Prachtig cadeautje, nog mooier dan de foto. Heel zorgvuldig ingepakt, goede service. Als klapper op de vuurpijl, een klein, passende kaart gratis. Een persoonlijke boodschap.
Ut waas gewoën aaf! Unne nieje verjeurdaags klender besteld, un pen d'r beej, en un blökske um alles op te sjrieve wat ich angers vergaet. Alles xwant verpak, un extra kaertje d'r been, leuke sticker... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wederom geweldige service, altijd mooi ingepakt en met zorg en aandacyt maakt Kimmy haar producten. Had 2 gepersonaliseerde regenboog stickers besteld en wat zijn ze gaaf geworden. Helaas nog weini... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik was blij verrast door de zorgvuldige en originele manier waarop mijn bestellingen waren ingepakt en verzonden! Er zaten geheel onverwacht en zo attent, zelfs leuke extraatjes bij! Waar vind je dit... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hey, wat leuk dat je er bent! Ik ontwerp met Studio Thoés de leukste kaartjes, invulboeken, papierwaren en houten items helemaal zelf. Een feestje in jouw brievenbus, daar ga ik persoonlijk voor zorgen! Wil je een brievenbusfeestje bij iemand anders laten bezorgen? Dat kan!
5981 TX, Panningen, Paesi Bassi
- info@studiothoes.nl
- studiothoes.nl
Klantvriendelijk en veel keuze
Leuk bedrijf met keuze.
Vriendelijke dame di haar best doet en snel reageert op vragen.
Fijn geholpen en snel verstuurd.
Veel persoonlijke aandacht voor je bestelling
Goede prijs, leukt verpakt met veel aandacht en een extraatje. Top!
Top! En super leuk!
Super snelle service , mooi verpakt!
Echt een kadootje om uit te pakken!
Snelle levering en heel attent met een…
Snelle levering en heel attent met een geschreven boodschap. Het kistje heeft een mooi plekje gekregen .

Risposta di Studio Thoés
Erg blij met mijn bestelling
Erg blij met mijn bestelde kaarten!
Er zat zelfs nog een leuk cadeautje bij de bestelling!

Risposta di Studio Thoés
Een kadootje door de brievenbus
Bestellen ging snel en gemakkelijk, hele fijne & duidelijke website. De bestelling zat snel op de post en de eigenaresse heeft het helemaal persoonlijk gemaakt. De ontvanger (ik had het direct naar de persoon laten versture ) was helemaal verrast 💗 Missie geslaagd.

Risposta di Studio Thoés
Vriendelijk en begripvol bedrijf.
Vriendelijk en begripvol bedrijf.
Mooi herinnerings kistje besteld voor mijn prematuur en helaas overleden kleinkind.

Super leuke bestelling gedaan
Super leuke bestelling gedaan. Alles was per stuk verpakt waardoor het een feestje was om uit te pakken. Daarnaast zat er zelfs een cadeautje bij. Aanrader om hier te bestellen!!

Risposta di Studio Thoés
De bestelling zag er heel verzorgt en…
De bestelling zag er heel verzorgt en gezellig uit ,gewoon een kadootje 1
Een echte aanrader !

Risposta di Studio Thoés
Het wordt zo leuk ingepakt
Het wordt zo leuk ingepakt, echt een kadootje! Daarnaast ook super snelle levering dus helemaal top!

Persoonlijk pakketje!!!
Het pakketje was erg leuk ingepakt en versierd met een mooie kaart erbij ☺️
Erg leuk om te openen!

Snelle service
Voor een begrafenis in het buitenland hadden we een gedenkplaatje gekocht. Met verzoek om het dezelfde dag nog te verstuurde zodat we het op tijd zouden ontvangen om mee te kunnen nemen. Dat werd keurig gedaan met een attente kaart erbij.
Een cadeautje wat je ontvangt
Een cadeautje wat je ontvangt. Persoonlijk en vrolijk!
Snelle verzending en ik was geraakt hoe…
Snelle verzending en ik was geraakt hoe leuk en lief alles met aandacht verpakt was, een feestje om zo een bestelling te mogen ontvangen met al dat extra's en persoonlijke creatieve aandacht! Ik werd er blij van en door geraakt!🥰

Risposta di Studio Thoés
Snel verzonden en heek leuk ingepakt
Snel verzonden en heek leuk ingepakt. Ook nog een leuk handgeschreven kaartje toegevoegd. Het product is ook erg mooi

Fijne communicatie.
Fijne communicatie.
Mooi en met zorg ingepakt.
Leuk kaartje cadeau bij de aankoop.

Risposta di Studio Thoés
Goede persoonlijke service, mooie producten!
Ik heb prachtige paperclips besteld. Ze zijn van goede kwaliteit en het uitpakken van het pakketje was werkelijk een feestje! Een lief kaartje en nog een cadeautje erbij. Ik zou hier zo weer bestellen!

Risposta di Studio Thoés
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.