Veel tijdschriften besteld
Veel tijdschriften besteld. Meestal op tijd ontvangen. En bij problemen, heeft klantenservice het opgelost. Tijdschriften zelf zijn van hoge kwaliteit met goede teksten en mooie illustraties.
Zit standaard vast aan een abonnement!!!
Nadat je het abonnement van X aantal nummers hebt betaald, word het schijnbaar stilzwijgend verlengt geen contract of niks waar je dit in kan terug vinden.
Je kan zonder account een bestelling plaatsen, wat ik een keer eerder heb gedaan en het was snel bezorgd, maar ik heb graag zicht op informatie zoals tracking en een factuur om uit te printen. Dit heb je niet als geen account aanmaakt. Ik heb al eens een account aangemaakt, maar ik kan niet meer inloggen omdat vipwinkel gebruikt maakt van een tijdelijk wachtwoord. Zodra ik met wachtwoord vergeten mijn email adres invul, wordt er vervolgens geen email gestuurd om mijn wachtwoord te veranderen. Een nieuw account op een ander email adres maken kan maar heeft geen zin. Want vipwinkel maakt gebruik van een tijdelijk wachtwoord bij het maken van een account, die automatisch naar je wordt gemaild na het aanmaken van een account, maar niet gebeurd. Dus zodra je uitlogt is er geen mogelijkheid om terug in te loggen omdat je het tijdelijke wachtwoord niet weet.
Krijg geen respons. Heb tijdschrift besteld en betaald maar na een week nog niets ontvangen. Reageren niet op mails. Hoe lang kan het duren om een tijdschrift te versturen? Temu is sneller. Ik bestel niks meer online, ben er wel klaar mee. Oplichters!
Bestelling niet ontvangen. In bevestigingsmail stond dat bestelling twee dagen later verzonden zou worden. Geen track en trace gekregen. Na een week gemaild: klantenservice gaf aan dat verzenddatum niet klopte maar dat 'ie verzonden zou worden. Week later weer niks. Klantenservice gaf per mail aan dat het ook wel druk is ivm feestdagen bij PostNL. Maar had nog steeds geen Track en Trace.... Week later weer contact, nu per telefoon: klantenservice gaf aan niet in het systeem te kunnen dus niets terug te kunnen zien; of ik later kan terugbellen.
Geld terug is niet mogelijk wordt aangegeven.
I heb nu voor de tweede keer iets besteld hier. Snelle verzending, geen problemen. Op mijn mailtjes kreeg ik ook gewoon antwoord. Mocht ik weer iets tegenkomen dan bestel ik zeker weer hier!
Bestelling geplaatst maar dan niks meer.....
Gedurende meerdere dagen mails gestuurd met vraag naar track/trace-nummer, maar nog geen enkel antwoord gekregen.
Ik bestel nooit meer bij deze webwinkel.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.