God kvalitet på plakaten. God kommunikation og besked om forsinkelse af pakke. Endda flere gange info og beklagelse fra Studio Bitte. Og heldigvis nåede pakken rettidigt frem. Og den fine plakat sat... Leggi di più

Fina grejer! Men dyrt om man är svensk eftersom vår krona är så svag, det fick mig först att tveka. Det hade varit trevligt med en liten hälsning, kanske en lapp där det stod: ”tack för att du handlar... Leggi di più

1. Progettista grafico
  2. Negozio per bambini
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Agenzia di progettazione e design
  5. Negozio di poster

Studio Bitte laver farverige, fjollede, humoristiske og fantasifulde plakater til de bitte-små. Plakatuniverset udspringer af kærligheden for det danske sprogs rim og remser, sange og ordlege. Dem vi alle kender, og som har været med til forme barndommen generation efter generation.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Super fin plakat

Fin webshop, alt virkede som det skulle, hurtig levering og super fin plakat i lækker kvalitet. Jeg er meget tilfreds med mit køb ☺️

4 maggio 2022

Risposta di Studio Bitte

Hej Janne! Tusind tak for din fine anmeldelse! Rigtig glad for at høre, at både kvalitet, webshoppen og leveringen var i top. Håber at se dig igen på shoppen :-) Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

Unik kvalitet til børneværelset

Produkterne lever fuldt op til forventningerne. Skønne illustrationer som er unikke og anderledes end så meget andet på markedet. Printet på kvalitetspapir og pakket så utroligt fint ind. Vil klart anbefale Studiobitte til andre ☺️

16 marzo 2022

Hej Nanna!

Tusind tak for sådan en fin anmeldelse. Det betyder rigtig meget for en lille virksomhed for min! Dejligt at høre, at du kan lide plakaterne, kvaliteten og indpakningen - det gør mig rigtig glad. Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde - håber at se dig igen på shoppen :-)

Super fine plakater!

Har modtaget de fineste plakater fra Studio Bitte 😍 Elsker farvesammensætningen og det grafiske udtryk. Fik dem leveret, pakket rigtig flot ind i silkepapir i et plakatrør som jeg nu kan bruge til opbevaring af gamle plakater og billeder. Kvaliteten er bare lækker hele vejen rundt. Stor anbefaling herfra!

12 marzo 2022

Hej Christina!

Mange tak for din gode anmeldelse. Skønt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, og at du havde en god købsoplevelse. Det gør mig rigtig glad at vide. Håber at se dig igen på shoppen!

De bedste hilsner

Jeg kan varmt anbefale at handle med Studio Bitte

Jeg kan varmt anbefale at handle med Studio Bitte. Deres håndtering af både bestilling og forsendelse foregik uden problemer og med stor æstetik. Jeg fik mine plakater dagen efter min bestilling og indpakningen af plakaterne var meget omhyggelig og flot.

8 marzo 2022

Hej Anne Merete

Tusind tak for din fine anmeldelse. Super glad for at du synes det var en god oplevelse at handle hos Studio Bitte og at du er glad for plakaterne.

God service

God service, hurtig betjening og dejligt med en personlig hilsen.

7 marzo 2022

Hej Susie!

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det gør mig rigtig glad at vide, at købet levede fuldt op til dine forventninger :-)

Camilla / Studio Bitte

As lovely as in the website’s pictures

Lovely posters and packaging. Perfect for a gift as well!

31 gennaio 2022

Hi Fabrizia

Thank you very much for your kind review! I'm so glad you like the posters and the packaging.

Best regards,

Camilla / Studio Bitte

Hurtig levering og super lækkert…

Hurtig levering og super lækkert materiale! Støt den lille virksomhed, som leverer et godt produkt ❤️👊🏻

30 gennaio 2022

Hej Stephanie!

Tusind tak for din fine anmeldelse :-) Rigtig glad for at høre, at både kvalitet og levering levede op til dine forventninger!

Fantastisk kvalitet og service

Fantastisk kvalitet og service!

Hurtig levering og dejlig service.

Plakaterne er i høj kvalitet og super smukke!

23 gennaio 2022

Hej Sara

Tusind tak for din super fine anmeldelse! Jeg er super glad for at høre, at både kvalitet, service og levering levede fuldt op til dine forventninger. Det gør mig rigtig glad!

Camilla / Studio Bitte

Fineste plakater og meget hurtig…

Fineste plakater og meget hurtig levering :)

12 dicembre 2021

Risposta di Studio Bitte

Tusind tak for din fine anmeldelse, Karen. Det er jeg super glad for, at du synes :-) Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

Virkelig god kvalitet

2 dicembre 2021

Hej Peter

Mange tak for din gode anmeldelse! Rigtig glad for at høre, at du synes kvaliteten er i top :-)