbels en bobbels niet vlak
Spreken geen Nederlands gaan weg zonder iets te zeggen
Amateurs 1 ste klas
Zo gaat de bouw wereld kapot door dit soort figuren die hun vak niet verstaan

20 luglio 2023
Logo di Stukadoorsbedrijf

Risposta di Stukadoorsbedrijf

Beste Arjan de jong,

Ik weet wel 100procent zeker dat u bij het verkeerde bedrijf een review heeft geplaatst.. kunt u dit nog even na gaan voor ons? Wij kennen u niet. En wij spreken 100procent Nederlands.

Fijne dag toegewenst!

Sebastiano Tucconi.

Echt vakmanschap !

Ze hebben bij ons de woonkamer gestucd en de keuken echt top werk geleverd ! Ze zijn hun geld zeker meer dan dubbel waard wat een vakmannen super blij mee !

25 agosto 2022

Echte vakmanschap

Het zoeken van een professionele stukadoorsbedrijf is niet gemakkelijk, maar doordat mijn vader een goede ervaring had met Sebastiano, was de keuze snel gemaakt.

Gister was het dan zo ver! Ons huisje is klaar.

Dankjewel Sebastiano! Mijn partner en ik zijn beide zeer tevreden over het eindresultaat. Dit was letterlijk de kers op de taart. 👍🏼

20 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Jongeman die zijn vak verstaat

Sebastiano heeft bij ons de woonkamer gestukadoord en daarna latex afgespoten. Hij heeft netjes en knap werk afgeleverd en wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat! Zeker een aanrader!!!

6 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Van een wandje stukadoren, Naar een gehele woning stukadoren!🤩

Het begon als 'een wandje' stucen. Uiteindelijk wilden we veel meer stucwerk gedaan hebben en Sebastiano heeft ons fantastisch en snel geholpen. Hij heeft ons huis niet alleen heel mooi gestuucd, hij deed het met veel plezier, humor en gezelligheid. Het contact verliep heel soepel en Sebastiano heeft extra werk verzet voor ons zonder daar moeilijk over te doen. Hij heeft meermalen gezegd dat we hem altijd mogen bellen als er nog iets is en dat zullen we zeker doen. Het gaat je goed!

1 settembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più