Har netop modtaget min fine plakat, som i den grad lever op til forventningerne - Tusind tak. Har fået den bedste service og der er hjulpet med ændringer hele 3 gange indtil den var perfekt. Flot d... Leggi di più

Engkjær Nordisk leverede en fantastisk oplevelse! Jeg havde et helt særligt ønske til min plaket, og det håndterede de uden problemer. Designet blev præcis, som jeg drømte om – med flotte detalje... Leggi di più

Vi bestilte et tegnet billede af vores forældres hus ifm. deres sølvbryllup. Og det blev den fineste gave! Tak for det flotte arbejde til Annika - Og for god korrespondance hele vejen. Billedet va... Leggi di più

1. Negozio di poster
  2. Progettista grafico

Jeg hedder Annika, og jeg er den eneste bag roret hos Engkjær Nordisk, hvor jeg designer personlige plakater med kærlighed og en god portion perfektionisme. Jeg startede webshoppen i 2019 fra mit hjem i Rødding, Sønderjylland – og jeg er her stadig, klar til at hjælpe dig. Det hele begyndte med én enkelt plakat: Rødding Byplakat. Siden da er det gået slag i slag, især efter lanceringen af mine "design-selv" venindeplakater i 2020, som I tog virkelig godt imod. Hos Engkjær Nordisk foregår alt fra idé til afsendelse hjemme hos mig, og det betyder, at du altid har direkte kontakt til mig – ingen mellemled, bare en jysk arbejdsomhed og en kop te ved siden af. Jeg skriver ofte med mine kunder via sms i forbindelse med deres ordrer og udkast, og mange er så søde at dele deres begejstring og ros dér. Det betyder enormt meget for mig, og jeg ønsker ikke at ødelægge det personlige ved at bede dem om at gentage det her på Trustpilot. Derfor finder du måske ikke så mange anmeldelser her, men hvert eneste ord betyder stadig alverden. For mig er det af største betydning, at du som kunde er glad og tilfreds, og jeg gør altid mit absolut bedste for at sikre det. Hvis der er noget, du har brug for hjælp til, er du altid velkommen til at skrive til mig på hej@engkjaer-nordisk.dk eller via Messenger. Tusind tak, fordi du kigger forbi, og hvis du har lyst, må du meget gerne efterlade en anmeldelse – det betyder mere, end du tror. Bedste hilsner, Annika

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Smukt design og fantastisk betjening

Vi har nu bestilt en familieplakat for anden gang hos Annika!
Vi var så tilfredse med den første plakat for nogle år tilbage, at nu familien var udvidet skulle vi jo have en opdateret.
Så mange smukke valgmuligheder, og samtidigt mulighed for at vedhæfte billeder af personerne. Jeg kunne ikke vælge en frisure der matchede min datters 1:1, men valgte en alligevel og Annika brugte billedet jeg havde vedhæftet og fik designet præcis den tot hun havde på billedet🥹🎀
Vi er så tilfredse og vi fik den sødeste hilsen til vores datter med i leveringen.
Bestemt ikke sidste gang vi bestiller noget derfra ♥️🌟

4 dicembre 2025

Engkjær Nordisk leverede en fantastisk…

Engkjær Nordisk leverede en fantastisk oplevelse!
Designet blev præcis, som jeg drømte om – med flotte detaljer og et virkelig lækkert udtryk.
Og så gik det hele imponerende hurtigt.

Hvis du ønsker en personlig plaket i topkvalitet, kan jeg varmt anbefale Annika 😊

5 agosto 2025

Fantastisk service

Jeg har lige købt en plakat med fødselsblomster til min mor. Den er så smuk. Jeg fik jeg mailet med Annika omkring designet - virkelig god service. Hurtig levering og alt spillede bare. Glæder mig til at give gaven til min mor.

9 ottobre 2025

Risposta di Engkjaer Nordisk

Tusind tak for din søde anmeldelse - det betyder meget 🧡

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både plakaten og servicen. Jeg håber, at din mor blev glad for den 🌸

De bedste hilsner Annika / Engkjær Nordisk

Virkelig god betjening

Virkelig god betjening, kommunikation og service! De bedte anbefalinger herfra

28 settembre 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse, Sine 🧡

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både betjening og service – det betyder virkelig meget!

Fantastisk design

Fantastisk design. Lækker kvalitet. Outstanding!!

11 maggio 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse Peter 🧡

Jeg beklager, at svaret først kommer nu – maj er altid lidt af en travl måned her. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både designet og kvaliteten!

Annika / Engkjær Nordisk

Annika får den største anbefalingen…

Annika får den største anbefalingen herfra. Har bestilt flere gange derfra og har været tilfreds hver gang. Hun giver chancer for at få lavet det som man selv ønsker og finder bedst. Jeg bestiller gerne igen. ❤️. Tak for hurtighed og perfektionisme. Hilsen en meget glad kunde.

10 maggio 2025

Risposta di Engkjaer Nordisk

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🧡

Hvor er det dejligt at høre, at du har været tilfreds hver gang – og tak for de pæne ord om både hurtighed og perfektionisme, det betyder virkelig meget 🙏

Kæmpe anbefaling

Hurtig service, nem hjemmeside, venlig person og godt produkt.
Kæmpe anbefaling.

8 maggio 2025

Risposta di Engkjaer Nordisk

Tusind tak for din søde anmeldelse 🧡

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt!

FANTASTISK service

Intet mindre end FANTASTISK service .
Man får sendt et udkast inden print , og alt kan tilrettes lige som du ønsker .
Har modtaget nogle virkelig flotte plakater der var pakket flot ind i folie.
Hurtig levering .
Kan varmt anbefales !

23 aprile 2025

Risposta di Engkjaer Nordisk

TUSIND tak for den fine anmeldelse, det betyder virkelig meget! 🙏🤗❤️

Bedste hilsner Annika

Super god og personlig oplevelse med…

Super god og personlig oplevelse med handlen. Meget let at bestille og hurtigt ekspedition 👌🏼 Kan kun anbefales 😎

2 febbraio 2025

Kære Louise,

Jeg siger TUSIND tak for den fine anbefaling, den betyder rigtig meget! 🩷🤗 TAK!

Super god købs oplevelse

Super god købs oplevelse

Nem og overskuelig hjemmeside. Masser af muligheder, også til anderledes sammensatte familier. Hun skrev endda inden printning for at sikre sig at man var tilfreds med plakaten.
Super god service, plakaten kom hjem i god stand, ingen problemer.

20 gennaio 2025

Kære Sarah

Tusind, tusind tak for din søde anmeldelse. Den betyder meget for mig 🩷 Dejligt at du havde en god oplevelse med min shop.

De bedste hilsner Annika

Virkelig god service og så flot plakat

Virkelig god service og så flot plakat, jeg vil uden tvivl give 5 stjerner og handle her igen.

4 gennaio 2025

Risposta di Engkjaer Nordisk

Tusind tak, Samantha, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder virkelig meget for mig.

Jeg hjælper dig hjertens gerne igen en anden gang. 🌟

Professionel service

Virkelig skøn oplevelse at handle hos Engkjær Nordisk! De lytter til alle dine ønsker og justeringer på plakaten, så den bliver helt unik og lige, som man ønsker! Var positivt overrasket over, at de brugte tid og ressourcer på at skrive og sende et udkast af plakaten til mig, før de printede den. Annika, justerede med det samme plakaten så det passede med mit ønske. Alt i alt utrolig behagelig og professionel service!

3 ottobre 2023

Kære Melisa ❤️

Tusind, tusind tak for de søde, smukke ord - og tak for at dele din oplevelse her på trustpilot. Det betyder meget mere end du aner.

Jeg er glad for, at du er tilfreds med det endelige resultat - du er meget velkommen tilbage! 🤗

Endnu en gang tak og rigtig god dag
Kh Annika

Hurtig levering

Virkelig fint billede. Super nemt at bestille og hurtig levering.

5 luglio 2023

Kære Mette

Tusind tak for din fine anmeldelse - den betyder meget. Vi er super glade for, at det har været en god oplevelse for dig, at handle hos os ❤️

Kh Annika / Engkjær Nordisk

Helt fantastisk!

Fantastisk fint billede og helt exceptionel kundeservice! Kan kun anbefales ❤️

24 novembre 2022

Hej Camilla :-)
Tusind tak for at du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os ❤️
De bedste hilsner Helena / Engkjær Nordisk

Flotte produkter og hurtig service

Jeg har fået lavet forskellige grafiske materialer, samt fået lavet “veninde”-plakat til svigermor med familien. Jeg lavede mange fejl i mine bestillinger, men Annika kontaktede mig med gode råd, så mine produkter bliver lige som de skulle være - og mere til. Derudover er det en lækker pakke at modtage, hvor der er tænkt på detaljerne.

Der er kort vej fra tanke til produkt, og det kan være rart, når man som mig, får en ide til produkter, som jeg skulle have brugt for 2 dage siden 🤣🙏🏼

8 ottobre 2022

Hej Tanja
Tusind tak for din anmeldelse - den betyder meget for os:-)
De bedste hilsner Helena / Engkjær Nordisk

Super service og de flotteste…

Super service og de flotteste personlige plakater.
Kan klart anbefale Engkjaer Nordisk 🤩

6 settembre 2022

Kære Erika
Tusind tak for din anbefaling, den betyder rigtig meget for os:-)
De bedste hilsner fra Helena / Engkjær Nordisk

Fantastisk service

Rigtig god og hurtig service. Super søde og nemme at være i kontakt med. Jeg skulle have lavet en justering på mit billede og det var absolut intet problem.

10 giugno 2022

Hej Julie
Tusind tak for din anbefaling:-) Den betyder meget for os.
de bedste hilsner fra Helena / Engkjær Nordisk