Jag var lite sent ute. Ringde dit igår, de sade att om du beställer före 14:00 så hinner de skickas. Jag beställde, idag fick jag strumporna. De är fina och snygga. Bra och detaljerad information på h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Efter kontakt med kundtjänst har vi löst problemet. Galant! Återkommer som kund efter proffsigt bemötande. Jag har köpt dessa stödstrumpor: STR-5-SV-BA-36/V116. Men är det verkligen stöd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Köpte flera par för att testa Fick dem snabbt och allt var ok Har nu testat ett par i bambu som inte skulle sitta åt Men det gör att de i stället rullar ner och rullen trycker så att det gör... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Riktigt bra service. Köpte en bla. en t-shirt och fick fel storlek skickad. Skrev ett mail och fick svar direkt. Fick rätt storlek skickad och 4 par strumpor som ”plåster på såren”, och jag fick behå... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En liten strumpbutik med ett riktigt gott sortiment
Svezia
Stort och mycket bra sortiment
Supernöjd
Christer
Många glada strumpor & fantastik kundservice:)
Fick en leverans med varor som inte var som jag förväntade mig. Tog kontakt med kundtjänst och dem hjälpte mig att få både tillbaks pengarna och ett par andra produkter som kompensation. Proffsigt bemötande och snabbt hanterat.

Risposta di strumplandet.se
Trevlig, kunnig och hjälpsam kundtjänst personal.

Risposta di strumplandet.se
Superbra och varierande sortiment av strumpor
Varierande och bra sortiment av strumpor/ stödstrumpor och supertrevlig kundtjänst!!
Blixtsnabb leverans båda gångerna jag beställt.

Risposta di strumplandet.se
Bra kundservice. Fick fel färg på 2 strumpor. De skickade rätt färg redan dagen efter. Inget strul eller att vi som kund gjort fel.

Risposta di strumplandet.se
Har köpt två olika typer av strumpor, ett 10- pack bambustrumpor och ett 10- pack Caterpillar. Båda strumptyperna har gått sönder efter 1-2 användningar. Handlar nog strumpor på annat håll framöver.

Risposta di strumplandet.se
Bra kvalitet på stumporna och en otroligt trevlig och hjälpsam kundtjänst!

Risposta di strumplandet.se
Snabb leverans, fick strumporna dagen efter. Även trevligt med bifogat tackkort. 😊

Risposta di strumplandet.se
Som vanligt bra strumpor och snabb leverans !

Risposta di strumplandet.se
Efter jag beställt igen så kommer det med raketfart tänk om dom man handlar av var lika snabba ?
Tack för er supersnabba leverans o jag är mycket nöjd med varorna !
Återkommer säkert igen !
TACK !!

Risposta di strumplandet.se
Beställde sockar från Strumplandet ett par dagar sen för första gången och jag måste säga jättebra sida och mycket snabb leverans. Så helt klart det blir mera köp från Strumplandet och dom har mycket olika sockar att välja på.

Risposta di strumplandet.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.