Har netop modtaget min fine plakat, som i den grad lever op til forventningerne - Tusind tak. Har fået den bedste service og der er hjulpet med ændringer hele 3 gange indtil den var perfekt. Flot d... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Engkjær Nordisk leverede en fantastisk oplevelse! Jeg havde et helt særligt ønske til min plaket, og det håndterede de uden problemer. Designet blev præcis, som jeg drømte om – med flotte detalje... Leggi di più
Vi bestilte et tegnet billede af vores forældres hus ifm. deres sølvbryllup. Og det blev den fineste gave! Tak for det flotte arbejde til Annika - Og for god korrespondance hele vejen. Billedet va... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Jeg hedder Annika, og jeg er den eneste bag roret hos Engkjær Nordisk, hvor jeg designer personlige plakater med kærlighed og en god portion perfektionisme. Jeg startede webshoppen i 2019 fra mit hjem i Rødding, Sønderjylland – og jeg er her stadig, klar til at hjælpe dig. Det hele begyndte med én enkelt plakat: Rødding Byplakat. Siden da er det gået slag i slag, især efter lanceringen af mine "design-selv" venindeplakater i 2020, som I tog virkelig godt imod. Hos Engkjær Nordisk foregår alt fra idé til afsendelse hjemme hos mig, og det betyder, at du altid har direkte kontakt til mig – ingen mellemled, bare en jysk arbejdsomhed og en kop te ved siden af. Jeg skriver ofte med mine kunder via sms i forbindelse med deres ordrer og udkast, og mange er så søde at dele deres begejstring og ros dér. Det betyder enormt meget for mig, og jeg ønsker ikke at ødelægge det personlige ved at bede dem om at gentage det her på Trustpilot. Derfor finder du måske ikke så mange anmeldelser her, men hvert eneste ord betyder stadig alverden. For mig er det af største betydning, at du som kunde er glad og tilfreds, og jeg gør altid mit absolut bedste for at sikre det. Hvis der er noget, du har brug for hjælp til, er du altid velkommen til at skrive til mig på hej@engkjaer-nordisk.dk eller via Messenger. Tusind tak, fordi du kigger forbi, og hvis du har lyst, må du meget gerne efterlade en anmeldelse – det betyder mere, end du tror. Bedste hilsner, Annika
Informazioni di contatto
Galgetoften 56, 6630, Rødding, Danimarca
- hej@engkjaer-nordisk.dk
- engkjaer-nordisk.dk
De fineste plakater
De fineste plakater - har handlet der flere gange og altid så fin ordre der kommer. Prisen meget fair.
Flot design, god og hurtig kommunikation, fin indpakning og transport uden skrammer.
Vil klart anbefale til alle.
Smukt design og fantastisk betjening
Vi har nu bestilt en familieplakat for anden gang hos Annika!
Vi var så tilfredse med den første plakat for nogle år tilbage, at nu familien var udvidet skulle vi jo have en opdateret.
Så mange smukke valgmuligheder, og samtidigt mulighed for at vedhæfte billeder af personerne. Jeg kunne ikke vælge en frisure der matchede min datters 1:1, men valgte en alligevel og Annika brugte billedet jeg havde vedhæftet og fik designet præcis den tot hun havde på billedet🥹🎀
Vi er så tilfredse og vi fik den sødeste hilsen til vores datter med i leveringen.
Bestemt ikke sidste gang vi bestiller noget derfra ♥️🌟
Engkjær Nordisk leverede en fantastisk…
Engkjær Nordisk leverede en fantastisk oplevelse!
Designet blev præcis, som jeg drømte om – med flotte detaljer og et virkelig lækkert udtryk.
Og så gik det hele imponerende hurtigt.
Hvis du ønsker en personlig plaket i topkvalitet, kan jeg varmt anbefale Annika 😊
Fantastisk service
Jeg har lige købt en plakat med fødselsblomster til min mor. Den er så smuk. Jeg fik jeg mailet med Annika omkring designet - virkelig god service. Hurtig levering og alt spillede bare. Glæder mig til at give gaven til min mor.

Virkelig god betjening
Virkelig god betjening, kommunikation og service! De bedte anbefalinger herfra

Fantastisk design
Fantastisk design. Lækker kvalitet. Outstanding!!

Risposta di Engkjaer Nordisk
Annika får den største anbefalingen…
Annika får den største anbefalingen herfra. Har bestilt flere gange derfra og har været tilfreds hver gang. Hun giver chancer for at få lavet det som man selv ønsker og finder bedst. Jeg bestiller gerne igen. ❤️. Tak for hurtighed og perfektionisme. Hilsen en meget glad kunde.

Kæmpe anbefaling
Hurtig service, nem hjemmeside, venlig person og godt produkt.
Kæmpe anbefaling.

FANTASTISK service
Intet mindre end FANTASTISK service .
Man får sendt et udkast inden print , og alt kan tilrettes lige som du ønsker .
Har modtaget nogle virkelig flotte plakater der var pakket flot ind i folie.
Hurtig levering .
Kan varmt anbefales !

Risposta di Engkjaer Nordisk
Fantastisk og hurtig service 👏 og super…
Fantastisk og hurtig service 👏 og super lækkert kvalitet

Risposta di Engkjaer Nordisk
Super god og personlig oplevelse med…
Super god og personlig oplevelse med handlen. Meget let at bestille og hurtigt ekspedition 👌🏼 Kan kun anbefales 😎

Super god købs oplevelse
Super god købs oplevelse
Nem og overskuelig hjemmeside. Masser af muligheder, også til anderledes sammensatte familier. Hun skrev endda inden printning for at sikre sig at man var tilfreds med plakaten.
Super god service, plakaten kom hjem i god stand, ingen problemer.

Risposta di Engkjaer Nordisk
Virkelig god service og så flot plakat
Virkelig god service og så flot plakat, jeg vil uden tvivl give 5 stjerner og handle her igen.

Professionel service
Virkelig skøn oplevelse at handle hos Engkjær Nordisk! De lytter til alle dine ønsker og justeringer på plakaten, så den bliver helt unik og lige, som man ønsker! Var positivt overrasket over, at de brugte tid og ressourcer på at skrive og sende et udkast af plakaten til mig, før de printede den. Annika, justerede med det samme plakaten så det passede med mit ønske. Alt i alt utrolig behagelig og professionel service!

Risposta di Engkjaer Nordisk
Virkelig fint billede. Super nemt at bestille og hurtig levering.

Helt fantastisk!
Fantastisk fint billede og helt exceptionel kundeservice! Kan kun anbefales ❤️

Risposta di Engkjaer Nordisk
Flotte produkter og hurtig service
Jeg har fået lavet forskellige grafiske materialer, samt fået lavet “veninde”-plakat til svigermor med familien. Jeg lavede mange fejl i mine bestillinger, men Annika kontaktede mig med gode råd, så mine produkter bliver lige som de skulle være - og mere til. Derudover er det en lækker pakke at modtage, hvor der er tænkt på detaljerne.
Der er kort vej fra tanke til produkt, og det kan være rart, når man som mig, får en ide til produkter, som jeg skulle have brugt for 2 dage siden 🤣🙏🏼

Risposta di Engkjaer Nordisk
Super service og de flotteste…
Super service og de flotteste personlige plakater.
Kan klart anbefale Engkjaer Nordisk 🤩

Fantastisk service
Rigtig god og hurtig service. Super søde og nemme at være i kontakt med. Jeg skulle have lavet en justering på mit billede og det var absolut intet problem.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.