Goede en snelle service. Mooi verpakt. Je voelt net beetje extra aandacht voor de bestelling.
Ik bestelde de kwasten van creative cosmetics en een faundation. Ik kreeg er nog een kleine sample handcreme bij van loveli en een leuk handgeschreven kaartje☺️ Het was al in 2 dagen binnen terwijl ik... Leggi di più
Super snelle levering en prachtige producten. Ik wilde net na het plaatsen van mijn bestelling nog wat toevoegen en dat was geen probleem, Anouk dacht goed mee op welke manier dat het beste geregeld k... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met natuurlijke producten en ben ik me daarin gaan verdiepen, er zijn zoveel mooie resultaten te behalen met pure ingrediënten! Zo zijn we goed bezig voor onze huid én voor het milieu. Vandaar mijn bewuste keuze om voor 100% natuurlijke, eerlijke en troepvrije producten te gaan en een keuze te maken voor duurzaamheid. De producten die in de webshop te koop zijn, zijn ook de producten waar ik in mijn salon Haarcreatie (www.anoukshaarcreatie.nl) mee werk. Zie je door de bomen het bos niet meer of wil je graag geadviseerd worden, neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder!
Schans 23, 8441 AB, Heerenveen, Paesi Bassi
- 06 42 44 65 49
- website@naturlijkbijanouk.nl
- natuurlijkbijanouk.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Goede en snelle service
Hele fijne producten en leuke workshop!
Hele fijne producten! Daarnaast een persoonlijke en goede service. Ik heb hier ook de workshop vlechten gevolgd. Dat is echt een aanrader!
Fijne producten
Fijne producten! Goede vriendelijke en snelle service en levering. Mooi verpakt bij aankomst, echte kadootjes om uit te pakken :-)
Supersnelle service en fijne webshop
Supersnelle service en fijne webshop. Leuke attentie met een kaartje erbij! Helemaal top!
Workshops bij Anouk - zeer aanbevolen!
Ik heb bij Anouk een workshop (in)vlechten gedaan. Het was een super leuke avond, waarbij Anouk alles goed en rustig uitlegt en ook echt de tijd voor je neemt. Na veel zelf proberen met YouTube filmpjes kan ik het lastige haar van mijn dochter eindelijk goed doen voor ze naar school gaat. En… bijkomend voordeel is dat ik na 35 jaar eindelijk ook mijn eigen haar kan vlechten! Ik ben zo tevreden, dat de volgende workshop (make-up) al gepland staat… :-)
Snelle bezorging!
Top!
Snel verzonden, netjes verpakt, duidelijke communicatie.
En een persoonlijk bedank briefje bij de bestelling.
Gewoon top
Fijne natuurlijke producten
Fijne natuurlijke producten met goede info op de site. Snelle levering en persoonlijk contact.
Netjes verpakt met hierin een…
Netjes verpakt met hierin een persoonlijk bedankje voor je bestelling.
Weer geweldige service!
Snelle levering goeie produkten
Super snelle levering.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.