Valutata 2 stelle su 5

Tijdens de archive sale van Studio Henk hebben wij een tafel gekocht. Deze tafel blijkt niet goed afgewerkt, waardoor de tafel al na een paar weken zeer verweerd is. Studio Henk weigert iets te vergoe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor mijn nieuwe huis wederom een tafel van Studio HENK gekocht. Zelfde ervaring, goede kwaliteit en adequaat geleverd. Blij mee!

Valutata 5 stelle su 5

Nadat de garantie periode al enige tijd was verlopen. Was bij een van de eetkamerstoelen een poot afgebroken door het gewicht van een iets te zware oom. Studio Henk gebeld voor advies waar te laten r... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prachtig butterfly tripod frame gekocht doordat Studio Henk een uitzondering maakte voor de aankoop hiervan. Daar ben ik nog steeds heel blij mee, want hierdoor kan ik genieten van mijn prachtige tafe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di casalinghi

Informazioni su Studio HENK

Scritti dall'azienda

Studio HENK heeft ambitieuze plannen om de meubelindustrie van binnenuit te hervormen en volledig afvalvrij te maken. We creëren meubels die een leven lang meegaan, met oog voor kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Onze meubels worden vervaardigd met duurzame, gecertificeerde en gerecyclede materialen, en op bestelling geproduceerd in Europa waardoor overtollige voorraad wordt vermeden. We hebben een service programma om de levensduur van onze meubels te verlengen, waaronder een reparatie-, inruil-, herstoffeer-, en recycleservice.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Prima ervaring

Een mooi design. En ook nog een duurzaam product.Meedenken zodat de hoogte is aangepast. Een hele fijne ervaring, blij met onze nieuwe salontafel

23 luglio 2025

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor de mooie review, erg leuk om te lezen! Heel veel plezier van de nieuwe salontafel

Valutata 3 stelle su 5

constructiefout niet opgelost

Op tijd geleverd, vriendelijke en behulpzame mensen, maar de zetel past niet correct in elkaar. Dus hebben ze een "klem" op het zicht verplaatst (zonder af te meten). Nu verspringt de zetel waar die tegen elkaar komt te staan. Ik heb dat niet onmiddellijk opgemerkt maar ik erger mij daar mateloos aan. Ik heb het gemeld in de winkel waar ik de zetel gekocht heb en daar hebben ze mij aangeraden de 2 stukken slechts met 1 van de 2 klemmen aan elkaar te bevestigen. Op zich zal dat misschien lukken maar al bij al vind ik het een povere service voor een dure zetel! Voorlopig ben ik geen tevreden klant.

16 luglio 2025

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je een probleem ervaart met de bank. Zou je ons een aantal foto's kunnen mailen waarop het euvel goed zichtbaar is? Dan kunnen we met je meekijken en een oplossing aanbieden. De informatie mag je mailen naar info@studio-henk.nl. We zien de informatie graag tegemoet. Alvast bedankt!

Valutata 3 stelle su 5

Prachtige eetkamerset, reparatie wel gedoetje.

Prachtige eetkamerset van Studio HENK. Binnen de garantietermijn ging de leuning van een van de stoelen los. Studio HENK heeft de stoel laten ophalen ter reparatie. Na maar liefst 9 weken, voor wat mijns inziens een kleine reparatie was, kwam de stoel terug, met zwarte vegen op de bekleding en wankele poten. Dat is wel jammer. Is er geen kwaliteitscontrole na reparatie? De klantenservice van Studio HENK is wel heel aardig en behulpzaam, en heeft nu een nieuwe stoel voor ons in bestelling geplaatst. Dat is heel fijn. Wel weer levertijd van 11 weken.

3 luglio 2025

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de gerepareerde stoel met schade is teruggeleverd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling geweest. Op dit moment staat er een nieuwe stoel voor je in bestelling. Omdat het om een gestoffeerd meubel gaat is de levertijd normaliter ongeveer 8-10 weken maar we doen ons uiterste best om dit eerder bij je te leveren! Hopelijk kunnen we de kwestie hiermee naar tevredenheid oplossen :) Mocht je verdere vragen hebben dan horen we dit uiteraard graag

Valutata 5 stelle su 5

Bij het uitzoeken goed geadviseerd…

Bij het uitzoeken goed geadviseerd waardoor we een juiste keuze voor een eettafel hebben gemaakt. Proces van levering verliep snel en ook met de bezorgers fijn contact.

4 luglio 2025

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor je mooie review en veel plezier van je bestelling!

Goede service, prachtige meubels

We werden goed geholpen in de winkel. Er wordt de tijd genomen om alle mogelijkheden qua modellen en stoffen te laten zien. Ook krijg je rustig de tijd om na te denken.
Service qua levering is ook prima!

25 giugno 2025

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor je mooie review en veel plezier van je bestelling!

Heel tevreden!

Vanaf het binnenlopen in de winkel tot en met de levering… alles top!
Vakkundig en vriendelijk geholpen!
Blij met de mooie aankoop!

26 giugno 2025

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor je mooie review en complimenten naar onze collega's van de showroom! Veel plezier van je aankoop!

Alles was goed

Alles was goed. We zijn tevreden met onze aankoop. We zijn goed geholpen in de zaak, en ook bezorging was goed geregeld.

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor je positieve review! We wensen je veel plezier van de aankoop

Top kwaliteit

Top kwaliteit. Maatwerk. Het hele traject volgens afspraak uitgevoerd.

17 giugno 2025

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor je mooie review! We wensen je veel plezier van de nieuwe meubelen

Valutata 5 stelle su 5

Goede communicatie bij en na aankoop

Goede communicatie bij en na aankoop, levering was op beloofde tijdstip en netjes afgehandeld

17 giugno 2025

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor je positieve review! We wensen je veel plezier van de nieuwe aankoop!

Valutata 4 stelle su 5

Prettige winkel met deskundig personeel en mooie spullen

We werden vriendelijk geholpen en hebben goed advies gehad. De levering was volgens afspraak en we zijn heel blij met onze nieuwe stoelen en barkrukken.

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor je positieve review. Veel plezier van de nieuwe stoelen en barkrukken!

Zeer goede bezorging

Zeer goede bezorging. Aandacht voor de omgeving dus alles verliep zeer soepel!

Risposta di Studio HENK

Bedankt voor je mooie review! Veel plezier van de nieuwe meubelen!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più